akucha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 To my pochwalimy się naszą fanclubową Zębatką-Cudozgryzem. Mała przebywała w schronisku w Gdyni, cioteczka Re-a znalazła jej domek w Krakowie. Wysiłkiem i sympatią wielu dogomaniackich cioteczek i jednego Kuzyna Wspaniałego, została Krakowianką. Oto ona: w schronisku w nowym domu z ukochaną Kasią Quote
black sheep Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 serce spiewa, a z oczu leca lezki, jakie sliczne i szczesliwe sa te pieski! Quote
pidzej Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ze schroniska w Falenicy zdjęć nie mam, ale to pierwszy dzień w nowym domku [8 tyg]: Troszkę później: Kilka msc: Około 7 msc: niecały rok: no i dziś, roczek jakoś niedługo będzie: YYyy wszędzie mu te włosy powyrastały :p a grzebienia się straszliwie boi :p zresztą wanny też ;) Quote
Aga K Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 boski to mało powiedziane.Ja tego opisać nie potrafie poprostu Quote
Wyjątek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A ja już jedno z tych zdjątek widziałam wcześniej na gronie bodajże :-D Cudo nie pies :eviltong: :multi: Quote
Witokret Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Najlepszy poprawiacz humoru jaki znam ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Chciałabym podziękować wszystkim, którzy pomagają potrzebującym psiakom. Jesteście wielcy!!!!:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
kiwi Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='bigos']Chciałabym podziękować wszystkim, którzy pomagają potrzebującym psiakom. Jesteście wielcy!!!!:mdleje::mdleje::mdleje: zaden problem, dolacz sie do nas :multi: Quote
Dory Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 kiwi napisał(a):dolacz sie do nas :multi: O tak! Załóżmy klub:multi: . Quote
bigos Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='kiwi']zaden problem, dolacz sie do nas :multi: Coraz częściej chodzi mi po głowie pomysł "Pomoc psiakom ze schroniska w Swarzędzu" [SIZE=3]. Byłam tak kiedyś przypadkiem (zaprowadziłam znalezionego psiaka) - warunki są okropne. Myślę o jakiejś galerii, info na necie w rejonie Swarzędza i Poznania. Quote
GreenEvil Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 kiwi napisał(a):a po co klub? :stupid: Wez, kiwi, fajnie bedzie, a potem zrobimy sobie klubowe bannerki :razz: Pozdrawiam GreenEvil Quote
Dory Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 kiwi napisał(a):a po co klub? :stupid: Spokojnie, nie można wszystkiego na poważnie brać:eviltong: . Quote
black sheep Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Śliczne psinki:) Czekamy na inne zdjecia z metamozroz:) Quote
lizka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 No to ja tez pokaze pare fotek Borysa - nie jest to jakaś ogromna metamorfoza, bo wystarczyło go trochę podtuczyć i wyleczyć grzybiczne sprawy ale i tak podzielę sie z Wami moim ulubieńcem bez ktorego nie potrafie juz sobie wyobrazić życia:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22934 - tutaj Borys jeszcze za kratami (na 1ej stronie macie 2 fotki) A tu zdjęcia z dzisiejszego spacerku I gdzie ten siwy pyszczek? Biegną do Pańci :cool3: (troche zamazane bo w ruchu) Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='bigos']Coraz częściej chodzi mi po głowie pomysł "Pomoc psiakom ze schroniska w Swarzędzu" [SIZE=3]. Byłam tak kiedyś przypadkiem (zaprowadziłam znalezionego psiaka) - warunki są okropne. Myślę o jakiejś galerii, info na necie w rejonie Swarzędza i Poznania. Równiez byłam, warunki faktycznie okropne ale ludzie pomagajacy wspaniali;) Wszystko o kazdym psie wiedzieli i nie czytajac to z dokumentow psa ale z glowy:crazyeye: Quote
ulvhedinn Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No to czas na Aksę: Taka leżałam połamana... Potem mnie pan doktor poskładał a ciotki leczyły... ...i przytulały. A teraz ganiam sobie!!!! Quote
black sheep Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jaki sliczna kaleka:) Co jej jest? Bedzie normalnie biegac? Quote
ulvhedinn Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 black_sheep napisał(a):Jaki sliczna kaleka:) Co jej jest? Bedzie normalnie biegac? Niestety:shake: ale radzi sobie znakomicie!!!:evil_lol: PS.W moim podpisie jest link do wątku łobuzicy... Quote
black sheep Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No nie poznałam że to ta sama psinka:) Biedactwo, tyle przeszło! Quote
Recommended Posts