Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sliweczka jest sliczna, nie dziwie ci sie ze robisz jej tyle zdjec.
Idealna modelka. :bye:
Super, ze kolejna osoba pokazuje nam swojego pieska ze schronu.
Glaskanka dla Sliweczki.:buzi:

Posted

i jeszcze wstawiam pupile naszej kochanej dogomaniaczki "Alaa" :loveu:

Wandziusia :loveu: zanim trafiła do Ali była w przytulisku Psiego Anioła, a co się działo z bidulką wczesniej? Aluś wiesz coś?

przed

i Bruś - adoptowany z Rachowa Starego - całe szczęście, że jemu się udało stamtąd wyrwać - Alu :Rose:

i po metamorfozie u Ali :loveu: :Cool!: widziałam kiedyś też fotki z wakacji psiaków - ahhh sama bym takie chciała :loveu: :Rose:

tak nas Pańcia Kocha :iloveyou:

Posted

Dzięki wielkie za miłe słowa :) głaskanka przekazane i przyjętę :cool3:

Śliczne piechole, jak to człowieka cieszą takie historie ze szczęśliwym zakończeniem :loveu:

Posted

Malawaszko, Wandziusie znalazla Renata z Psiego Aniola na smietniku w PUltusku, miala na szyi zacisniety drut i gleboka rane, lezala na kupie smieci bezsilnie poplakujac - skora i kosci.A kochana Renata zabrala Wandziusie do Agnieszki do Falenicy a ja jeszcze dalej;)
A Brusia historia jest gdzies tutaj, Jogi:loveu: go znalazla, Misia mojego przytulaka - one obydwa sa przyjazne wszystkim i wszystkiemu:lol:

Posted

:) ta psia metarmofoza maluje się najpiękniej w psich oczach
pokazuje ten wątek wszystkim znajomym - i wiecie co, niektórzy dopiero "naocznie" uświadamiają sobie cierpienie porzuconych, zaniedbanych, czy bestialsko skrzywdzonych stworzeń...

Dołączam moją pannę Mukę (eksPandę) z Ostrowi Mazowieckiej. Najpierw spąglądała na nas zagubiona duszka, teraz - pewna siebie pannica na włościach, a co! Co tu dużo pisać - wystarczy spojrzeć :D

i teraz

ze swoją serdeczną kumpelą, moją drogą suknią

uśmiech

Posted

Faktycznie, w tych oczach widac wszystko...
Quetzalcoatl, te twoje sukinie wyglądają jak rdzone siostry :multi:
Śliczne są :multi:
No i wreszcie zobaczyłam zwierzaki Alii. Cuuudo :loveu:

Posted

asher napisał(a):
te twoje sukinie wyglądają jak rdzone siostry :multi:

oj Asher Asher, dyć to nie siostry tylko taka żadka rasa.... ŻARŁACZ BIAŁY (posterylno-poschroniskowe te żarłaczenie)

Posted

Przyszłam tu, jak zwykle, poprawić sobie humorek :lol: No i, również jak zwykle, udało się - przecudowne i prześliczne psiuleczki :loveu: :loveu: :loveu: Człowiek jak na to patrzy, to od razu powera dostaje :cool3:

Posted

Boże, ludzie ja ryczę jak małe dziecko patrząc na te zdjęcia :placz: . No po prostu macie zaklepane miejsce "W Niebie" , za to co zrobiliście dla tych nieboraczków. Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i wielkie ukłony dla Waszych serc.:laola: Pozdrawiam

Posted

Wspaniale jest oglądać tę galerię!!!

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Przyszłam tu, jak zwykle, poprawić sobie humorek

tak tak, po stresach i smutkach na PWP metamorfozy to jak miód na serce
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
wszystkiego dobrego dla psiaków :loveu: :loveu: :loveu: