Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogladam po cichu ten topic od samego poczatku jego powstania. Jestem pod ogrooomnym wrazeniem zmiany tych psiakow :loveu: Niesamowite jest to co moze zdzialac kochajacy domek, duuuzo cierpliwosci i milosci dla takiego biednego i czesto schorowanego psiaka. Jestescie wspaniali :loveu::loveu:
Taka energia bije od tych psiakow, ahhhhhhhhhhhh :lilangel:

Posted

[quote name='anielica']Uma (wcześniej Brzydalka) z Lublina. Teraz w Gdańsku u Gryf-onki.
Pięknieje w oczach :loveu:

W schronisku:

W domku (kilka dni od adopcji):

No i proszę - kolejna "żabka" okazała się "królewną" - a wystarczy tylko
"patrzeć sercem"...

Posted

a ja mam zdjecia Neo, ktora zobaczylam po raz pierwszy w Lomiankach 10.06.05, przerazona sunie, sami zobaczcie jak sie kulila

jak ja w koncu zlapalam, to sam wzrok juz sie zmienil

a tu juz w domku po miesiacu

potem na wakacjach

i szalenstwa z moim psiakiem jak poszlismy w gosci, zeby Neo odwiedzic w jej domku

Posted

dobrze ze nie widzialas Monia tych kleszczy ktore z niej sciagalam zanim ja zlapalam rok temu

i od razu poszla do wanny sie kapac:)

Neo ma super dom, ktory sie znalazl kiedy juz tracilam nadzieje.

Posted

no to jeszcze Hektorka powinnam tez przedstawic, bo tez mieszkal troche u nas, chociaz to byl taki pies ze wlasciwie nic mu nie brakowalo, moze radosci w oczach tylko, ale zachudzony nie byl. nadal nie wiem kto sie tak cudownego psiaka mogl pozbyc

w dniu znalezienia

z moim stadem po szalenstwach

no i swoim domku, gdzie zona sie musiala wyprowadzic do drugiego lozka, bo Hektor spi z panciem:)

Posted

Właściwie nie mam się czym chwalić, bo odebrałam Negrittę z Harbutowic w całkiem niezłym stanie fizycznym. Była tylko smutna, spokojna i zrezygnowana. Teraz jest to wulkan energii i radości, z takim entuzjazmem nas wita i bawi się, że nie raz nas przewróciła.
Negritta w Harbutowicach:

Grita we Wrocławiu:

Posted

To zdjecie jest sliczne, zreszta cala reszta tez.

Wszystkie pieski sa cudowne i i ich wlasciciele tez.
Dzisiaj mam cudowny dziec, bo moj faworyt wilczarz znalazl dom i zawsze na koniec dnia serwuje sobie metamorfozy.
One sprawiaja, ze chce sie cos robic.