Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='albiemu']wątek cudów, ludzkiego serca i często współpracy ludzi, którzy nawet się nie znają ... to piękne

Mnie też ten wątek krzepi nieprawdopodobnie. I dobrze mówisz: to wręcz cud, jak ludzie z różnych krańców świata potrafią się skrzyknąć, żeby zrobić coś dobrego!
:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

[FONT=Comic Sans MS]Wszystkim, którzy mają przyjaciół - zwierzęta życzę, żeby mogli zawsze cieszyć się widokiem ich radosnych pyszczków, a zwierzakom - żeby ludzie przemawiali do nich ludzkim głosem nie tylko z okazji Wigilii.[/FONT]

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

Posted

Jak Kurka cudnie siada!!! :loveu: Jak wiewiora! Cudenko!!! Ona taka troche yorkowata jest, nie?

A Luna? NIGDY w zyciu nie widzialam tak cudnych oczkow!!! Miodzio!!! :loveu:

Az trudno uwierzyc ze takie piekne psiaki w schronisku bywaja...:shake:

Posted

Przedstawiam Dingo z lubelskiego schroniska. Pierwsze dni w nowym domu (koniec sierpnia):

Z przyjacielem Tofikiem. Czułem respekt przed facetem na początku ale wystarczyło go bliżej poznać, teraz jesteśmy kumplami.

I obecnie. Przystojniek ze mnie, nie?

Oddaj szczotkę!

Posted

Sznaucerk zupełnie odmieniony. Piekniś! W zyciu bym nie powiedziła, ze to ten sam piesek.

Maja niepodobna do tej ze schroniska. Tryska energią, w oczach widać błysk szczęścia. Sierść zupełnie odmieniona. SUPER! A te oczy............ tylko sie zakochać!