Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgaG napisał(a):
Ale to nie ten amstaf prześladowca zostal przeniesiony do mikrusów, tylko drugi prześaldowany pies który bronil Tobiego - dogowaty Ahmed :lol: :lol:

i wszystko jasne:) juz spokojna jestem:lol:

Posted

I ja zawsze wchodzę tu by sobie nastrój poprawić-Paulinka 18 - piękny pokaz slajdów zmontowałaś:p -obejrzałam w całości-"Metamorfozy" to mój ulubiony dział krok do poprawy człowieczeństwa

Posted

Przeczytałam wczoraj wątek od deski do deski.
Łzy mi leciały, tyle dobrych ludzi na świecie jest.

Zdajecie sobie sprawe Moi Drodzy ze macie bardzo bliska droge do nieba?

Posted

A to nasza schroniskowa dama w kwiecie wieku Agusia. Tu w schronisku :

A tutaj w domku u Pani Jadwigi az w Olszytnie. Agusia teraz Korusia jest ulubienica Pana z wzajemnoscia. Pan nazywa sunie :MANIUNIA czyt. Moja Niunia.

pies mysliwski

Pan Tylko Moj

MANIUNIA

Posted

Niesamowite są te przemiany:crazyeye:
Świetny pomysł na ten temat:p

A czy mogłabym niektóre zdjęcia skopiować?
Chciałabym pokazać innym jak piekne są psy w schroniskach. Oczywiście zaznaczyłabym, że zdjęcia są wasze;)

Posted

Zgadzam się, niesamowite :) Szczęściarze z tych psiakó na zdjeciach, że ktoś je wziął, pokochał i zafundował taką piękną metamorfozę!

Posted

U tej 'mojej' psicy, aż tak dużej zmiany nie było. Zmiane po kilku dniach u mnie można było zaobesrować po zmianie charakterku oraz po oczach.. takie śmiejące i radosne ;).

Buba w schronisku

U mnie :

I w nowym domu ;)

Posted

[quote name='Cimi']U tej 'mojej' psicy, aż tak dużej zmiany nie było. Zmiane po kilku dniach u mnie można było zaobesrować po zmianie charakterku oraz po oczach.. takie śmiejące i radosne ;).

I w nowym domu ;)

Ale się mordka śmieje:Cool!::Cool!::Cool!: