Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa nareszcoe Ress :loveu: :loveu: :loveu: moje kochane golaski :multi: :multi: :multi: hihih zgadnijcie kto je miział osobiście??? :cool1: :cool1: :cool1:
:razz:Chwalipięta Waszka :eviltong:, a ja jeszcze nie mizia.łam golasków :shake:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:Chwalipięta Waszka :eviltong:, a ja jeszcze nie mizia.łam golasków :shake:

Bedziesz miala okazje w Katowicach :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
hihihih o ile Ci się dadzą pogłaskać :evil_lol: bo to nie tak każdy może :cool3:
:razz:Waszka załatwisz po znajomości :razz:/ a kiedy są grzywki :cool3:/

Posted

nie wiem kiedy :oops: :lol: w marcu :evil_lol:

aleeee Ressuruss zdradziła swojego trzeciego grzywca - Gizmo - biedaczek miał bardzo ciężkie dzieciństwo u podłego hodoffcy bo urodził się nie tak piękny aby nadawać się na wystawy :angryy: :angryy: :angryy: miał popsutą psychikę - wrak pieska :shake: aaallleeee na swojej drodze trafił na Ress :loveu: i od tej pory jest szczęśliwym bąblem :loveu:

i wszyscy razem :loveu: - niewyobrażalne żeby ludzie potrafili krzywdzić takie bezbronne golasy

Posted

Dzieki Waszko!!!Wyszlo na to ,ze ress jest straznikiem pokrzywdzonych golkasow.....;) ...Ano juz trzy bidy odmienilam......Choc czasem zastanawiam sie po co?????Nikt przy zdrowych zmyslach nie godzil by sie na takie rozbestwione bestie w domu........

Posted

resuruss napisał(a):
Dzieki,bardzo mi milo!!!!Moze wstawie jeszcze jedna ..... czesc moich "dzieci";)

to ile masz tych dzieci ?? dawaj wszystkie :lol: :lol:

wiosna gdzie jest wiosna ??? słoneczko dawać by łyse dupki mogły się opalić :evil_lol:

York też z odzysku ??dobrze widze że to york?

Posted

malawaszka napisał(a):
to też grzywaczyk :evil_lol: tylko owłosiony - moja mała Bułka najukochańsza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak z góry to wygląda jak york.Ja się na tych psiakach nie znam :oops: :oops: nigdy nie widziałam nagusa na żywo :placz: :placz: no ale wiem tyle że występują jako owłosione i nagie :diabloti:

Posted

Ale ma super siersc ten ostatni :klacz:

A tak na marginesie te psiaki rodza sie juz takie gole? Sorry, ze pytam ale pierwszy raz takie golaski widze. Super sa! To musi byc ciekawe uczucie glaskac takiego psiaka po samej skorze, a nie czuc w rece tych kudelkow :lol:

Posted

Witajcie, ja też się chcę pochwalić swoim maleństwem, jego historia jest całkiem nowa. Trafił do schroniska Kundelek w Rzeszowie 20 stycznia br. w takim stanie:

W schronisku nadali mu imię Sułtan i pod tym imieniem na forum toczyła się cała batalia o niego. Było wielu zainteresowanych jego osobą, ale w miare czasu z różnych powodów ludzie się wycofywali. Ja mieszkam w Łodzi i nie mogłam z przyczyn technicznych pojechać po niego samochodem. Pani dyrektor schroniska bała się, że pysio źle zniesie podróż pociągiem. Jednak po jakimś czasie udało mi się przekonać Panią Halinkę i 12 lutego Imbir, bo teraz tak się nazywa, przyjechał do Łodzi pociągiem. Po 1,5 tygodnia w nowym domku wyglądam już tak i z dnia na dzień wyglądam coraz lepiej.

(jak ten aparat świeci na zielono i czego ten pan chce odemnie??????????)

(trzeba się poskarżyć pani, co ten pan tak gania za mną z tym aparatem???)

(zwiedzamy okolice)

(a po spacerku trzeba odpocząć)

No i jak Wam się podoba moje maleństwo????????????????

Posted

Imbir1 napisał(a):

No i jak Wam się podoba moje maleństwo????????????????

Baaardzo. Piękny, słodki, no brak słów. Tak się cieszę, że znalazł dobry domek:multi:

Posted

Witamy i milo widzies Sultanka w takim dobrym stanie!
wszyscy sie badrzo przejmowalismy jego losem :)
i kolejny psiak w potrzebie znalazl dom:)

Posted

Brawo dla Imbira i jego nowych opiekunow!!!!!!Juz wyglada o niebo lepiej a prawdziwa metamorfoza dopiero bedzie....trzeba tylko troszke wiecej czasu!!!!!!!!!Sliczny szczesliwy pies!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Sułtanek -Imbir , istne cudo :iloveyou:/ bo boxie to najpiękniejsze istoty pod słońcem :loveu::loveu::loveu:/
brawo i całuski dla Pańciostwa :buzi::klacz:

Posted

POPIERAM, ktoś mi wcześniej napisał, że przy zakupie boksi powinna byż do pieska dołączona karteczka "Uwaga, posiadanie boksia uzależnia". Też tak sądze. Imbir jest moim 3 pieskiem, a 2 boksiem. Mój pierwszy boksiu jest na awatarku.

Posted

Chciałam jeszcze dodac Mazaka z Krakowa.
Po wielu latach w schronisku, wielu pogryzieniach Mazak wegetował w boksie z suczkami,
Wspaniały dom dali mu niedawno Dorothy i tuxman, Mazaczek zamieszkał w Niemczech
Odszedł dzisiaj....
(*)

Mazak przed:

I po:

(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Posted

Dobrze że choć w tych ostatnich dniach czuł się kochany...

P.s albo mi się wydaje albo często tak jest że stare psy po adopcji, gdy poczują się kochane odchodzą... to tak jakby czekały, że są kochane, jakby tylko nadzieja trzymała je przy życiu...

[*]