anushka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ile razy tu wejdę to za każdym razem ryczę :placz: :placz: piękne...:-( :p Quote
Wiedźma Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Mam pomysła (jak Ferdek Kiepski): A MOŻE DAŁOBY SIĘ DO METAMORFOZ DOŁĄCZYĆ MINIFILMIKI O NASZYCH PSIAKACH? Żeby nie było wątpliwości: proponuje to ktoś, kto jeszcze nie umie wstawiać zdjęć (nauczę się, nauczę). Quote
simbik Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nas tu jeszcze nie było, a właśnie mineło pół roku jak Opka jest z nami. Tak mieszkała w styczniu tego roku: A tak sobie żyła przez te pół roku u nas :lol: : Chyba mi się u nich podoba ;) Przepraszam, że aż tyle zdjęć, ale trudno się zdecydować. Dla tych co czują niedosyt zapraszam do foto historii Opki - link w podpisie :lol: Quote
Inez Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kolejna przepiękna metamorfoza :loveu: . Jak patrze na zdjęcia przemienionej Opki to serce rośnie, widac ze jest naprawde szczesliwa :D . Oby więcej takich wspaniałych ludzi! :) Quote
ewatr Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 te zdjęcia to tylko do wydawcy kalendarza na następny rok PRAWIE WSZYSTKIE PORY ROKU SZCZęSLIWEGO PSA z dopiskiem psia metamorfoza MIłOść POTRAFI :loveu: Quote
Imbirka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 I to jest prawda, miłość działa cuda, poznałam Opeczkę i jest to bardzo radosny, szczęśliwy pies, pełen energii:lol:, a właściciele Opci są tak zakochani w niej i zaangazowani w jej wychowanie, że tylko pozazdrościć:lol: Quote
Alake Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pamiętam jak natrafiłam na wątek o Opce jeszcze na PWP... Fotki mnie przeraziły... Szalenie miło ogląda się tą nową Opkę, sunia na to zasługuje :loveu: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 jej Opka teraz jest hiper-super-szczęśliwu\ym psem :multi: :multi: :loveu: :loveu: jej wątek przeglądałam :angryy: :angryy: jak dobrze pamiętam to jakiś kretyn trzymał ją na mrozie bo w domu dziecko czy coś :angryy: :shake: CUDO :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Chyba mi się u nich podoba ;) PIEKNIE:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
simbik Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Dziękujemy za słowa uznania i przesyłamy serdeczne pozdrowienia dla wszystkich którym los Opki w tamtym czasie nie był obojętny. Ten jej "właściciel " rzeczywiście tłumaczył, że musi ją trzymać na dworze ze względu na alergię dziecka :angryy: . Jednak podejrzewam, że chciał się jej pozbyć ze względu na jej nadpobudliwość (mój mały ADHDowiec ;) ). Tak się składa, że to dzięki Opce zalogowałam się na Dogomanii, by odezwać się na jej wątku. Dzięki niej przełamałam opory przed adopcją dorosłego psa z ciężkich warunków. Jechalismy po nią z duszą na ramieniu. Z jednej strony baliśmy się w jakim będzie stanie - czy jeszcze żyje. Z drugiej strony obawiałam się czy nie będzie agresywna. Ujeła nasze serca błyskawicznie i już po 2 dniach nie wyobrażałam sobie możliwości oddania jej. Dzięki niej uwrażliwiliśmy się na psią biedę i uratowaliśmy kilka psiaków. Teraz mamy dwie pociechy w domu i jesteśmy szczęśliwi :lol: . Quote
Kluska4 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 simbik napisał(a):Teraz mamy dwie pociechy w domu i jesteśmy szczęśliwi :lol: . To witamy w "klubie" :evil_lol: Quote
