Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja przedstawie Wam Albiego z wroclawskiego schronu ,
ma 5 lat,z czego 3 spedzil w boksie,
znalazl cudowny dom w Lubinie:loveu: ahaaaa teraz nazywa sie Diego:)

w schronie ...czekal i czekal i czekal..

..az sie doczekal-w nowym domciu

Posted

No to ja przedstawię Sabę- 8 letnią suczkę, która 4 lata była w schronisku.

Tutaj po zabraniu jej ze schroniska do naszej siedziby:

A tutaj już w nowym domku:

Posted

Tak, Saba miała baaardzo duże szczęście :evillaug: Już chyba w trzy dni po zabraniu jej ze schroniska miała swój nowy domek :megagrin: To była po prostu miłość od pierwszego wejrzenia :loveu:

Posted

Cudowne metamorfozy aż żyć się chce widząc takie przemiany :loveu:
To ja dodam moją Czaje uratowaną przez Wrocławski TOZ. Była podpalona :-(
Czaja po zabraniu z interwncji do DT:
Spójżcie na te smutne oczęta :-(

Rana na pleckach :-(

Popalone uszy

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Przecież ona wygląda jak dziecko mojej Czajki :crazyeye:

W jakim mieście ta piękność czeka na dom? może mogłabym jakoś pomóc?

Posted

Maniek (obecnie Muniek) z radomskiego schroniska. Staruszek, biedny, z chorą skórą, załamany, smutny... i stał się cud Bożego Narodzenia. Maniek dostał dom pod choinkę i najpiękniejszy dar - miłość Człowieka. A efekty? Patrzcie i podziwiajcie :lol:

Maniuś jeszcze w schronisku...

Muniek w swoim domku...

Posted

Najbardziej kocham przemiany staruszych psiaków. Kiedy na takiej zrezygnowanej mordzie zaczyna gościć uśmiech.

Kto tego nigdy nie widział "na własność" nie wie co traci.

Posted

W sierpniu 2005 roku przyszło na świat kilka przepięknych kluseczek...rudych bordogów...wypieszczone, wychuchane i grubiutkie trafiły do różnych domów...jeden przyjechał do mnie, jeden zamieszkał na południu Polski- inne porozjeżdżały sie po świecie...
Agis trafił niestety bardzo źle...po 4 latach nasza kochana Demi z Wrocławia znalazła go na łańcuchu, w budzie, chorego, przeraźliwie chudego, bez chęci do życia...
Demi zabrała go, chociaż sama ma spora gromadke, postawiła go na nogi, odkarmiła, dała mu wiele serca, miłości i na koniec znalazła wspaniały dom!!!
Agis jest szczęśliwy, radosny, kochany przez swoich ludzi, wszystko dzieki DEMI...
TO WSPANIAŁA OSOBA!!! DZIĘKUJEMY !!!!

Posted

[quote name='mru']aaaale zauwazyliście? Maniek jest teraz CZARNY :crazyeye::evil_lol:

On był czarny:-) Tylko przełysiały miejscami, a poza tym takie zrudzenia, to już mnie życie nauczyło - są objawem hmm jak to określić sfilcowania, zdredzenia noooo innym słowem zniszczenia sierści.

Jak się rude wyczesze,wykąpie to bach się robi czarne:-). Autentyk - dwukrotnie mnie tak psiska "na czarno" zrobiły:razz:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']W sierpniu 2005 roku przyszło na świat kilka przepięknych kluseczek...rudych bordogów...wypieszczone, wychuchane i grubiutkie trafiły do różnych domów...jeden przyjechał do mnie, jeden zamieszkał na południu Polski- inne porozjeżdżały sie po świecie...
Agis trafił niestety bardzo źle...po 4 latach nasza kochana Demi z Wrocławia znalazła go na łańcuchu, w budzie, chorego, przeraźliwie chudego, bez chęci do życia...
Demi zabrała go, chociaż sama ma spora gromadke, postawiła go na nogi, odkarmiła, dała mu wiele serca, miłości i na koniec znalazła wspaniały dom!!!
Agis jest szczęśliwy, radosny, kochany przez swoich ludzi, wszystko dzieki DEMI...
TO WSPANIAŁA OSOBA!!! DZIĘKUJEMY !!!!

o nie, to ściema:razz::mad: Aguś wygląda jeszcze lepiej, widziałam go tydzień temu:evil_lol: taka kluseczka, ze na ulicy w życiu bym go nie poznała:evil_lol: