Aga K Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 hej.faktycznie,ty możesz mieć racje.Przecież ona mogła podstawić innego psiaka :P:P:P Quote
HebaNova Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Czy tak wolno brac innego psiaka ze schronu a pózniej przesyłac fotki innego hiihihihi cały ten wątek chyba z podstawionymi zdjęciami :razz: Quote
chalimala Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jest na tym forum osoba która moze potwierdzić że ricardo to ten sam riki ??? własnie ogólnie cały ten temat to ściema ;) żart ofkors :D Quote
IN_ Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 No ja nie moge sie powstrzymac... wiem, ze juz swojego Frodka tu prezentowalam ale musze jeszcze raz, zeby pokazac, ze z chudego powykrecanego pieska moze wyrosnac calkiem przystojny mlodzieniec. Maly Frod: Frodo w wieku 8 miesiecy Quote
Devis&Marta Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 a ja ciagle jestem pod wrazeniem Froda:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Kawał psa :crazyeye: :loveu: Szyję to ma jak mastiff, a nie amstaff :evil_lol: Quote
IN_ Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='Ania-Sonia']Kawał psa :crazyeye: :loveu: Szyję to ma jak mastiff, a nie amstaff :evil_lol: Bo z niego taki amstaff jak ze mnie baletnica ;-) Moim skromnym zdaniem to cos w stylu mixa pitbulla z amstaffem... A moze z czyms innym. Bo duzy z niego chlop ;-) AST'a to juz dawno przerosl ;-) Takie wzorcowe to przy nim jak karzelki wygladaja ;-) A co do szyji... on ma jeszcze szczeniecy nadmiar skorotluszczu (pomijajac fakt ze obwod karku ma tylko o 2-3 cm mniejszy niz glowy). Zarcie to juz od miesiaca ma ograniczone i powoli zaczyna byc widoczna talia. Teraz jeszcze rowerek dodamy i moze chlopakowi sie jakies miesnie pokaza... ps. Frodek niedlugo bedzie wykastrowany, jego zainteresowanie plcia przeciwna jest szokujace... znajomi "faceci" sa bardzo "zdruzgotani", ze chce mu zrobic taka krzywde!!! Taki pies i jak to mowia "jak gej bedzie lazil... bez jaj". Znajomy, konczacy wlasnie weterynarie, jakos przelknal kastracje, stwierdzajac, ze to w sumie dobre dla psa. ALe bardzo mnie namawial na wstawienie IMPLANTOW!!! Myslalam, ze sie zsikam - obciac jajka a potem wstawic sztuczne! Ot, zeby pies sie dobrze prezentowal?Ciekawe czy rozmiar mozna jeszcze wybrac, bo Frod ma sporawe.... Quote
Ania-Sonia Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Też słyszałam o tych implantach :evil_lol: Że - ponoć poprawiają samopoczucie psa po kastracji i jego pozycję w kontaktach z innymi psami :cool3: . Nie znam się na tym, ale doświadczeni psiarze twierdzą, że to tylko następny sposób na wyciągnięcie kasy ;) No a jeśli, jak mówisz, rozmiar spory, to koszty mogą być duże...:p Quote
Devis&Marta Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 psom wstawiaja najmnejszy rozmiar ludzki, widzialam takie, kasztuja ok1000zl i podejrzewam ze wstawiaja je tylko ludzie ktorzy chca na wystawie oszukac, a psom to pewnie do niczego nie potrzebne, zapach i tak maja nijaki dla innych psow:roll: Quote
kiwi Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 w stanach batrdzo popularne ;) doskonale porprawiaja humor wlascicielom :evil_lol: Quote
Aron Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Cudowne przemiany i Wielcy ludzie:klacz: - aż wierzyć się nie chce, że prezentacja "przed" i "po" dotyczy tych samych piechów. Pozdrawiam wszystkich cudotwórców:multi: Quote
Mantis Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Wzruszające te metamorfozy :loveu: Zawsze najbardziej w fotkach "po" urzeka mnie ich uśmiech i ten błysk w oku Przedstawiam moje szczęścia :) Hektorek w schronisku. Wikulec (moja 5-letnia córa widząc to zdjęcie stwierdziła - oo, Wiki jak była stara ;)) Pan na włościach :lol: Wikunia - lalunia ;) Szczotuchy razem :) Quote
Pianka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Na ostatnich fotkach widac ich radość w oczach:loveu: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
HebaNova Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 och, rzeczywiście, ale się wypiękniły i odmłodniały :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Mantis napisał(a):(moja 5-letnia córa widząc to zdjęcie stwierdziła - oo, Wiki jak była stara ;)) :lol: :lol: :lol: bezbłędna Quote
andzia69 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 dopiero dzisiaj tu zajrzałam i aż się popłakałam...szczególnie jak sobie przypomnę Junka z Korabiewic (tego co miał otwarte złamanie) i Kubusia - dla obu zbierałam pieniążki na allegro i dlatego tak mi są bliscy. ale do rzeczy - zacznę od ostatnich "moich posrednio" adopcji w schronie: (trochę się upasła, ale jej oczy...) i w domciu: A to uśmiechnięta Uszatka - Samba: Quote
Medorowa Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Samba co za świetniasty uśmieszek na mordeczce :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Aga K Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Nioooom,śnupaski są śliczne i taaaaakie zadowolone.:lol::lol::lol: Quote
Kasie Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ja jeszcze raz nie mogę sie powstrzymac i wkleję zdjęcia Aszota (sama nie wierzę że on jest ten sam...) W dniu zabrania ze schroniska: I teraz: Tak było jeszcze w schronisku: A tak wygląda już Aszot w postawie stojącej teraz: Quote
Recommended Posts