Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matko jaka zmiana, a na tym ostatnim zdjęciu taki uśmiechnięty pycholek aż się serce raduje, śliczny Moonek, teraz możesz się cieszyć wolnością ile tylko chcesz :)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
kto oona trzymał na łańcuchu?? nie było im chocby głupi?? a sąsiedzi co, stołki, czy ludzie??
wstyd!!!!!

w takim stanie był wiele miesięcy... Sąsiedzi widzieli, nic nie mówili.. w końcu ktoś nie wytrzymał i zgłosił..... WRESZCIE.. a gość dostał grzywnę... jakieś grosze.....

Posted

Asior napisał(a):
w takim stanie był wiele miesięcy... Sąsiedzi widzieli, nic nie mówili.. w końcu ktoś nie wytrzymał i zgłosił..... WRESZCIE.. a gość dostał grzywnę... jakieś grosze.....

to straszne i karygodne, jak można za takie traktowanie psa dostać parę złotych grzywny w głowie się nie mieści, ja tego "PANA" też bym potraktowała łańcuchem...

Posted

Duszka do piątku była totalnie nieobecna. po prostu jej nie było. Wpadala na przedmioty.Myslalysmy, ze glucha byc moze..niedowidząca...upośledzona jakoś.....W piatek była operacja. Duszka dziś jak nowa. szooook!!! bardzo pozytywny:)

Posted

Charly, Basia, Aga i inne ciotki z Elblaga- uklony w wasza strone.
Przemiana Duszki jest naprawde spektakularana :)
Zarowno fizyczna jak i psychiczna.

Wierzyc mi sie nie chce, ze to ten sam pies, ktory jeszcze w Swieta Wielkanocne ledwo podnosil glowke z poduszki...
Kocham Was!

Posted

Asior napisał(a):
łaaaaa... to chyba największa metamorfoza na dogo!!!!

Asiorek zapomnialas o naszym Pakusiu??? Lysy, wnetr, jedno oczko mniejsze, etc...1.5kg wagi, a teraz 4.15kg (na diecie)...masz zdjecia...

Posted

Pchły zjadały go żywcem.

Ogladalam wczoraj te zdjecia i podswiadomie tak utkwily mi w pamieci, ze dzis snilo mi sie, ze w studzience sciekowej siedzial kot, przerazliwie mialaczal, moj synek bardzo plakal, zeby go wyjac. Moj maz wyciagnal go spod kratki i podal synkowi.. I natychmiast malego oblazly pchly.. Wygladal podobnie do tego psiaka, mial je wszedzie. Obudzilam sie spocona i przerazona. Strasznie szkoda takich zwierzakow. Bardzo milo ogladac takie metamorfozy:)

Posted

Ja pokażę także naszą skromną metamorfozę która jest jeszcze w trakcie bo Rozi czeka na swój jedyny wyjątkowy domek;)

Tak było w schronisku miesiąc temu, strach ją paraliżował, nie radziła sobie ze stresem więc zabraliśmy ją jeszcze przed końcem kwarantanny:

A tak jest teraz:

Więcej można przeczytać tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/181742-Parali%C5%BCuj%C4%85cy-strach-i-przera%C5%BCenie-w-oczach...Potrzebne-wsparcie...

Posted

Asior napisał(a):
no a nasz krakowski Moon ;)

Boszszsze...pamiętam tego psa jak pojawił się na dogo :-( i dziś strasznie się cieszę że już we własnym domku :multi: oby na zawsze.

Posted

mikoada napisał(a):
to straszne i karygodne, jak można za takie traktowanie psa dostać parę złoty grzywny w głowie się nie mieści, ja tego "PANA" też bym potraktowała łańcuchem...

Niestety :-( to jest właśnie polskie prawo :-( zajmuje się wszystkim czym nie potrzeba :-(

Posted

A ja nie pamiętam czy nasza Dorka tu była, siusiała ze strachu pod siebie i ogólnie porażka....

...pojechała do Jamora i powolutku zaczynał się z niej robić normalny pies....

...i trafiła paskudka taki domek że heeeeejjjjjjj!!!!! Julia i Kamil zrobili ze stroszka królewnę, nadal masa lęków i strachy, ale szczęśliwa dziewczynka i kochają się starsznie!

http://www.dogomania.pl/threads/139969-Dora-w-nowym-wspanialym-domu!!!!

Traciliśmy już nadzieję i wtedy hop wzięła wszystko w swoje ręce, nigdy jej tego nie zapomnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........i nigdy już nie stracę nadziei:lol::lol::lol:

Posted

Piekne metamorfozy!!! :loveu:

Jakis czas temu zgubilam ten watek i nie bylo mnie tu przez pare miesiecy... Dopiero dzisiaj przyszlam i oczy (i serce) nacieszylam. :loveu:

Przy okazji pokaze wam moja mielecka Kasie. Ona juz tu kiedys byla, ale co mi tam... pokaze ja jeszcze raz: ;)

W schronisku:

A tu dwa dni temu na spacerku: :lol: