rzepek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Pozwolę sobie wkleić jeszcze raz zdjęcia Lisi - suni, która wychowała sie w lesie i w wieku pół roku trafiła do schroniska, gdzie przebywała prawie 2 lata. Wyglądała dobrze fizycznie, ale ten wzrok... smutny, pusty, beznadziejny... ... i teraz u mnie, gdzie ma towarzystwo jeszcze jednej suni Mili zabranej z Krzyczek i mojej własnej dobermanki: Quote
Koperek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 rzepek nie pitol- to nie sunia z pierwszego foto!:mad: Jaja możesz sobie robić na innym wątku- tu poważni ludzie oglądają zdjęcia! Podpierduchę zrobił/a i myśli, że dadzą się wszyscy nabrać!:angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rzepek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 E...tam! Zaraz robią z człowieka poważnego kłamczuchę:mad: :evil_lol: A wątek o Lisi i Mili jest tutaj: ( i są zdjęcia na dowód!) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29108&page=275 Quote
Charly Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 super zdjecia Dino. to ze taki starszy niby owczarek znalazl nowy swietny dom- akurat on- jest najcudowniejsze:multi: Quote
pati Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 tak to watek dla ktorego wszyscy tu na dogo zyjemy!! dla tych wlasnie chwil dla tego umiechu.. Quote
rzepek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Wiadomo - nie tylko ludzie mają wyrazistą mimikę twarzy. Po buziach tych psiaków widać autentyczne szczęście i radość. Niezakłamane.:lol: Quote
malagos Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Teraz kot. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108503 Borys, jedyny, który przezył z ósemki kotów osiedlowych zabranych na kastrację. Ale jak wygladał po tych zabiegach, to nie chce sie wierzyc. Umierał. Dzięki dobrym sercom i funduszom AFN przezył, choć skutki choroiby jeszcze dały znać po 3 mies. tu jest 27 marca Wyleczony, szukał domu, by nie wrócić na ulicę. Przyjechał do mnie, 6 maja 08 A teraz, dziś wyglada tak Quote
Neigh Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jaaaasne Malagosiu jaaaaaaaaaaaasne, to ten sam kot:-) Nawet ubarwienie zmienił hihihi. Ludzie nikt nam nie uwierzy. NIKT! Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 no właśnie Malagos- on był taki żółtawy i starszy- jak to zrobił?:lol::loveu: na zdjeciach przed wygląda jak te małpki ze zdjęc doswiadczalnych- taki pysio pełen bólu:( Quote
malagos Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Charly, on ma zaledwie 2 lata, to młodzieniec! A sierść, która odrosła w miejsce tych placków gołej skóry jest snieżno biała :loveu: Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 malagos napisał(a):Charly, on ma zaledwie 2 lata, to młodzieniec! A sierść, która odrosła w miejsce tych placków gołej skóry jest snieżno biała :loveu: ale musisz przyznac Malagos ze nie ma podobienstwa:shake::loveu: Quote
Wola Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 a ja się dlugo przyglądałam i spójrzcie przy oczach ma pręgi po przemianie i przed, a białe znaczenia nad oczami, przy przedniej i przy tylnej łapie są też bardzo podobne, szkoda tylko że kolor oczu trochę inny i to futro na grzbiecie zamiast brązu jest szare bo tak to bym uwierzyła :lol: ale może to wina światła albo ktoś bardzo się postarał żeby detale były podobne ;) Quote
malagos Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 kochani, to ten sam kot, kolor zależy od zdjecia z lampą czy bez :razz: Zaraz zawołam tu Tweety, bo mam wrazenie że mi zarzucacie kłamstwo?.... Quote
tomcug Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No co Ty, Malagos? Dziewczyny żartują. A ja pamiętam dokładnie, kiedy przyszedł do Ciebcie Borysek. Na wątku babuni Majeczki było o tym. A to, że Borys teraz właśnie tak wygląda to Twoja ogromna zasługa. :lol: :loveu: Quote
beam6 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Malagos - nie daj się :) Ciotki wszystkie jakieś niedowidzące :mad: Przecież nie do podrobienia jest ta śliczna linia przedłużająca prawe oko - jedyny kot z makijażem permanentnym :evil_lol: Metamorfoza niesamowita :loveu: Quote
EVA2406 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Małgosiu, choć wiesz, że Cię bardzo lubię, ale to chyba naprawdę nie jest ta sama bida, którą wiozłam do Ciebie ;). A teraz tak na poważnie. Jestem pełna podziwu i uznania dla Ciebie, że Borysek wyzdrowiał, nabrał sił i tak bardzo wypiękniał. Ma śliczną sierść i super oczy. Te oczy od samego początku, jak go zobaczyłam, mnie fascynowały. :loveu:Małgosiu, masz super kota :lol: Quote
AMIŚKA Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Wola']a ja się dlugo przyglądałam i spójrzcie przy oczach ma pręgi po przemianie i przed, a białe znaczenia nad oczami, przy przedniej i przy tylnej łapie są też bardzo podobne, szkoda tylko że kolor oczu trochę inny i to futro na grzbiecie zamiast brązu jest szare bo tak to bym uwierzyła :lol: ale może to wina światła albo ktoś bardzo się postarał żeby detale były podobne ;) TAK masz rację!!! Ktoś tzn,MALAGOS po całej Polsce szukala klona identycznego jak ten poraniony:angryy: i udało się jej:diabloti::diabloti: a to numer:mad::mad: Bo zapomniałas dodac że za udział w metamorfozach TY dajesz 1 000 000 000 nagrody albo coś w tym stylu:razz: chociaz może to też wielki komplement:crazyeye::crazyeye: MALAGOS ZOBACZ CO ZROBIŁAS ZE SWOJEGO TERAZ BORYSKA:crazyeye::loveu: Tak pieknego kota , że nie do poznania:loveu::loveu::loveu: Ze oskarżają Cie o podmianke kota:crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: tylko w jakim celu miałabys go podmieniać???? Quote
malagos Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Taaa, tomcug ma rację, to tylko zarty, jakos dałam sie nabrać...zabrakło mi poczucia humoru :evil_lol: Quote
Recommended Posts