Tia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nutusia napisał(a):Mi osobiście najtrudniej jest uwierzyć w to, że po tym, co te wszystkie psiaki przeszły, ile złego doznały od człowieka, potrafią się tak "zresetować" i zacząć wszystko od nowa, obdarzając swym szczęściem i Właścicieli i Wielbicieli :) Racja człowiek po czymś takim już by się nie otrząsnął a one jeszcze potrafią kochać:) To jest cudowne widząc psiaka, który zmienia się nie do poznania przy kochających właścicielach:):) Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 znajdź różnicę ;-) [attachment=703:3941.attach] Quote
Agnieszka Co. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Na dolnym obrazku brakuje niebieskich kwiatów :) Quote
jola_li Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 sleepingbyday napisał(a):znajdź różnicę ;-) Ten górny piesek jest wykonany z cenniejszego materiału :-)! Quote
*zaba* Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 jola_li napisał(a):Ten górny piesek jest wykonany z cenniejszego materiału :-)! Dobre!!! no i obrozki maja inne hihi :evil_lol: Quote
halbina Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 a ten dolny musi mieć makijaż, żeby atrakcyjnie wyglądać... Quote
iljo Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Shiru napisał(a):Patrze na metamorfozy waszych piesków i aż mi serce rośnie ^^ Moja Taiga od wyjścia ze schronu (w którym notabene była bardzo krótko), nabawiła się kilku dodatkowych kilogramów i pozbyła się miliardów pcheł. No i jest dużo czyściejsza XD" Poprzedniemu właścicielowi chyba przeszkadzało jej ADHD (stwierdzone przez weterynarza) i się pozbył tego psiego dziecka. Ale ona podobna do mojego szkraba! Quote
magda z. Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Metamorfoza, która dokonała sie w schronisku, teraz chłopaki szukają domów, na podwórku, bo niestety do mieszkania się nie nadają. Chłopaki ostatkiem sił weszły do samochodu schroniskowego, na początku nie było wiadomo, czy wyjdą z tego, zwłaszcza Traktor http://www.dogomania.pl/threads/175849-DWA-SZKIELETY-ju%C5%BC-po-metamorfozie....cud-mi%C3%B3d-ch%C5%82opaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w WOLFGANG TRAKTOR Quote
Nutusia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 sleepingbyday napisał(a):znajdź różnicę ;-) Górny jest bezcenny, bo... bije w nim psie serce! :) Quote
brazowa1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 woooow,ale te psy zrobiły sie piękne!!!!!!!! myślalam po pierwszej fotce,ze Traktor to mc dobermana.Ale piekne psisko,bardzo w moim guście. A ten dziad,co go odpina z łańcucha,to "właściciel"? Quote
elmira Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Pudi ze schroniska w Białej Podlaskiej-jeszcze w boksie. Quote
sleepingbyday Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ja też myslałam, z etraktor to doberman :-( o rany, faktycznie oni są podobni, ci psi rasy anubis ;-) Quote
Iv_ Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Zmiany są niesamowite, niewiarygodne i chciałoby się powiedzieć, wręcz niemożliwe a jednak........... MOŻLIWE!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 tak to "właściciel", a ponieważ gmina zasadniczo psów nie odławia, to nałożyła na nich wszystko co mogła - dostali kilka paragrafów, tak raz a porządnie. Traktor bardziej molosowaty jest, z 50 to waży spokojnie i kawał chłopa, sierść teraz piękna. Tylko domów nie ma... Ale sie znajda, nie ma wyboru, po tym co chłopaki przeszły. Traktorka uszy tak na stałe na łepetynie leżą, jest niesamowity, każdego wita w schronisku, bo jest prawie przy bramie, od razu koła do góry i o drapanie prosi, a imię ma od dźwięków, jakie przy tym wydaje;) A na interwencji to sąsiad jesczze lolkę wyzywał, bo jak tak można psom pomagać, ale jak pisała ostatnio, teraz cała wieś się pilnuje ze zwierzakami:) Quote
iwona213 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 iljo napisał(a):Ale ona podobna do mojego szkraba! a my mamy taką sunie w schronisku... jak zobaczyłam te zdjęcie pomyślałam ze to nasza Antena, ale nie Antena siedzi w schronie... Quote
elmira Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Śliczna ta Antena. Ona ma wątek? Wychodzi na to, że mamy nową rasę Anubisów;) Śliczne są te smukłe psiaki z wielkimi uszami. Quote
iwona213 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 elmira napisał(a):Śliczna ta Antena. Ona ma wątek? Wychodzi na to, że mamy nową rasę Anubisów;) Śliczne są te smukłe psiaki z wielkimi uszami. niema wątku, ale takim młodym i pieknym niema sensu zakładać bo i tak szybciutko do domku wędrują, Antena pewnie też długo nie posiedzi w schronisku ;) Quote
rotek_ Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Santi przed po metamorfoza w schronisku. Biedak nadal szuka domu Quote
anetta Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [url]http://img208.imageshack.us/img208/680/taiga2.png[/url] [url]http://img9.imageshack.us/img9/6763/dscn1691x.jpg[/url] :crazyeye::crazyeye: Wow! Zwróćcie uwagę na ich fafel, w tym samym miejsu jest załamanie białej sierści, tam nad kącikami warg. Niesamowite przemiany. Wolfgang :crazyeye: Traktor :crazyeye: noooo, z tego to niezły byczek jest :cool3: Wyglądały strasznie :-( Santi, Pudi :loveu: Quote
zerduszko Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 No to teraz super przemiana ekspresowa.... [b]ROMUŚ [/b] PRZED - sobota [img]http://img689.imageshack.us/img689/6007/dsc0131mw.jpg[/img] PO - środa [img]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Spacerro190-1.jpg[/img] Quote
matrioszka2 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Kiedy w końcu skończą się te oszustwa w żywe oczy, podmiany psów i wciskanie kitu ?:mad::mad: Przemiana nie do u-wie-rze-nia:crazyeye: Romuś to dziś prawdziwy Romeo.Gratulacje.Cudowności :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts