Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jakoś nie ma szczęścia....już prawie rok czeka w hoteliku..

Ja też jestem pod ogromnym wrażeniem tego, czego Agamika i inne Dziewczyny dokonały dla Kory

Posted

Koma :loveu: Ale cudeńko o niesamowitych oczach.
Czy ona ma swój wątek?

Alma to w przydkach chyba eurasiera miała :razz::razz:

Niesamowite przemiany :loveu::loveu:

Posted

Ta metamorfoza może nie jest zbyt widowiskowa, ale jednak ;). Nie planowaliśmy 4 psa(tym bardziej tak małego), ale w czasie dnia otwartego (jestem wolontariuszem) mama się zakochała. Nanna siedziała w strasznie małej klatce i wciąż domagała się uwagi. Tak wyglądała w schronisku:

Pierwszy dzień w nowym domu. Od razu wiedziała komu się należy podlizać:

Tak sobie śpimy :eviltong::

Wylazł z niej mały diabeł:

A taka jest "piękna":

Wiem, że nic to nic wielkiego, ale to mój pierwszy pies ze schroniska i na pewno nie ostatni :evil_lol:.

Posted

Jak to nic wielkiego????
To jest OGROMNA zmiana dla tego jednego psiątka..... Ma nareszcie SWOICH ludzi i TYLKO swoją gromadkę....
NAPEWNO uszczęśliwiłaś tą istotkę...
Doskonale widać że się zmieniła, oczka ma takie wesołe.....a na tym zdjęciu ze schronu....:-(

Posted

Darianna napisał(a):
Chyba nie jest z nim za dobrze, w dole go żywcem zakopują...:shake:
:cool3: :diabloti: ;)

Ja myślę, że bardzo źle z nim. Nie dość, że przymierza się do tego dołu to potem jeszcze z uśmiechem na pysku "gada", że dół coś mały i jeszcze sam pomaga go pogłębić. :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorija']Ja myślę, że bardzo źle z nim. Nie dość, że przymierza się do tego dołu to potem jeszcze z uśmiechem na pysku "gada", że dół coś mały i jeszcze sam pomaga go pogłębić. :evil_lol:
ale się uśmiałam :D

a oto Pikuś który jest obecnie u mnie na tymczasie :)
Tak wyglądał w schronisku :
http://schronisko.ustronet.com/images/stories/easygallery/581/1240220372_tn_P1150627.JPG
http://schronisko.ustronet.com/images/stories/easygallery/581/1240220354_tn_P1150646.JPG
i u mnie ;) :
w pozycji na pekina :D :
http://img90.imageshack.us/img90/1509/beztytuu8d.jpg
i na spacerku

Posted

To jest dopiero metamorfoza - "wydłubane" oko, wybite zęby, kupa filcu w schronie a wystarczył Człowiek i maluch chce żyć i się uśmiecha do tego paskudnego świata. Pięknie go zaczarowaliście :-)

Posted

Ale cudo z niego się zrobiło :loveu:
Wiecie co mnie zastanawia? Wiele ludzi boi się dużych psów, niektórzy zostali pogryzieni a nawet zagryzieni przez dużego psa... Jakim więc cudem inni nie boją się znęcać nad takimi onkopodobnymi, sporymi psami i dlaczego te psy nie odgryzą ręki, która je katuje, nie rzucą się do gardła tylko pozwolą się powiesić, wrzucić do studni, zabić... :shake:

Posted

To ja mozę dodam moją Majkę :)
Nie przeszła jakiejś specjalnej metamorfozy w wyglądzie, ale w zachowaniu tak ;)

tu jeszcze w schronisku, w magazynie kocim ;)

pierwsze dni u mnie w domu

Posted

Lidan, dziękuje :)
Powiem Ci, ze trochę jestem w szoku, ze Majka tak lubi Kacpra, bo mój Lucky jest bardzo niedobry i pewnie jak bym nie upilnowała to by ugryzł :(