Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pomysła (jak Ferdek Kiepski): A MOŻE DAŁOBY SIĘ DO METAMORFOZ DOŁĄCZYĆ MINIFILMIKI O NASZYCH PSIAKACH? Żeby nie było wątpliwości: proponuje to ktoś, kto jeszcze nie umie wstawiać zdjęć (nauczę się, nauczę).

Posted

Nas tu jeszcze nie było, a właśnie mineło pół roku jak Opka jest z nami.

Tak mieszkała w styczniu tego roku:

A tak sobie żyła przez te pół roku u nas :lol: :

Chyba mi się u nich podoba ;)

Przepraszam, że aż tyle zdjęć, ale trudno się zdecydować. Dla tych co czują niedosyt zapraszam do foto historii Opki - link w podpisie :lol:

Posted

Kolejna przepiękna metamorfoza :loveu: . Jak patrze na zdjęcia przemienionej Opki to serce rośnie, widac ze jest naprawde szczesliwa :D .
Oby więcej takich wspaniałych ludzi! :)

Posted

te zdjęcia to tylko do wydawcy kalendarza na następny rok

PRAWIE WSZYSTKIE PORY ROKU SZCZęSLIWEGO PSA

z dopiskiem psia metamorfoza MIłOść POTRAFI :loveu:

Posted

I to jest prawda, miłość działa cuda, poznałam Opeczkę i jest to bardzo radosny, szczęśliwy pies, pełen energii:lol:, a właściciele Opci są tak zakochani w niej i zaangazowani w jej wychowanie, że tylko pozazdrościć:lol:

Posted

Pamiętam jak natrafiłam na wątek o Opce jeszcze na PWP... Fotki mnie przeraziły... Szalenie miło ogląda się tą nową Opkę, sunia na to zasługuje :loveu:

Posted

jej Opka teraz jest hiper-super-szczęśliwu\ym psem :multi: :multi: :loveu: :loveu:
jej wątek przeglądałam :angryy: :angryy: jak dobrze pamiętam to jakiś kretyn trzymał ją na mrozie bo w domu dziecko czy coś :angryy: :shake:

CUDO :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dziękujemy za słowa uznania i przesyłamy serdeczne pozdrowienia dla wszystkich którym los Opki w tamtym czasie nie był obojętny. Ten jej "właściciel " rzeczywiście tłumaczył, że musi ją trzymać na dworze ze względu na alergię dziecka :angryy: . Jednak podejrzewam, że chciał się jej pozbyć ze względu na jej nadpobudliwość (mój mały ADHDowiec ;) ). Tak się składa, że to dzięki Opce zalogowałam się na Dogomanii, by odezwać się na jej wątku. Dzięki niej przełamałam opory przed adopcją dorosłego psa z ciężkich warunków. Jechalismy po nią z duszą na ramieniu. Z jednej strony baliśmy się w jakim będzie stanie - czy jeszcze żyje. Z drugiej strony obawiałam się czy nie będzie agresywna. Ujeła nasze serca błyskawicznie i już po 2 dniach nie wyobrażałam sobie możliwości oddania jej. Dzięki niej uwrażliwiliśmy się na psią biedę i uratowaliśmy kilka psiaków. Teraz mamy dwie pociechy w domu i jesteśmy szczęśliwi :lol: .

Posted

hej! to odpowiedni temat dla nas!!! (Figuska i dla mnie- Figa to suczka ale jej imie ma przerozne odmiany:)) tez mam ja ze schroniska mam duzo zdjec z okresu zabiedzenia i chetnie wstawie je tu ale nie wiem poki co jak to sie robi!!! a jak figa wyglada teraz mozna zobaczyc w moim avatarku :)) oj teraz figusa czuc na odleglosc bo ma cieczke i faze "cuchnaca".:)

Posted

o rany juz drugi raz wstawiam zdjecia bo wczesniej cos wcisnelam i wszystko zniknelo.... no nic zawsze sa takie poczatki. przedstawiam zdjecia Figego, tam gdzie jest zarosnieta to z okresu zaraz po schronisku,

Figa rozmawia z moja mama ;)

ulubiona pozycja do spania :))

heh a tu "lozeczko" figowe

Figa pomaga mi pisac prace :))

a tu juz bylysmy razem na grilu :)

widoczne sa efekty mojego strzyzenia :)

moj Figusek!!!!

Posted

[quote name='Vectra']
black_sheepTobie to należą się podwójne brawa ,gratulacje za to ze zabrałaś Deniska do siebie i tak dzielnie pracujesz nad nim i widać już efekty.:klacz: :klacz: :klacz:
prześledziłam wasz wątek i jestem pod wrażeniem :multi: :multi:

Vectro bardzo Ci dziekuje:):):)
(sorki, ale dopiero teraz zobaczylam twoją odpowiedź;))

Posted

Wiedźma napisał(a):
Mam pomysła (jak Ferdek Kiepski): A MOŻE DAŁOBY SIĘ DO METAMORFOZ DOŁĄCZYĆ MINIFILMIKI O NASZYCH PSIAKACH? Żeby nie było wątpliwości: proponuje to ktoś, kto jeszcze nie umie wstawiać zdjęć (nauczę się, nauczę).

Wiedźmo, super bylyby filmiki, ale nie wiem ja sie je dodaje, choc zdjecia umiem... Hym...

Posted

ajajaj! jak nam milo:))) Figuska znalazlam w schronisku w lublinie na pancerniakow i mialam szczescie bo jak bym przyjechala godzine pozniej to by juz jej byc moze nie bylo, bo jakas kobieta tez ja chciala wziac. macie racje ze u pieskow ze schronisk mozna zuwazyc przemiane po oczach. poczatkowo Figa byla smutna i chyba po zdjeciach to widac, a teraz to calkiem inny pies:)))

te zdjecia Opki tez mi sie bardzo podobaja, na nich szczegolnie widac radosc psa :) a to w maczkach to jest szczegolnie piekne :)

a co do filmikow to dobry pomysl mysle ze byloby kupe smiechu przy tym :)