Agmarek Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 czarok napisał(a):Nie wiem, czy uda mi się wstawić zdjęcia... Ajaks w dniu, kiedy w Boguszycach wypatrzyła go Zofia&Sasza ( pies z ogromnym guzem jąder i prącia, wyciągnięty w zasadzie po to, by skrócić mu cierpienia...): JEZU CHRYSTE!!! Jaki cudny Onek!!! :-o Normalnie prawie zemdlałam na jego widok! :-o Quote
agaciaaa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ostatnio przeglądając ten wątek pokazałam kilka metamorfoz TZ-owi. Patrzył, patrzył i w końcu pyta: "A kto te psy tak bierze i przerabia?" :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jak to kto? Ludzie, którzy mają serca, czują, myślą, a przede wszystkim się nie poddają. Mojemu Małżowi oglądanie metamorfoz też zmieniło światopogląd, a w zasadzie bardziej zmusiło do działania w sensie, że dzielnie znosi nasze tymczasy :) Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dramka wypatrzyłam na ulicy w Halinowie. Był chudy i biedny ale nie było tragicznie a ja nie miałam go gdzie zabrać.. Po trzech dniach już wiedziałam, że nie da rady i nie przeżyje bez pomocy... Było z nim naprawdę kiepsko, ale dzięki zuluguli udało się!! Było naprawdę źle.... A tak Gromek wygląda w nowym domku u kluski z lublina: I jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/132872-Halin%C3%B3w-k-W-wy!!DRAMEK...cudny-owczar-katalo%C5%84ski-MA-DOM!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
magenka1 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 tutaj się regeneruję wszystkie te metamorfozy Quote
abero Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Pierwszy raz mam przyjemność przedstawić tu przemianę psiaka. Aza trafiła do krakowskiego schroniska 3 miesiące temu przestraszona, wycofana, wychudzona, z matową, przerzedzoną sierścią. Teraz nie tylko odżyła psychicznie, ale i stała się pięknym psem z lśniącą sierścią i puchatym ogonem. Ta cudna suńka nadal CZEKA NA DOM. Ma 4-5 lat, jest totalnym przytulakiem, pięknie chodzi na smyczy, toleruje inne psy i nie reaguje na koty. I po trzech miesiącach: Quote
Monika.D Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jola_li napisał(a):O, to pewnie długo tu nie zaglądałaś ;-). Bo pisałam jakie pieski wybrałam i prosiłam o zgodę (albo nie-zgodę ;-)). Mam wielką nadzieję, że nie masz mi za złe, że Twoje zwierzaki zostały zamieszczone w diaporamie?... Niestety troszkę nie zaglądałam. Jakoś czasu brakuje :( Ale oczywiście nie mam nic przeciwko temu, że mój psiak znalazł się w filmiku :) Quote
kluska z lublina Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 już dzięki pomocy dogomaniaków wydobrzał na tymczasie a u mnie to jakby z każdym rokiem coraz młodszy :evil_lol: Quote
jaanna019 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja mam prośbę i pytanie. Przygotowuję prezentację multimedialną dla dzieci w wieku szkolnym. Celem jest zachęcenie do adopcji, uwrażliwienie i przekonanie do właściwej opieki. Najbardziej chcę pokazć dzieciom, że psy za kratami schronisk czy te na ulicach to nie są brudne śmierdzące kundle, zę pod bruem, smutkiem ukywają się cudowne psy i każdy może je tam odnaleźć. Czy mogę wykorzystać zdjęcia i historie psów umieszczone na tym wątku? Quote
Agmarek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jaanna019 napisał(a): Czy mogę wykorzystać zdjęcia i historie psów umieszczone na tym wątku? Mojego kundela możesz :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Moje też! I naprawdę ktoś tu rzucił świetny pomysł, żeby się zgłosiły osoby, które sobie nie życzą wykorzystywania ich zdjęć - będzie szybciej i prościej :) Ja w każdym razem wyrażam zgodę bezterminową, na wszystkie zdjęcia, jakie tu wstawiłam i mam nadzieję wstawić :) Quote
monika083 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 mojego BRUNA tez mozna wykorzystac :P:D:D obejrzalam przed chwila te metamorfozy z fotkami ..przepiekne i moj Brunus tez sie znalazl..super! Quote
matrioszka2 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Mojego Malinka z Mielca - jak najbardziej. Gdzieś tutaj umieszczała go Wiedźma.Tutaj wątek http://www.dogomania.pl/threads/18519-Uśmiechniety-MaLiNeK-mieszka-w-Lubartowie-juz-wyzdrowial-NOWE-zdjecia-str.23 a pod koniec wątku jeszcze zdjęcia i metamorfoza Mileczki zabranej z ulicy.;) Quote
kluska z lublina Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 historia psiego dramatu znalezionego przez DIF, która go uratowała i dzięki natychmiastowej pomocy osobistej i finansowej dogomaniaków z całej Polski jest teraz moim ukochanym Gromkiem nadaje się na książkę ale na razie "zadowolę" się udziałem w prezentacji dla dzieci a oto mrożący krew w żyłach i niezwykle wciągający opis historii Dramka/Gromka http://www.dogomania.pl/threads/132872-Halin%C3%B3w-k-W-wy!!DRAMEK...cudny-owczar-katalo%C5%84ski-MA-DOM!!!?p=16436480#post16436480 Quote
Koperek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Już 3 lata mój :), przywieziony przez Murkę :), a uratowany przez Becię66 :) Buńcio :) Tak było... Tak jest... Quote
Guest malva Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 hej koperku :good job ,ze tak powiem! jestem pod wrażeniem :):):) Quote
Agmarek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ale masz tam przystojniaka Koperek :cool3: buziaczki w zimny nosek :loveu: Quote
W24Monia&Magda Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 cudowne, piękne zdjęcie:) chwyta za serce totalnie:) Quote
yuki Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ja myślę, że w pierwszym poście można by zamieścić taką informacje , że zdjęcia psiaków z tego wątku można używać do wszystkich prezentacji i tak dalej, w końcu wszyscy jesteśmy dumni z metamorfoz i możemy się nimi pochwalić :) Poza tym, służą jak widać celom edukacyjnym, to jest bardzo ważne. Mam nadzieję, że wszyscy się ze mną zgodzą:) A ja Buncia Koperkowej znam, w realu jest jeeeeeszcze większy :D Cud miód, i Bruncia Moni083 też, słodycz nad słodycze :loveu::loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać aż przyjedziecie znowu to pójdziemy na wiosenny spacer z psiakami ! Quote
Koperek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='yuki']A ja Buncia Koperkowej znam, w realu jest jeeeeeszcze większy :D Cud miód, i Bruncia Moni083 też, słodycz nad słodycze :loveu::loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać aż przyjedziecie znowu to pójdziemy na wiosenny spacer z psiakami ![/QUOTE] Nooooo a to taki spacer był??????? I dlaczego do jasnej ****** ja nic o tym nie wiedziałam, hę? Myślę, że teraz to już mnie to nie ominie ;) Daj znać yuki, bo inaczej zamorduję :) Quote
yuki Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No sorencja Koperku :) Bo to był taki mikrospacer, a ja zawsze do Grabiszyńskiego Parku zapraszam :D ale to już na naszym wrocławskim wątku się poumawiamy ;) Quote
bros Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ooooo Koperku a fotek Bonki z pierwszych dni nie masz ???? teraz to taka piękna owczarzyca :) i tu dokonałaś naprawdę wielkiego dzieła. Quote
Recommended Posts