Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To i ode mnie dwie metamorfozy:

Najpierw FILCAK:

w dniu trafienia do schroniska:
filc, kołtuny, bród, smród, stany zapalne pod sierścią przy skórze, wystraszony, bez życia:

kilka miesiecy po, już również po strzyżeniu: :)

Posted

I nasza kochana LUSIA:

kilka dni po trafieniu do schroniska, brudna, smutna, wychudzona:

kilka miesiecy po:
czysta, zaokrąglona, wesoła, z uśmiechem na pysku i błyskiem w oku :)

Posted

Pochwalę się taką dziwną metamorfozą. Sienka czekała w psitulu od 2007 roku. Akurat trafiła do takiego boksu z dwoma agresorami, że niestety nie łapała się na spacery. Po śmierci Heksy wzięłam ją dwa razy na spacer - zawsze musiał mi ją pracownik wyciągać - ona uciekała w najdalszy kąt i kładła się płasko. Na spacerach było ok, ale jak przekraczaliśmy bramę schroniska - to samo - czołgała się na widok każdego człowieka (mnie czy kogokolwiek innego). W końcu ją w zeszłą niedzielę wzięłam - bardzo się bojąc jak to będzie. Ile miesięcy upłynie jak przyjdzie się sama przytulić albo czy ją spuszczę ze smyczy kiedykolwiek... No. Na trzeci dzień wryła się do łóżka od czwartego chodzi luzem :) To zdjęcie równo po tygodniu od adopcji:

Posted

Sraty-taty ... znowu podmieniacie psy i ściemniacie, że to jeden i ten sam :mad::mad::mad: czy ktoś w końcu zrobi porządek na tym watku ?!:diabloti:

Cudny, cudny,cudny :klacz::klacz::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

piekne te wszytskie psiaki! na jakich wspaniałych ludzi trafiły! te usmiechniete buzie i fryzurki prosto od fryzjera! rewelacja:)
ja tez pokażę moja franię;
tutaj w schronisku:

a tu u mnie:

malutką wziełam już wypielegnowaną przez bounty z jej domu tymczasowego. dzieki ci wielkie za mój skarb:)

Posted

[video=youtube;qj2oEQHsfoQ]http://www.youtube.com/watch?v=qj2oEQHsfoQ[/video]

podobnie jak fotę. obok ikonki, która sie naciska, jak chce sie wstawic linka do foty, jest cos na kształt tasmy filmowej. kliknij i wstaw linka:)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Jak już grzywacze trafiają do schroniska znaczy świat się kończy:shake:

grzywacze są bardzo często wyrzucane. niestety. a do wrocławskiego schroniska niedawno trafiły 3 yorki wyrzucone w worku przy drodze. jeden z nich to staruszek:)

a to mój mały kinoman:)

[video=youtube;bo9Ds_Dcqfo]http://www.youtube.com/watch?v=bo9Ds_Dcqfo[/video]