Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To my pochwalimy się naszą fanclubową Zębatką-Cudozgryzem. Mała przebywała w schronisku w Gdyni, cioteczka Re-a znalazła jej domek w Krakowie. Wysiłkiem i sympatią wielu dogomaniackich cioteczek i jednego Kuzyna Wspaniałego, została Krakowianką. Oto ona:

w schronisku

w nowym domu z ukochaną Kasią

Posted

Ze schroniska w Falenicy zdjęć nie mam, ale to pierwszy dzień w nowym domku [8 tyg]:

Troszkę później:

Kilka msc:

Około 7 msc:

niecały rok:

no i dziś, roczek jakoś niedługo będzie:

YYyy wszędzie mu te włosy powyrastały :p a grzebienia się straszliwie boi :p zresztą wanny też ;)

Posted

[quote name='bigos']Chciałabym podziękować wszystkim, którzy pomagają potrzebującym psiakom. Jesteście wielcy!!!!:mdleje::mdleje::mdleje:

zaden problem, dolacz sie do nas :multi:

Posted

[quote name='kiwi']zaden problem, dolacz sie do nas :multi:

Coraz częściej chodzi mi po głowie pomysł "Pomoc psiakom ze schroniska w Swarzędzu" [SIZE=3]. Byłam tak kiedyś przypadkiem (zaprowadziłam znalezionego psiaka) - warunki są okropne. Myślę o jakiejś galerii, info na necie w rejonie Swarzędza i Poznania.

Posted

No to ja tez pokaze pare fotek Borysa - nie jest to jakaś ogromna metamorfoza, bo wystarczyło go trochę podtuczyć i wyleczyć grzybiczne sprawy ale i tak podzielę sie z Wami moim ulubieńcem bez ktorego nie potrafie juz sobie wyobrazić życia:multi:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22934 - tutaj Borys jeszcze za kratami (na 1ej stronie macie 2 fotki)

A tu zdjęcia z dzisiejszego spacerku

I gdzie ten siwy pyszczek?

Biegną do Pańci :cool3: (troche zamazane bo w ruchu)

Posted

[quote name='bigos']Coraz częściej chodzi mi po głowie pomysł "Pomoc psiakom ze schroniska w Swarzędzu" [SIZE=3]. Byłam tak kiedyś przypadkiem (zaprowadziłam znalezionego psiaka) - warunki są okropne. Myślę o jakiejś galerii, info na necie w rejonie Swarzędza i Poznania.
Równiez byłam, warunki faktycznie okropne ale ludzie pomagajacy wspaniali;) Wszystko o kazdym psie wiedzieli i nie czytajac to z dokumentow psa ale z glowy:crazyeye:

Posted

black_sheep napisał(a):
Jaki sliczna kaleka:) Co jej jest? Bedzie normalnie biegac?

Niestety:shake: ale radzi sobie znakomicie!!!:evil_lol:
PS.W moim podpisie jest link do wątku łobuzicy...