Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekne te wszystkie metamorfozy :multi:

JA niedługo pokaze bullka, ktory zostal zabrany ze schroniska w ciezkim stanie, a potem w nowym domku :razz:

Posted

No to zapraszamy Do Chojraka :loveu: Niezwykła jest jego historia... Wielokrotnie gryziony przez inne, w tym mniejsze psy. Gryziony tak dotkliwie, że postanowiono go uśpić, gdyż nie widziano szansy, aby ten łagodny pies przebywał dłużej w schronisku... I wtedy wypatrzyła go cioteczka Abi i wraz z weterynarzem postanowili dać mu szansę, bo coś w nim zobaczyła :loveu:... Wyciągnęła go ze schroniska; dom tymczasowy, epizod Chojraka-strażaka (zamieszkał na posesji PSP w Gdańsku), wielka ucieczka, szczęśliwe odnalezienie, miłość cioteczek Abi i Brązowej1 i WŁASNY DOM!!!! Kochający, cierpliwy i wspaniali ludzie, jak sami o sobie mówią - Chojraczkowie :multi: :multi: :multi:

Jeszcze Chojrak-strażak (sesja zdjęciowa do Allegro)

U Chojraczków :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Kochajmy wszystkie psy!!!! Warto!!!!

Posted

Ooooooo, to i nasz Chojraczek tu trafił!!:loveu:
Pięknie, pięknie:multi: tyle piesków uratowanych, tyle radości:laugh2_2:
Psy kochane przez ludzi rozkwitają, pięknieją, czują, że odnalazły niebo na ziemi
:laola:

Posted

gratulacje dla załozyciela wątku:B-fly:

jak mam "doła" to sobie tu wchodze popatrze i od razu widzę sens w

pomaganiu tym psiakom , takie zmiany " a wszystko to miłość jest" jak

mówią słowa piosenki i nie kłamią :loveu:

Posted

piekne te metamorfozy...
jak tylko bede miała mozliwosc to postanowiłam że musze pomóc jakiejs biedzie schroniskowej nie wiem kiedy sie wybiore do schronu krakowskiego może w połowie lipca ale wiem jedno że nie wyjde ze schroniska bez psa i nie wiem tez ile wytrzymam w tym schronisku patrząc na te psy które wspinaja się do krat z tym błagajacym o pomoc i litośc wzrokiema jak bym poszła jeszcze do kotów to wątpie abym wytrzymała ten smutny widok te łapeczki wystające z krat...:placz: .

Posted

Głębokie ukłony dla wszystkich przyjaciół "przemienionych" psiaków.
Pomysł z założeniem tego wątku był genialny..dopóki sie tego nie zobaczy na własne oczy to trudno sobie wyobrazić jak z wychudzonej mizeroty, moze w ciagu kilku tygodni "powstać" przepiękny szczęsliwy pies.
To chyba jest tak, że nie tylko kapiel czy strzyżenie daje takie efekty..ale MIŁOŚĆ.
Dziękuję Wam,że jesteście

Posted

[quote name='irma']

co Wy cioteczki na taka przemianę - z ofiary w psią nianię

a jeszcze niedawno czytalam jak go probujecie ze schronu wyciagnac

Glaski dla niani :) :loveu:

Posted

[quote name='Camara']Tu jest wątek Dunaja:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24749

Dunaj u kochanych właścicieli :angryy:

Dunaj w poczekalni u weterynarza,

Dunaj zaraz po przyjeździe do domu tymczasowego u Kasie,

i kilka tygodni później...

I w nowym, swoim domu u Biserki i WAR :p

tych poprzednich "kochanych właścicieli " to bym oskalpowała :angryy: :angryy: :mad: :mad:
jak można tak psa traktować :shake: :shake:

dobrze że trafił do kochającego normalnego domu :loveu: :loveu:

szok :crazyeye:

a tiu :loveu: :loveu: cudowny widok

Posted

sama nie mogę się nadziwić, że Serwo tak się zmienił
i jest wspaniałą mamą dla małego Teosia
wylizuje go calusieńkiego, kładzie się obok i pilnuje, usiłuje się z nim bawić
i strasznie się cieszę, że najgorsze już za nim i że mam w tym swój udział
Serwo nigdy już nie będzie w pełni sprawny - tylne nogi nie wrócą do zdrowia ale gdy nie spieszy się, gdy jest spokojny (czytaj - w okolicy nie ma nic do jedzenia) to bardzo ładnie chodzi a nawet biega
ma chorą trzustkę i nie wiem czy to na skutek życia schroniskowego czy tez z innej przyczyny - będzie do końca swoich dni na diecie i specjalnej karmie weterynaryjnej
ale żyje i śmieje się