bea_m Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No a mi ten pan na kanapie nie pasuje. No jak on śmiał się rozwalić tak że pies się musiał wciskać między kanapę a niego. To trzeba zgłosić do odpowednich organów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 bonsai_88 napisał(a):Akurat przypadkiem wiem, że ten psiak ma rodowód i chyba nawet jest wystawiany :multi:... już nie bo wykastrowany ;) ale rodowód ma Quote
kuzlik Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Bania juz byla ale tyle nowych fotek ze chce sie ja pokazac znowu :) 13 sto latka ze schroniska z dyskopatia :( ale pokanala chorobe i juz biega :) tak dla porownania :) i z kolezka:) Quote
gops Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 niewiem czy moja sucz sie zalicza , bo nie ze schroniska ale wyciagnieta z meliny pod koniec listopada bala sie ludzi, reki , zabawek, wsumie wszystkiego ,teraz nie boi sie niczego :razz: nie przesadzam :diabloti: miala 7 miesiecy pierwszy dzien u nas (bala sie aparatu ,dlatego telefonem) bala sie nawet podejsc :roll: teraz po 5 miesiacach u nas Quote
AnkaG Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Bozze to przerażenie w oczach. Pewnie była bita. Quote
iwi10 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pewnie że się zalicza bo przecież to ciężka praca pokonać strach super fotki i ten uśmiech na mordce:lol: Quote
gops Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='AnkaG']Bozze to przerażenie w oczach. Pewnie była bita. byla... znalam tych ludzi bo to sasiedzi :roll: na szczescie nie maja zadnego psa teraz a jak tylko jakiegos zobacze odrazu dzwonie gdzie sie da zeby zabrali iwi10 pracy bylo wiele ale to jak z kazdym psem po jakis przezyciach , ale teraz widze roznice w psie ktory od szczeniaka byl u nas i takim uratowanym z piekla. te oddanie i ta milosc jest calkiem inna ciesze sie ze sie podoba :loveu: Quote
Gamba Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lalka juz tutaj była,myślę że jak zawita drugi raz to nic strasznego się nie stanie :cool1: Zabrana z przytuliska w Brzegu,po ponad rocznym pobycie : Po 16 miesiącach zadawania się ze mną :diabloti: Lalka córunia tatusia :cool1: : Quote
gallegro Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Pierwsza i ostatnia fotka mówią wszystko... Nie ta sama psica. Moje uznanie. Quote
anula1959 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Niezmiennie podziwiam Lalunię i podczytuję wątek;) , ona jest tak cudownie umaszczona , no i trafiła do nieba :loveu:. Cud , miód i orzeszki:loveu: Quote
Iv Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 :lol::lol:[quote name='Gamba']Lalka juz tutaj była,myślę że jak zawita drugi raz to nic strasznego się nie stanie :cool1: Zabrana z przytuliska w Brzegu,po ponad rocznym pobycie : Po 16 miesiącach zadawania się ze mną :diabloti: Lalka córunia tatusia :cool1: : Quote
dorota1 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Co za cudne zdjęcie:loveu: Te oczy i to szczęscie w nich!!! Quote
AnkaG Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Moja adoptowana ponad 2 lata temu Nuka też była ale pokażę znowu Dopiero co zabrana ze schronu -pierwsze godziny. Pies chodzący w kółko, potrafiący zrobić koo na kanapie ze strachu. Totalna psychoza. W schronie była tylko cztery dni. Ze względu na stan psychiczny pozwolono mi ją zabrać jako DT (14 dni kwarantanna). Po dwóch tygodniach adoptowałam i jest moja. :lol: Miesiąc pod opieką weta trzymana była na lekach uspokających. Wiele miesięcy pracowaliśmy nad nią. Tak wygląda dzisiaj Quote
Agmarek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jak ja lubie czytać ten wątek :roll: No, no...Lalunia piesio kanapowiec :evil_lol: Zorro podmieniony :mad:A Nuka to podobna do mojego sznaucerka. Też taki strachliwy był i robił pod siebie na początku :roll: za to teraz to oj! Nawet TZ nie może na mnie głosu podnieść :diabloti: Quote
Guest malva Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 naprawdę serce rosnie jak juz mam dosc serdecznie edytowania "czarnych kwiatków" i mysle sobie "po co to wszystko" to zagladam tu i już wiem po co :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 malva napisał(a):naprawdę serce rosnie jak juz mam dosc serdecznie edytowania "czarnych kwiatków" i mysle sobie "po co to wszystko" to zagladam tu i już wiem po co :loveu: Ale pieknie to ujełaś!!!! :loveu: Normalnie cytat jak z książki wyjęty! :loveu: Quote
brazowa1 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 nigdy nie zrozumiem,jak pies o wygladzie lalki,z takim umaszczeniem,moze siedziec ROK w schronie! :crazyeye::shake: Quote
anetta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Oooo, Lalka :loveu: Kiedyś śledziłam jej wątek, a potem mi zaginął. No teraz to już bez problemu wtrafie :) Fajnie ją widzieć ponownie :multi: Uwielbiam tu zaglądać :loveu::loveu: Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 w koncu pokazuje mojego Fryzia..zanim do mnie trafil po roznych perypetiach, siedzial 3 lata w zamojskim schronie i wygladal w nim tak: a teraz kilka zdjec obecnie( mam go u siebie juz 13 miesiecy): Quote
Agmarek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No proszę! Następny co mu kanapa przypadła do gustu :mad: Coś te schroniskowe psiaki lubują się układać na kanapie, pod kanapą, albo obok kanapy. Widocznie to jest ten mebel przy którym one tak pięknieją :evil_lol: A Wy drodzy właściciele czworonogów chyba za bardzo je rozpieszczacie. Moja Onka nie wyleguje się na kanapie :mad: ale tylko dlatego że się na niej nie mieści :evil_lol: Quote
Recommended Posts