Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja malutki off.......jeeeeeeeeny skąd wziąc takie szelki dla owczarka???? Mam w domu kalekę.......mam też kafelki.......zrobiłam mu ścieżkę na dwór, ale i tak traci równowagę.........gdyby miał takie szelki z uchwytem mogłabym go wyprowadzając podtrzymywać do góry......

Cud..........tylko skąd to wziąć????

Posted

Piekne pieseczki Drago, Urwisek, Bryś :loveu::loveu::loveu: i jakie wspaniale domki maja w Niemczech, o szelkach nie wspomne :klacz:

A Okruszek do zludzenia przypomina pieska rasy Schipperke.
:crazyeye: tego to bym nie przypuszczala :crazyeye: moze dodam wpis o rasie w aukcji allegro...

Posted

A Okruszek do zludzenia przypomina pieska rasy Schipperke.

To samo miałam pisać!!! :o
Gdzie Okruszek ma swój wątek?

:mdleje: przykładowa znaleziona fota

A szele są bajerandzkie!
Ale się chłopakom poszczęściło :multi: Aż zagramanice pojechali ;)

Posted

anula1959 napisał(a):
Shiva ma przepiękny uśmiech , widać na nim to szczęście :loveu:

Myślę, że najgorsze mamy za sobą- tj. jej wieczne próby ucieczek, nawet z terenu szczelnie ogrodzonego, znalazła parszywa zawsze dziurę, wyskakiwała z okna :angryy: na szczęście nigdy z krzywdą dla siebie. Po sterylizacji wiele się zmieniło- ona naprawdę teraz jest z nami....wcześniej w każdym jej ruchu było kombinatorstwo, gdzie by uciec; na szczęście po 10 miesiącach i smutków i radości Shiva chyba już naprawdę nas kocha i nie myśli nas więcej opuszczać