kasia124 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 hej! to odpowiedni temat dla nas!!! (Figuska i dla mnie- Figa to suczka ale jej imie ma przerozne odmiany:)) tez mam ja ze schroniska mam duzo zdjec z okresu zabiedzenia i chetnie wstawie je tu ale nie wiem poki co jak to sie robi!!! a jak figa wyglada teraz mozna zobaczyc w moim avatarku :)) oj teraz figusa czuc na odleglosc bo ma cieczke i faze "cuchnaca".:) Quote
HebaNova Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Figuska przepiękna, az sie nie chce wierzyć że takie cudowności biorą sie ze schronów. jesli sobie zyczysz to moge wstawić zdjęcia, wyślij na adres asiagisz@o2.pl Quote
kasia124 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Uwaga pierwsze zjdecie figusa! byc mzoe uda mi sie je wstawic! to jest zaraz po tym jak wzielam ja ze schroniska. Quote
kasia124 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 o rany juz drugi raz wstawiam zdjecia bo wczesniej cos wcisnelam i wszystko zniknelo.... no nic zawsze sa takie poczatki. przedstawiam zdjecia Figego, tam gdzie jest zarosnieta to z okresu zaraz po schronisku, Figa rozmawia z moja mama ;) ulubiona pozycja do spania :)) heh a tu "lozeczko" figowe Figa pomaga mi pisac prace :)) a tu juz bylysmy razem na grilu :) widoczne sa efekty mojego strzyzenia :) moj Figusek!!!! Quote
Patia Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Podoba mi się pod zielonym kocykiem , na podusi:loveu: Quote
Siostra Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Kluska4 napisał(a):To witamy w "klubie" :evil_lol: Nooo, witamy serdecznie. Nasza Benia też z PwP. Quote
ewa_m Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Kasiu a z jakiego schroniska jego wydobylas? Sliczny sznaucerek z niego, poprostu kawal przystojniachy. Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Vectra'] black_sheepTobie to należą się podwójne brawa ,gratulacje za to ze zabrałaś Deniska do siebie i tak dzielnie pracujesz nad nim i widać już efekty.:klacz: :klacz: :klacz: prześledziłam wasz wątek i jestem pod wrażeniem :multi: :multi: Vectro bardzo Ci dziekuje:):):) (sorki, ale dopiero teraz zobaczylam twoją odpowiedź;)) Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Wiedźma napisał(a):Mam pomysła (jak Ferdek Kiepski): A MOŻE DAŁOBY SIĘ DO METAMORFOZ DOŁĄCZYĆ MINIFILMIKI O NASZYCH PSIAKACH? Żeby nie było wątpliwości: proponuje to ktoś, kto jeszcze nie umie wstawiać zdjęć (nauczę się, nauczę). Wiedźmo, super bylyby filmiki, ale nie wiem ja sie je dodaje, choc zdjecia umiem... Hym... Quote
black sheep Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 kasia124 przepiekny piesek i cudne cudniutkie fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Tylko popatrzcie w te oczka z przed adopcji i po - one mówią wszystko:loveu: Quote
Kluska4 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Siostra napisał(a):Nooo, witamy serdecznie. Nasza Benia też z PwP. A ma swój wątek? Bo się chyba jeszcze nie natknęłam :roll: Quote
kasia124 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ajajaj! jak nam milo:))) Figuska znalazlam w schronisku w lublinie na pancerniakow i mialam szczescie bo jak bym przyjechala godzine pozniej to by juz jej byc moze nie bylo, bo jakas kobieta tez ja chciala wziac. macie racje ze u pieskow ze schronisk mozna zuwazyc przemiane po oczach. poczatkowo Figa byla smutna i chyba po zdjeciach to widac, a teraz to calkiem inny pies:))) te zdjecia Opki tez mi sie bardzo podobaja, na nich szczegolnie widac radosc psa :) a to w maczkach to jest szczegolnie piekne :) a co do filmikow to dobry pomysl mysle ze byloby kupe smiechu przy tym :) Quote
Recommended Posts