ola_k11 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Boziu jaki on sliczny grubasek:D ale IM wiesz ja tez mam malego bydlaczka i za nic nie zamienilabym go na zadnego innego:) zreszta pewnie tak samo jak Ty...wycaluj ode mnie Frodzia:) Quote
Siostra Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 IN, gratulację, piękny Frodo:) Nasza Besia też jest od cioci doddy ( pozdrawiamy serdecznie) Dzisiaj z TZ jechaliśmy z nią samochodem ( Besia jest zapalonym automobilistą, wyraźnie daje nam do zrozumienia, że czas już zapisać ją na kurs prawa jazdy :lol: ). Pytam TZ: wyobrażasz sobie, że mogło by jej z nami nie być?, na co on z oburzeniem: no coś ty, w życiu!!! I tak jest, chociaż Benia była psem tzw. nieplanowanym;) :lol: Quote
Paulina87 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='IN_']Oh jaki mily temacik. Akurat mialam bardzo kiepski nastroj i sobie przypadkiem tu zajzalam... I od razu mi sie polepszyl! To ja tez cos od siebie dodam... Pamietacie Frodosława - Oświęcimka? Tak wygladal kiedy jeszcze mieszkal z Ciocia Doddy, ktora wraz z Laivinia zycie mu ocalily :-) To bylo na przelomie pazdziernika i listopada 2005 roku. A tu Frodo juz u mnie - w drugiej polowie grudnia 2005, troche zagruby ;-) Poczatek stycznia: No i teraz: Frod ma juz prawie 7miesiecy i lepszego psa nie moglam sobie wymarzyc.... Jest jedno "ale" - z tego zabiedzonego psa wyrosl ogromny bydlak ;-) O kurcze to już tyle czasu mineło :crazyeye: :crazyeye: Ja wątek o nim pamiętam jakby to było z miesiąc temu a tu Frodo już taki wielgachny :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Frogdo koniecznie musi miec galeriie na dogo :):):):) Quote
IN_ Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Paulinka18']O kurcze to już tyle czasu mineło :crazyeye: :crazyeye: Ja wątek o nim pamiętam jakby to było z miesiąc temu a tu Frodo już taki wielgachny :multi: :multi: Ja twierdze, ze ona ma domieszke doga n. ;-) Mierzylam go ostatnio to w klebie bydle ma 55 cm. Takze spory z niego szczeniak ;-) Wzorcowy AST by mogl mu pod brzuchem prawie przejsc, bez schylania sie :-) Frogdo koniecznie musi miec galeriie na dogo Zaloze mu jak bede miala troche czasu - troche fotek Frodka mozna znalezc w dziale Juz w nowym domu. Ale nie ma tam aktualnych. Quote
marlena924 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 :placz: FRODO-niesamowita przemiana. Jak ktoś mógł tak wychudzić psiaka :angryy: Quote
Jajagna Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Jagienka mi napisała, żebym tu pokazała jej wieluńską ex-imienniczkę. Ale szczerze mówiąc po obejrzeniu całego wątku (jakim cudem ja go wcześniej nie widziałam??!!! :crazyeye: ) muszę powiedzieć, że zmiana jaka nastąpiła w naszej suni nie jest tak drastyczna jeżeli chodzi o wygląd jak u psów, które tu widziałam i gdzie szczęka mi opadała co chwila na klawiaturę.... Bo nasze czarne szczęście odebrane było ze schroniska tłuściutkie, bez ani jednej pchły - a to wszystko dzięki pani Ewie, MałGośce i jeszcze kilku innym osobom, którym nie mam nawet szansy podziękować. Jedynie sierść Tuli była matowa i nie tak mięciutka w dotyku jak teraz. Ale zmiany w psychice tej dziewczynki, mam nadzieję będzie widać po tym pierwszym miesiącu u nas. MałGośka napisała o niej tak: "... dla mnie ona była zwiniętą w kuleczkę, przestraszoną sunią, która za chiny nie chciała spojrzeć w obiektyw ..." Tu jeszcze w schronisku jako Jagienka: A teraz jest już o wiele lepiej. Brzuszek po sterylce pięknie zagojony, sierść błyszcząca i aksamitna. Tu już jako Tula w domu niedługo po sterylce z nowym kolegą: A tu już po zdjęciu szwów, w swojej ukochanej pozycji: A tu na zabawie z naszym psim sąsiadem. Tu już po godzinie szaleństw, więc Tula nawet nie wstaje... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 tyle szczęscia jest na tej stronie :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cudne te wszytskie psie metamorfozy, z przyjemnością ogląda się uśmiechnięte pyszczki tych nieszczęśliwych z przeszłości piesków. Cudo - każdy jeden ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
resuruss Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Mam jeszcze jedna z metamorfoz!!!!!!!!!Moj Quando odratowany ze schroniska chinski grzywacz mial dzis swoj debiut na wystawie psow rasowych w Katowicach!!!!!!!!!!A prezentowal sie tak: My jestesmy po lewej!!!!!Dodam ,ze Quandus dostal srebrny medal i pokonal rywali ,ktorzy cale zycie mieli szczesliwe!!!!! Quote
Jajagna Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Super!!!! GRATULACJE!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
AlKil Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wielkie gratulacje!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
resuruss Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dzieki!!!!!Jestem z niego dumna bardzo!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Limonka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ale fajniasty łysolek :) Też kiedyś chciałam mieć takiego golaska ;) Quote
Patia Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Wspaniale! Brawo dla Was ! I powodzenia na innych wystawach:loveu: Quote
agrene Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 za Kubę i wszystkie inne nieszczęścia - czapki z głów cudowni ludzie! Quote
Ania-Sonia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Jak ja kocham ten topic!!! :Cool!: Wszystkie psiaki przepiękne, ale medalisty to tu chyba jeszcze nie było :loveu: :ylsuper: Gratulacje dla Quando i jego Pańci, która musi mieć teraz ogromną satysfakcję :multi: :Rose: :Rose: :Rose: :fadein: Quote
resuruss Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Jestem dumna!!!!!!A moja satysfakcja jest ogromna!!!!!!!:multi: Quote
lon_cia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 więcej psinek, wiecej!!!!!!!!!!!! ten topic musi przerosnąc topik PWP!!!!!!!!!!!!!!!:razz: Quote
minia82 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 jejku jak ja lubie ten watek!!po przeczytaniu postow o psach w potrzebie ,niejednokrotnie lezka kreci sie w oku....wtedy by nie za bardzos ie rozczulac szybko wskakuje tutja i juz......robi mis ie lepij!!chociaz czasmi tez sie lezka zakrececi....ale to juz ze szczescia:multi: Quote
bigos Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='resuruss']Mam jeszcze jedna z metamorfoz!!!!!!!!!Moj Quando odratowany ze schroniska chinski grzywacz mial dzis swoj debiut na wystawie psow rasowych w Katowicach!!!!!!!!!!A prezentowal sie tak: My jestesmy po lewej!!!!!Dodam ,ze Quandus dostal srebrny medal i pokonal rywali ,ktorzy cale zycie mieli szczesliwe!!!!! My także gratulujemy i jesteśmy z Was dumni:p:p:p Quote
Recommended Posts