beka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 To ja pozwole sobie wkleić Zarenkę z Rudy Sląskiej SUNIA JEST OWCZARKIEM NIEMIECKIM DŁUGOWŁOSYM MA ZALEDWIE OK 1,5 ROCZKU. A tak Zara wygląda teraz. Została w dt na stałe u Czarnej Andy Quote
Darianna Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wow, Zarenka na pierwszym zdjęciu wygląda jak emerytka... niesamowita przemiana...:loveu: znów psy podmieniliście Oszuści :eviltong: Quote
iwi10 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Aż serce się raduje jak ogląda się metamorfozy:loveu: Quote
Negri_2008 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='beka']To ja pozwole sobie wkleić Zarenkę z Rudy Sląskiej SUNIA JEST OWCZARKIEM NIEMIECKIM DŁUGOWŁOSYM MA ZALEDWIE OK 1,5 ROCZKU. takie spojrzenie psa powoduje, że nie mogę spać :shake: Czarna Anda, dzięki że to już minęło Quote
Asior Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 LUDZISKA>>> BO WAS TUTAJ DUŻO ..... proszę o rozsylanie gdzie się da... http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/#post11955959 Quote
Agmarek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Niewiem jak Wy, ale ja z wielką radością patrzę na oszustwa z tej strony :evil_lol: Quote
Tola Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 To zamojska Roxi; tak wygladała, gdy zobaczyliśmy ją po raz pierwszy w schronisku. Wg schroniskowych "znawców' - starowinka... A to Roxi teraz - była w DT, teraz ma juz dom stały i zapewniam, ze juz nie jest staruszką, tylko ok 4 letnią sunią:cool3: Quote
Panca Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 musze tu wkleic mojego Fryzia co niby tez byl zamojskim staruszkiem...jutro to zrobie :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Pustki tutaj, od pół godziny nikt nic nie pisał :evil_lol:... Przedstawiam wam Bianeczkę, sunię, która od 2 dni jest u mnie na tymczasie. Niestety Bianeczka nadal szuka własnego domku, mimo że jest przekochanym psiakiem :cool3: W listopadzie, jeszcze w starym "domu"... zwróćcie uwagę na ogon :shake: Tutaj zdjęcia ze spacerku sprzed prawie miesiąca :cool3:.... Z moją sunią Birmą [ta czarna kudłata z przodu], Gają [borderka z tyłu] i CZŁOWIEKIEM [Ania, po środku :evil_lol:] Bianeczka nie boi się już bawić z innymi psami A to zdjęcia zrobione, jak miałam dziewczynkę dopiero 2 tygodnie - jeszcze jej nie spuszczałam i bardzo bała się innych ludzi :roll: Tutaj wystraszona, bo obok był obcy CZŁOWIEK [ta sama Ania, na która Bianka skakała na wcześniejszym zdjęciu :eviltong:] Quote
brazowa1 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 na fotkach "przed" zawsze najgorsze sa oczy-wytrzeszczone,wbite w przestrzeń :-( Quote
bonsai_88 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Akurat u Bianki najgorsze były nie oczy, tylko ogon wciśnięty w brzuch :shake:... Bianka do tego stopnia kuliła ogon, że moja znajoma myślała, że Bianka w ogóle nie ma ogona :crazyeye:... Quote
Lotos Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tola, 10-latka, bardzo zaniedbana, ale drobne wyłysienia i kołtuny ba brodzie to nic w porównaniu z jej zdrowiem. Miała dwa guzki nowotworowe, rozedmę płuc, chore serduszko, początki zaćmy i pełne kamienia, ruszające się zęby w ogólnie rzecz ujmując, opłakanym stanie. Miała przez to oddech jak Shrek. Wydawało się, że w takim stanie nie uda jej się znaleźć domu, ale po zaledwie półtora miesiąca w DT znalazła najcudowniejszy domek na świecie! :multi: Już po operacji guzków, oczyszczeniu ząbków, na tableteczkach, dzięki którym serce ma się coraz lepiej, cieszy się życiem w swojej nowej rodzinie! :loveu: Quote
mgie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jaka śliczna. Idealnie wkomponowała się w nowe towarzystwo :lol::lol: Quote
Agmarek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 mgie napisał(a):Jaka śliczna. Idealnie wkomponowała się w nowe towarzystwo :lol::lol: Ano się wkomponowała. Gdyby nie ubranko, to bym nie wiedziała która to :roll: Quote
reksio50 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 To my jeszcze pokażemy naszego Pana Tośka, może nie jest to spektakularna metamorfoza, jednak pod względem psychicznym choć i fizycznym spora. Trafił do nas młodziak prosto z Radomskiej ulicy, z chorą wątrobą. Psychicznie był w stanie potwornym dziś po prawie dwóch latach u nas możemy napisać, że doszedł do siebie. Psisko bało się wszystkiego, a największe traumy przeżywał w związku z mężczyznami, na widok mężczyzny robił pod siebie. Dziś stał się wesołym psem, który nie boi się niczego. Oto nasz Toś: Jeszcze na ulicy: Pierwsza godzina już u nas: Dziś: Quote
Charly Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Toskowe ADHD jest cudne:evil_lol::loveu::loveu: Quote
reksio50 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tak Tosior to typowy ADHDowiec pies który się nie męczy, a wszystkie psy traktuje jak owce i zapędza do kółeczka :evil_lol: Quote
reksio50 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 To jeszcze pokażemy jedna metamorfozę od nas. Tym razem mops Michalina która została wzięta z Łódzkiego schroniska. 7letnia panienka, która gdy przestała rodzić stała się zbędna. Było ciężko, trafił do nas pies z gronkowcem, praktycznie nie chodzący i nie widzący nic poza światłem. Młoda nasza wpadała na wszystko. Z guzem sutka, kamień na zębach pokrywał wszystko dokładnie, z poważną chorobą kręgosłupa i zgnitą fałdą nad nosem, cała śmierdząca, a sierść wypadała jej garściami. Weterynarze dawali jej 50% szans że wyjdzie z tego wszystkiego. Dziś Michaśka, o dziwo biega, wzrok się nieco poprawił, dużo lepiej widzi, już po sterylizacji z usuniętym sutkiem. Jest wesoła, cieszy się, zaczęła się nawet bawić. Już coraz lepiej wychodzi jej załatwianie się na dworze. Michasia jest z nami od września 2008 Tak było : Już u nas, pierwsze chwile: Pierwszy dzień po operacji: Dziś: Quote
brazowa1 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Przekochani jestescie,ze pokochaliscie mopsiczke i daliscie jej prawdziwy ciepły dom.Jaka teraz z niej dama:) Quote
Charly Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 sliczna mopsiczka. taki smutny ryjek ma bidulka Quote
Recommended Posts