Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WOW Neris robi cuda z psiakami!!! :klacz: :loveu:

[quote name='Mantis']Wow, Waszka, gratulejszyn, cudo :loveu:

Pokąpielowa Pepa ma iście wikulcowe spojrzenie :evil_lol:

A Waszka już Wielunia nie kocha :placz:

Wiki też ma obłęd w oczach??? :evil_lol: Pepa mimo tego, że niedowidzi to szaleństwo i k u r wiki w oczach ma od czasu jak się zasiedziała :evil_lol: a Wieluń kocham kocham i nawet ostatnio byłam na stronce robiąc rekonesans sznaucerowy po stronach schroniska ale na szczęście nic nie znalazłam :cool1:

[quote name='AśkaK']Ale ci się zasiedziała śliczna kudłatka, waszuniu!:loveu::lol: Ale patrząc na to zdjęcie z badylem to z bidulki zrobił się monsterek!;):lol::loveu:

haha dokładnie - ja myślałam, że to słabiutki staruszek, nieśmiały, łagodny piesek dziadziunio, a zrobiła się z tego rozwrzeszczana pyskata suczyna wymuszacz :lol::evil_lol::loveu: czyli mój typ :eviltong: a jak się z Luną kłócą o żarcie :mad:

Posted

Toż to ten żywotny staruszek, który był juz jedną nogą nie powiem gdzie i któremu "nawalił" końcowy odcinek przewodu pokarmowego.
No pięknie chłopak wygląda :loveu:

Posted

No:-).
W schronisku mieszkał w już niemal w lodówce. On ma nowotwór.....miał nie dożyć zimy. Tiaaa,,,,,, a tymczasem w domu tymczasowym robi wszystko zeby jeszcze ojcem zostać:diabloti:Przez niego przyśpieszono sterylizację Kory - rezydentki.......
No i nadal szuka domu. Śliczny cio? Dumnam i bladam:-)