Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No a mi ten pan na kanapie nie pasuje. No jak on śmiał się rozwalić tak że pies się musiał wciskać między kanapę a niego. To trzeba zgłosić do odpowednich organów :evil_lol:

Posted

Bania juz byla ale tyle nowych fotek ze chce sie ja pokazac znowu :)
13 sto latka ze schroniska z dyskopatia :( ale pokanala chorobe i juz biega :)

tak dla porownania :)

i z kolezka:)

Posted

niewiem czy moja sucz sie zalicza , bo nie ze schroniska ale wyciagnieta z meliny pod koniec listopada
bala sie ludzi, reki , zabawek, wsumie wszystkiego ,teraz nie boi sie niczego :razz: nie przesadzam :diabloti:
miala 7 miesiecy

pierwszy dzien u nas (bala sie aparatu ,dlatego telefonem)

bala sie nawet podejsc :roll:

teraz po 5 miesiacach u nas

Posted

[quote name='AnkaG']Bozze to przerażenie w oczach. Pewnie była bita.

byla...
znalam tych ludzi bo to sasiedzi :roll:
na szczescie nie maja zadnego psa teraz a jak tylko jakiegos zobacze odrazu dzwonie gdzie sie da zeby zabrali

iwi10 pracy bylo wiele ale to jak z kazdym psem po jakis przezyciach , ale teraz widze roznice w psie ktory od szczeniaka byl u nas i takim uratowanym z piekla. te oddanie i ta milosc jest calkiem inna

ciesze sie ze sie podoba :loveu:

Posted

Lalka juz tutaj była,myślę że jak zawita drugi raz to nic strasznego się nie stanie :cool1:

Zabrana z przytuliska w Brzegu,po ponad rocznym pobycie :

Po 16 miesiącach zadawania się ze mną :diabloti:
Lalka córunia tatusia :cool1: :

Posted

:lol::lol:[quote name='Gamba']Lalka juz tutaj była,myślę że jak zawita drugi raz to nic strasznego się nie stanie :cool1:

Zabrana z przytuliska w Brzegu,po ponad rocznym pobycie :

Po 16 miesiącach zadawania się ze mną :diabloti:
Lalka córunia tatusia :cool1: :

Posted

Moja adoptowana ponad 2 lata temu Nuka też była ale pokażę znowu

Dopiero co zabrana ze schronu -pierwsze godziny.
Pies chodzący w kółko, potrafiący zrobić koo na kanapie ze strachu. Totalna psychoza. W schronie była tylko cztery dni. Ze względu na stan psychiczny pozwolono mi ją zabrać jako DT (14 dni kwarantanna). Po dwóch tygodniach adoptowałam i jest moja. :lol: Miesiąc pod opieką weta trzymana była na lekach uspokających. Wiele miesięcy pracowaliśmy nad nią.

Tak wygląda dzisiaj

Posted

Jak ja lubie czytać ten wątek :roll:

No, no...Lalunia piesio kanapowiec :evil_lol: Zorro podmieniony :mad:A Nuka to podobna do mojego sznaucerka. Też taki strachliwy był i robił pod siebie na początku :roll: za to teraz to oj! Nawet TZ nie może na mnie głosu podnieść :diabloti:

Guest malva
Posted

naprawdę serce rosnie

jak juz mam dosc serdecznie edytowania "czarnych kwiatków" i mysle sobie "po co to wszystko" to zagladam tu
i już wiem po co :loveu:

Posted

malva napisał(a):
naprawdę serce rosnie

jak juz mam dosc serdecznie edytowania "czarnych kwiatków" i mysle sobie "po co to wszystko" to zagladam tu
i już wiem po co :loveu:

Ale pieknie to ujełaś!!!! :loveu: Normalnie cytat jak z książki wyjęty! :loveu:

Posted

Oooo, Lalka :loveu:
Kiedyś śledziłam jej wątek, a potem mi zaginął. No teraz to już bez problemu wtrafie :)
Fajnie ją widzieć ponownie :multi:

Uwielbiam tu zaglądać :loveu::loveu:

Posted

w koncu pokazuje mojego Fryzia..zanim do mnie trafil po roznych perypetiach, siedzial 3 lata w zamojskim schronie i wygladal w nim tak:

a teraz kilka zdjec obecnie( mam go u siebie juz 13 miesiecy):

Posted

No proszę! Następny co mu kanapa przypadła do gustu :mad:
Coś te schroniskowe psiaki lubują się układać na kanapie, pod kanapą, albo obok kanapy. Widocznie to jest ten mebel przy którym one tak pięknieją :evil_lol:
A Wy drodzy właściciele czworonogów chyba za bardzo je rozpieszczacie. Moja Onka nie wyleguje się na kanapie :mad: ale tylko dlatego że się na niej nie mieści :evil_lol: