Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blue.berry napisał(a):
Tengusia - ale warto by bylo na koniec wrzucis jakies www (np fundacji ast) i fajnie kiedy pojawiaja sie psie imiona.
wiem wiem marudze ; ))) bardzo fajne filmiki

marudzenie jest fajne :eviltong:

psie imiona da sie zalatwic (pomyslimy w nastepnym filmiku nad tym) co do wrzucenia www to jedyne co moge wrzucic to adres dogomani bo zeby wrzucic adres fundacji musialabym miec ich zgode a z tego co rozmawialysmy z Doddy to ma ona swoj zamysl na filmik wiec nie psujmy jej szykow :p

Posted

Jeśli mogę coś wtrącić......wydaje mi się, że najważniejsze jest dać jakiś link do stron adopcyjnych - bullowatych, sznaucerowatych, owczarków - wszystko jedno. Jeśli dzięki filmikom chociaż jeden pies znajdzie fajowy dom, to WARTO BYŁO

Posted

[quote name='anula1959']Goniu , czy to była TA boksia chora na nowotówr , którą wziął TEN młody człowiek , o którym mi kiedyś mówiłaś? Właśnie ta Anulka... Moja niezwykła, wspaniała Limusia... Szkoda, że tak krótkie były te chwile szczęścia...

Posted

To ja się jeszcze pochwalę moim kawalerem Samuelem, z łódzkiego schronu.
W schronisku wyglądał tak:

Myślałam, że ma takie pokancerowane uszka.

Okazało się, że brakuje tylko kawałek uszyska. Tutaj już Sam jest "czyjś" czyli mój :)

Posted

Tengusia napisał(a):
marudzenie jest fajne :eviltong:

psie imiona da sie zalatwic (pomyslimy w nastepnym filmiku nad tym) co do wrzucenia www to jedyne co moge wrzucic to adres dogomani bo zeby wrzucic adres fundacji musialabym miec ich zgode a z tego co rozmawialysmy z Doddy to ma ona swoj zamysl na filmik wiec nie psujmy jej szykow :p

Tengusia , ja mam przygotowane takie slajdy z bordogami i reklamą bordozego forum "pomagamy bordogom " ale nie umiem z tego zrobic filmiku :placz: Pomocy !

Posted

Patia napisał(a):
Tengusia , ja mam przygotowane takie slajdy z bordogami i reklamą bordozego forum "pomagamy bordogom " ale nie umiem z tego zrobic filmiku :placz: Pomocy !

ja kupilam sobie gazetke z takim specjalnym programikiem ktory wlasciwie robi wszystko sam :eviltong: programik nazywa sie "Wondershare DVD Slideshow Builder"

Posted

Patia - hihihihhi - a ja dla odmiany tez chcialam taki filmi zrobic o bordogach ale ciagle nie umiem znalezc czasu. czesc fotek mam przygotowanych i utknelam tak pomiedzy - a przydaloby sie pdosumowanie zeszlego roku - moze by troche ludzi forumowych zmobilizowało