anushka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 najpiękniejszy wątek na calej DGM an wyciska tyle łez...:-( :-( :mad: :lol: Quote
agata2216 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 O mamusiu! jak sie patrzy na te psinki "po" to aż chce się żyć:loveu: . i pomyśleć że kiedyś to były takie bidulki Quote
AśkaK Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 To ja Wam jeszcze pokażę Lusiunię :loveu: w schronisku :-( (Ostrów Maz.:placz: ) i dziś w domku :p Milady, wklejaj Bajeczkę!:loveu: Natychmiast!:mad: ;) Quote
ewa_m Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Sliczna ta Lusienka, a na zywo jeszcze piekniejsza!:lol: :lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 :loveu: fantastycznie odżyła psinka :multi: Quote
O-l-g-a Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Witam Pusia ma latek ok 13 tak wygladala 30 stycznia po zabraniu ze schroniska tak kilka dni pozniej po miesiacu a tak dzisiaj Quote
Siostra Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Olga, trudno uwierzyć, że to ten sam pies!!! Sliczna panienka z Pusi się zrobiła, taka "pusiata":loveu: Quote
misiaczek Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pusia po metamorfozie to nie ten sam piesek :klacz:.Widać szczescie na jej pysiu :multi:. Kompletnie nie wygląda na 13 latek .Jest cudna :loveu:. A ta fotka wymiata :smile:. Quote
fjolka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 wspanialy topik, jeden z moich ulubionych.i te zmiany w psich spojrzeniach, czesto po bardzo krotkim czasie...niesamowite czekam niecierpliwie na kolejne metemorfozy pozdrawiam Quote
Evelina Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 [SIZE="1"]Ponieważ ten topik jest szczególny więc i szczególne prawa mu się należą. Obiecuję, wszystkie za duże fotki zmniejszać aby uniknąć zamiany na linki. Każdy kto ma do zaprezentowania psiaka w tym temacie może wstawić zdjęcia jakie posiada. Oryginały, jeśli okażą się za duże, będą do podglądu po kliknięciu w wyświetlające się zdjęcie. Pozdrawiam i czekam na kolejne piękne przemiany :loveu: Quote
HebaNova Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 ooj cos widzę że i Modowi ten temat zapadł w serducho :loveu: :loveu: :loveu: oby jak najwięcej psich szczęść :multi: Quote
Evelina Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 HebaNova napisał(a):ooj cos widzę że i Modowi ten temat zapadł w serducho :loveu: :loveu: :loveu: oby jak najwięcej psich szczęść :multi:Modowi zapadl w serducho juz po drugim poscie. Mozna sprawdzic ;) Quote
HebaNova Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 cudowny jest ten topik - daje tyle nadziei i radości. to jest najlepsza nagroda za wszystkie wysiłki - zobaczyć uśmiechnięty psi pyszczorek i ten błysk w oczach :loveu: Quote
O-l-g-a Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Evelina napisał(a):Ponieważ ten topik jest szczególny więc i szczególne prawa mu się należą. Obiecuję, wszystkie za duże fotki zmniejszać aby uniknąć zamiany na linki. Każdy kto ma do zaprezentowania psiaka w tym temacie może wstawić zdjęcia jakie posiada. Oryginały, jeśli okażą się za duże, będą do podglądu po kliknięciu w wyświetlające się zdjęcie. Pozdrawiam i czekam na kolejne piękne przemiany :loveu: a to ja dziekuje za uporzadkowanie moich fotek :) P.S. na forum miau mamy taki topic o kocich przemianach, tez sa niesamowite :loveu: generalnie historia kazdego skrzywdzonego zwierzaczka, do ktorego los sie usmiechnal jest wzruszajaca satysfakcja ogromna no i nikt mnie tak chyba nie kocha jak te moje wszystkie "przygarniaczki";) Quote
bigos Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 AśkaK napisał(a):To ja Wam jeszcze pokażę Lusiunię :loveu: w schronisku :-( (Ostrów Maz.:placz: ) i dziś w domku :p Milady, wklejaj Bajeczkę!:loveu: Natychmiast!:mad: ;) Psinka wie gdzie jej miejsce (łóżeczko) hihihi:lol::lol::lol::lol::lol: Ludzie jesteście wspaniali. Dziękuję Wam za każdego psiaka, który znalazł nowy domek i człowieka o dużym sercu!!! Quote
Patia Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Evelina dziekuję, że opiekujesz się Metamorfozami:loveu: Ja dziś przedstawiam maluszka , który jest u mnie tymczsowo Maluszek w schronisku:-( Zupełnie sobie nie radził , cały czas zgarbiony, zgięty w pół , przestraszony, bardzo chudziutki, bał się podchodzić do miski , nie zaznał chyba w życiu wiele dobrego , brany na ręce sikał ze strachu:shake: A tu piesek u mnie , jeszcze chudziutki i trochę wystraszony ale już bezpieczny: Quote
Witokret Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 O matko jaki słodziutki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Witokret Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 I przy okazji bardzo proszę o niepostarzanie swoich psiaków :mad: To białe puchate cudeńko ma najwyżej kilka latek :evil_lol: No piękności :loveu: Quote
bigos Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Maluszek jest słodziutki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anushka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 nie no Pusinek nie wygląda mi na taką duża panienkę...:shake: :shake: ktoś tu kanci :lol: :lol: dla mnie ona wygląda jakby miała max roczek!!! śliczna jest!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ola_k11 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Lusiunia, Puszka i maluszek buziaki dla was:* co za pieknosci i jakie szczesliwe:) ps. Moj Dingo wlasnie spi na lozku, tylkiem na podusi i ...chrapie:)slodko wyglada Quote
O-l-g-a Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ania-k napisał(a):nie no Pusinek nie wygląda mi na taką duża panienkę...:shake: :shake: ktoś tu kanci :lol: :lol: dla mnie ona wygląda jakby miała max roczek!!! śliczna jest!!!:loveu: :loveu: :loveu: sasiedzi mysleli, ze mamy szczeniaczka, a nie babcie :lol: to male biale jest juz szczerbate :lol: (dzieki nam zreszta, miala usuniete 8 zebow, tych w najgorszym stanie ) no i serduszko troche juz musi byc wspomagane, choc stan ogolny sunki jest dobry - pudelki sa nie do zdracia ;) Quote
Recommended Posts