Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od wielu już lat jestem fanem fotografii, a moimi ulubionymi modelami są zwierzęta, w szczególności psów i kotów. Chciałbym zapytać czy wśród Was są również amatorzy fotografii swoich pupili? Jaki serwis polecacie do publikacji swoich najlepszych fotografii, do tej pory swoje zdjęcia umieszczałem tylko na portalu fotkapupila. Które jeszcze możecie polecić?

Posted

[quote name='kazik89']Od wielu już lat jestem fanem fotografii, a moimi ulubionymi modelami są zwierzęta, w szczególności psów i kotów. Chciałbym zapytać czy wśród Was są również amatorzy fotografii swoich pupili? Jaki serwis polecacie do publikacji swoich najlepszych fotografii, do tej pory swoje zdjęcia umieszczałem tylko na portalu fotkapupila. Które jeszcze możecie polecić?

Dogomanię ;)

Posted

Alpen

w schronisku regularnie okaleczał się z powodu tęsknoty za człowiekiem. Nie potrafił sam zostawać z boksie, setki razy dziennie przekładał głowę przez kraty, przez co rozwalał sobie głowę.
niedawno znalazł wspaniały dom u haccord i wygląda tak

Posted

Riko.

Nie jest to mój piesek, ale pierwszy raz strzygłam więc żadna rewelacja :bigcool:

Przed .......

I teraz Po strzyżonku :razz: Zwróćcie uwagę na ogonek :eviltong:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ja pierdziele szokkkk http://i41.tinypic.com/11wbo1t.jpg

jak można do takiego stanu doprowadzić psa , nie mieści mi się w głowie

Ps. a tak z ciekawości to ona miała pampersa ?
Tak, Zuzia przez pierwsze 2 miesiące u mnie nosiła pampersy, gdyż miała przewlekle zapalenie pęcherza i krwiomocz.

Zapraszam na jej wątek :)
http://www.dogomania.pl/threads/181900-Wyniszczona-sunia-Zuzia-ZOSTAJE-NA-STA%C5%81E-W-DT!-%29%29%29

Ps. Strasznie zazdraszczam Ci gryfoników! Moje marzenie...

Posted

Chciałam pokazac dwie zamojskie suczki Lunę i Bibi; obie zabrane ze schronu w bardzo złym stanie.
Ale dobra opieka i miłość moga zdziałać cuda:loveu:
Luna
pierwsze wyprowadzenie z boksu po 1,5 roku pobytu

I Luna w DS u stonki1125:loveu:

Bibi zaraz po zabraniu ze schronu

i w już w DT