Agnieszka Co. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ze schroniska na podium :multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Lubie tu yagladac, wspaniale metamorfoyz Quote
PATIszon Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 W dziale agility ktos szuka info o psach ze schronu, ktore odnosza sukcesy! O tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100844 Quote
darunia-puma Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 chcialalbym wam pokazac moja shille w dniu jej wziecia i teraz ale nie umiem wstawic tutaj zdjec niestety sethowi zdjec nie zrobilam jak do nas przyszedl a byl bardzo zabiediony i chudy Quote
Szczurosława Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 a oto Brutus, słodki staruszek,prawie 3 lata w schroniskowej klitce,na szczęście na allegro dzięki Yonie wypatrzył go wspaniały pan i przyjechał po Brutuska do Piły aż z Lublina:loveu: wątek Brutusa i Brutusik teraz:loveu: ze swoimi paniami,Sally i Bertą;) http://i165.photobucket.com/albums/u76/Fausto_027/4-9.jpg Quote
dzodzo Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ale miał chlopak szczescie:) pokaże Wam podobnego staruszka z pabianickiego schronu-także mu sie poszczescilo;) Borys został oddany do schroniska przez włascicilei w wieku ok 10 lat, (wczesniej kilka lat temu wzieli go z tego samego schroniska), zabiedzony i z chorymi oczami-pomału slepnący w październiku wysłaliśmy Boryska do niemiec do nowego domku-trfaił świetnie, nawet zrobiono mu operacje oczu ratującą wzrok, i tak się ma obecnie: Quote
halbina Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Udało się Brutusikowi, to fajnie! Pisałam mu tekst do allegro :oops: Quote
Yona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Halbina, ale Brutus sprzedał się z mojego tekstu :mad: :evil_lol: Wystawiałam go z moim, nie z Twoim :mad::evil_lol: Quote
Inez Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mela, prawie całe zycie spedziła w schronie, totalna depresja... A tu już w domu tymczasowym , w fundacji "Nasza szkapa", przejechała prawie całą Polskę żeby tam dotrzeć. Chcieć to móc! Wątek Meli: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86131 Quote
Inez Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sugar, mała suczka oddana wraz ze szczeniakami, kilka mies spędziła w ciasnej klatce 0,5 m na 0,5m... A tu juz w swojim domku, wzieli ją państwo z Piaseczna Quote
Monia70 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Długo zastanawiałm sie czy pokazać tu Malinkę.Nie ma w niej zabiedzonego psiaka, maltretowanego czy chorego.Ale była 3 lata w przytulisku. Jej wątek na dogohttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15210(teraz to juz wątek rodzinny) Jedyne zdjęcia to te A dziś , po ponad 2 latach , tak I żeby nie było, że w łóżku nie sypia:-) Tu z Tosią(tez z przytuliska)i z moją córcia .Malinka cos oczka łapkami zakryła... Quote
anula1959 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ale cudna psinula , obie z resztą są cudne. A oczka sobie zasłoniła bo pewnie błysk flesza ją oślepił:eviltong::lol: Quote
yewcia1 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Monia 70 widać w oczach psie szczęście:loveu: I nie pstrykaj aparatem tak rano bo trójka śpiochów nie miała min zadowolonych:evil_lol: Quote
Monia70 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No wiem, przegiełam z fleszem :shake:;).A w tym łóżku to jeszcze ja i kot i mały Korin, to tak marginesie.Ogólnie kilo-14okg.Bez Tz oczywiście ;) Quote
dunia77 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Fajne psiuny :-) I bardzo do siebie podobne. Quote
albiemu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 wątek cudów, ludzkiego serca i często współpracy ludzi, którzy nawet się nie znają ... to piękne Quote
Fuga*** Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Bardzo wzruszający i budujący wątek! Jesteście wspaniali, a psinki kochane :-) Quote
szajbus Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Moniu cudne dziewuszki -wszystkie. Malinka się bardzo zmieniła , oczywiście na korzyść, ale nic dziwnego skoro trafiła do tak wspaniałego domku. Quote
modliszka84 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no to kilka eks-pabianiczan jeszcze pokaże ;) Gambit - w schronisku od zawsze, kilka razy adoptowany, zawsze uciekał, po kilku miesiącach trafiał z powrotem do schroniska. Teraz szczęsliwy w Krakowie. Metamorfoza może nie aż tak widoczna fizycznie (bo Gambit musiał przejść na dietę) , ale ten błysk w oczach ;) przed: po: Quote
modliszka84 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Figaro - ponad 14letni staruszek, chory, z nowotworem... w schronisku jadłza trzech a chudł w oczach... Teraz w domku w Niemczech. przed: po: Quote
szajbus Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jak miło popatrzeć na te szczęsliwe mordeczki Quote
Recommended Posts