Norbitka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Łapka zabrana w ostatniej chwili ze schroniska ( nosówka i choroba Rubharta)do mnie do domu tymczasowego w styczniu 2006r u mnie i od 17,04 w swoim domku w Płocku Quote
Camara Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 amstel napisał(a): i na swojej miejscówie , chociaz z ledwoscia sie tam miesci :loveu: och !!! co za okrutni ludzie :diabloti: taki malutki fotel dla cudnego psiaka, no przecież on się tak męczy :shake: amstel.... oczywiście, że żartowałam :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Norbitka :loveu: ale cudnie!!! aż jej uszko zeszczęścia stanęło :multi: Quote
amstel Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Camara napisał(a):och !!! co za okrutni ludzie :diabloti: taki malutki fotel dla cudnego psiaka, no przecież on się tak męczy :shake: amstel.... oczywiście, że żartowałam :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: nie nie nie w zadnym wypadku my go nie zameczamy :evil_lol: ma swoje legowisko , ale sam sobie upodobal fotelik i sie cisnie na niego z ranka :lol: Quote
Norbitka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 malawaszka napisał(a):Norbitka :loveu: ale cudnie!!! aż jej uszko zeszczęścia stanęło :multi: Był czas ze stały jej oba a potem jedno klapło :) Nie mogę doczekac sie wiesci z nowego domu a dopiero wczoraj ja tam zostawiłam, Quote
Kasie Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ludzie, co Wy z tymi psami robicie? Czasem mam wrazenie, ze wklejacie zdjecie jakiejś sieroty a zaraz pod nim zdjecie innego psa. Gratulacje dla wszystkich którzy dokonali takich metamorfoz!:multi: Quote
Cereska Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ślicznie wygladają wasze psinki ogromna różnica widać zaraz po oczach i nowe piękne lśniące futra !!! WIELKIE GRATULACJE !!!:Dog_run: :Dog_run: Quote
oktawia6 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ale wspaniały wątek, najbardziej widoczna przemiana to Kubuś-znam jego historię w całości i Bodzio/Buldzio chociaż wszystkie są godne podziwu no i oczywiście ostatnia przemiana On-ka w 4 dni, to są drastyczne przypadki jak człowiek może upodlić psa:bigcry: i druga strona-jasna-jak można go "przemienic":Cool!: :Dog_run:no paszczęka mi opadła:eek: jak zobaczyłam wywalonego przez chodofce na ulicę Nagiego Grzywacza a teraz ma jak w raju :bigcool: Quote
beth_i_boogi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Normalnie jestem w szoku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie mieściło mi się w głowie, że można tak piesiaki odhować. Wielkie :modla: :Rose: dla osób, które mają tyle odwagi i siły, no i miłości oczywiście dla zwierzaków. Tak trzymać :klacz: :cool2: Quote
Patia Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kasie , Ty tu nie chwal innych , tylko sama swojego Aszota pokaż , pamiętam jaka była z niego kupka nieszczęścia:shake: Quote
Kasie Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aszota w sobote ma zgolic do końca basir i może Camara. To wtenczas bedziemy sie chwalić. Jakbyscie go teraz zobaczyły to na razie tragedia. Bo wystarczyło mi cierpliwości na obciecie go na króciutko tylko w około 1/3 (głowa, lewa łopatka, kawałek grzbietu). Wygląda jakby sie gdzies od lewej strony spotkał z kosiarką. Nawet na spacer wstydzę sie z nim wychodzić. Ludzie pytaja co mu sie stało. I co mam mówić? Że sama go tak załatwiłam? Dla jego dobra? Ale bedą z niego jeszcze psy, zobaczycie! I wtenczas Wam go pokażę. Quote
anushka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 modliszka84 napisał(a):oj tak...nie Ty jedna... :p :lol: :lol: Quote
magkam Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Miki przed w gliwickim schronisku.... i Miki po... zdjecie zrobione podczas Wielkanocy.... Quote
HebaNova Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Mikuś - uszka w górę, uśmiech na pyszczku, w oczach błysk, postawa zrelaksowana, ale przystojniaczek :multi: :multi: :multi: Quote
bigos Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Lubię takie informacje na samym początku dnia (Miki):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agatek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Przejrzałam cały temat i powiem jedno : te psy miały naprawdę dużo szczęścia!! Quote
Wyjątek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ja wprost uwielbiam przeglądac ten temat nawet kilka razy dziennie z podziwem dla właścicieli i wielkim szczęściem w oczach, że te kochane futrzaki znalazły swoje domki i wyglądają teraz tak jak widać na załączonych obrazkach:loveu: Quote
cuciola Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 piekne metamofrozy! podziw dla wlascicieli! :D Quote
Dharma Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 oktawia6 napisał(a):Ale wspaniały wątek, najbardziej widoczna przemiana to Kubuś-znam jego historię w całości i Bodzio/Buldzio Wstawialam zdjecia Bola zaraz po przybyciu do mnie, wiec zmienil sie wtedy "tylko" wyraz buziaka; a spojrzcie jak chlopak wyglada po dwoch miesiacach :loveu: W schronie: To w dniu zabrania ze schroniska: I teraz: Niedlugo bedzie trzeba odchudzac tlusciocha :) a balysmy sie z Faro czy przezyje... Quote
bigos Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Dharma napisał(a): Niedlugo bedzie trzeba odchudzac tlusciocha :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech je na zdrowie a później dłłłługi spacerek Quote
Quetzalcoatl Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Dharma napisał(a): :crazyeye: uważam, że temu psu po prostu należy się mała nadwaga. Jest teraz piękny i gładki :loveu: :loveu: Quote
oktawia6 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Bodzio-słodziak-ma teraz jak w bajce i depresji mówi NIEEEEE;) czy jego przebarwienia przy oczkach można czymś zniwelować? może jakiś specjalny preparat-poprzedni właściciel go strasznie zaniedbał-teraz jest happy:multi: Quote
Veris Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Jejku..jak cudownie jest móc oglądać takie przemiany - Bodzio poprostu słodkie, fafluniasty i kochany:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
Dharma Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 oktawia6 napisał(a):czy jego przebarwienia przy oczkach można czymś zniwelować? Niestety, z jednej strony ma wwinieta do srodka powieke a z drugiej porazony nerw twarzowy - ma nieruchoma polowe buzi i nie moze mrugac jednym okiem i stad ciegle infekcje oczu, wycieki itp. Smaruje alantanem, zasypuje maka ziemniaczana ale to sa niestety tylko takie zabiegi lagodzace. Quote
Recommended Posts