Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdalenaaa napisał(a):
Lecz teraz wiem jedno i jestem tego pewna, że następnym psem nad którym podejmę opieke będzie pies ze schroniska, wtedy i ja pokażę się tu z następną metamorfozą uszczęśliwionej psiej duszy

Magdaleno trzymamy Cię wszyscy za słowo :evil_lol:
Ten wątek pewnie po części powstał dla takich ludzi jak Ty. Żeby pokazać że nie tylko szczeniaczki i nie tylko rasowe, bo te najbiedniejsze i najbardziej skrzywdzone potrafią dać najwięcej miłości. Mówię z własnego doświadczenia i jest tu pewnie nie jedna osoba która podziela moje zdanie.

Posted

A ja postaram się dotrzymać słowa.;D
Narazie to niemożliwe, choć bardzo bym chciała uratować jakiegoś psiaka ale niestety rodzice nie pozwalają na kolejnego psa, mimo że już nieraz prosiłam noo ale cóż...będę dalej próbować aż do skutku.
Narazie nie pozostaje mi nic innego jak tylko namawiać ludzi na branie tych przeukochanych psiaków ze schronisk...

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:loveu:

Posted

hej Lato , ale cycki pokazuje :loveu: to może i ja wkleję mojego schroniskowca, chociaż nie miała żadnych przejść jak większość psów tutaj. Ale aż rok siedziała w schronie.

Posted

Pierwsze dni, troszkę się bałam ....(nie przestraszcie się tych ścian, ale byliśmyw trakcie zrywania tapet :p)

I po jakimś czasie :loveu:

Posted

A dzisiaj chciałabym pokazać po prostu moją własną sunię na ds.
Adoptowana w październiku ubiegłego roku.
Wyrzucona z pędzącego samochodu do rowu.
Tak wyglądała złapana wkrótce po zdarzeniu:

A tak teraz:loveu::

Posted

Tak wyglądała nasza Stefka kiedy trafiła do schroniska 4 tygodnie temu, walczyła o życie, była w tragicznym stanie :shake:

Poznajecie? :loveu: Od poniedziałku Stefcia był już do wydania, a o to jej zdjęcia ze wczoraj, wczoraj też znalazła domek :multi::loveu:

ehhh... no powiem Wam, że już za nią tęsknię :oops: Przez te cztery tygodnie strasznie się przyzwyczaiłam do tego małego, kochanego łobuza :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):

Poznajecie? :loveu: Od poniedziałku Stefcia był już do wydania, a o to jej zdjęcia ze wczoraj, wczoraj też znalazła domek :multi::loveu:

To już nie Stefcia, ale.. Panna Stefania! :loveu:
Dużo szczęścia, takiego Psiego (przez duże "P"), Kruszynku!

Posted

Ostatnio wszędzie przepychanki i kłótnie:roll: Teraz jeszcze to oszustwo:angryy:
A tu jest cudownie i morda się śmieje, jak się widzi te cudne zadowolone oczy psich "odmieńców" ;) :)

Posted

AnkaG napisał(a):
Sznaucer Guzik teraz Bej - był tu już ale są nowe fotki. W nowym domku jest 2,5 roku. Wg mojej wiedzy ma ok.13 lat.

W schronie

Swieża foteczka

Ale staruszek zrobił się przystojny. I widać, że jest bardzo zadowolony!:multi: