Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
no to chyba czas na kolejny filmik "Metamaorfozy", prawda? :cool3: :cool3:

Prawda. Ja się czuję osobiście urażaona, ze żadnego z "moich" psów na filmiku nie było. No kto jak kto, ale Trust to tam powinien byc jako pierwszy:-) Dziadek z lodówki.....

Posted

Przepraszam za offa, ale to dotyczy wszystkich wątków i wszystkich tych, którzy pomagają zwierzętom. Ruszamy z taką małą akcją (dzięki Wam może być ogromna) pt: "STOP Okrucieństwu Wobec Zwierząt"
Tu jest wątek akcji:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75654

To jest wstępny projekt strony:
http://img292.imageshack.us/my.php?image=tekstpt3.jpg

Chcemy tam pokazać NAJBARDZIEJ DRASTYCZNE PRZYPADKI.
Co to znaczy?
NIE ZGŁASZAJCIE: 10-letnia sunia porzucona przez właścicieli. Ja wiem, że dla tej suni to drastyczne i straszne, ale chodzi o coś innego. Chodzi o sprawy mrożące krew w żyłach. Takie, żeby ludzie w końcu zobaczyli, że walczymy nie tylko o psy porzucone, powypadkowe, zaniedbane.
ALE PSY ZAKATOWANE! BITE LATAMI, POLEWANE KWASAMI, OBDZIERANE ZE SKÓRY, POPRZEBIJANE NA WYLOT, PORĄBANE SIEKIERAMI.

Niech Polska to w końcu zobaczy. Postaram się zrobić filmik pilotażowy na youtuba kierujący na stronkę.

POTRZEBNA WASZA POMOC!
Wchodźcie na wątek, wklejajcie nam tam zdjęcia takich przypadków z opisem.
NIE PODAWAJCIE SAMYCH LINKÓW!!!! Nie damy rady opanować tego z Betbet, każde z nas robi jeszcze 1000 innych rzeczy.

Razem możemy naprawde wiele. Stwórzmy tę stronę a potem pokażmy ją polskiemu społeczeństwu. Promujmy ją na lewo i prawo. Niech w końcu zobaczą do czego zdolny jest człowiek...

Posted

A psy zagładzane w schronisku w Krzyczkach? Czy to nie jest przykład z tej właśnie półki??Tam gdzie miały znaleźć schronienie spotkały swoich oprawców.

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Rybc!u jesteś aniołem a ludzkiej skórze. :lilangel: :lilangel: :lilangel:

Bez przesady. ;)

Sabina02 napisał(a):
Rybc!a, ale cudowne fotki!!! :loveu::loveu::loveu:

Masz racje, są cudowne. Zawsze jak mam przysłowiowego ''doła'' po wizycie w schronisku, gdy coś się zdarzy, gdy mam dość, je sobie oglądam i przypominam, że moja praca ma sens :)

Monia70 napisał(a):

Bułeczka tak imały okruszek w pościeli.Rozczulające :loveu:
Zresztą,oczy wszystkich tych psiaków oddają wszystkie uczucia.

Bułeczka na tych zdjęciach jeszcze nie była szczęśliwa. Chyba nie wierzyła, po 4 latach w schronisku, nagle trafiła w BIAŁĄ pościel.. :)

Jenny19 napisał(a):

Ile elbląskich piesków-dziękuję! :lol:

Posted

Neigh napisał(a):
A psy zagładzane w schronisku w Krzyczkach? Czy to nie jest przykład z tej właśnie półki??Tam gdzie miały znaleźć schronienie spotkały swoich oprawców.

Tez beda ;) Tylko potrzebujemy osob chetnych do pomocy przy sklecaniu i pisaniu artykulow ;)

Posted

Anashar napisał(a):
Tez beda ;) Tylko potrzebujemy osob chetnych do pomocy przy sklecaniu i pisaniu artykulow ;)

Oferuję pomoc, jeśli do czegoś się mogę przydać ( klecenie artykułów:-) - dodatkowo mogę dołączyć zdjęcia + obdukcję weterynaryjną Tigera z Krzyczek.

Posted

Neigh napisał(a):
Oferuję pomoc, jeśli do czegoś się mogę przydać ( klecenie artykułów:-) - dodatkowo mogę dołączyć zdjęcia + obdukcję weterynaryjną Tigera z Krzyczek.

To zapraszam do nas na wątek :)