Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W walentyki minęły trzy lata od założenia wątku. Pamiętacie pierwsze zdanie? - "Nie wiem czy się przyjmie"...
Patia, przyjęło się! Ten wątek jest najpiękniejszy, najbardziej wzruszający i wogóle najbardziej naj...
Dziękujemy za pomysł \no i data też trafiona :lol:\

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Oooo ! A koty jakie duże sobie "uhodowałaś" ! :evil_lol:

:evil_lol: ...z Czarnobyla:evil_lol:

ale jakby byly takie duze to wspolczuje tym "ludziom" co sie znecaja nad zwierzakami, taki jakby sie odwinal:diabloti: wreszcie moglyby sie same bronic:roll:

Posted

lizka121 napisał(a):
W walentyki minęły trzy lata od założenia wątku. Pamiętacie pierwsze zdanie? - "Nie wiem czy się przyjmie"...
Patia, przyjęło się! Ten wątek jest najpiękniejszy, najbardziej wzruszający i wogóle najbardziej naj...
Dziękujemy za pomysł \no i data też trafiona :lol:\

super dziewczyny !!!!
Super ! super ! super !!!! ;)

anusia - swietna sunke masz :) mizianko dla niej. Ma szczescier ze znalazla taki domek
oby wiecej psiakow mialo takowe szczescie :)

Posted

[quote name='brazowa1']
mma wrażenie,ze wszystkie psy VV sa do siebie podobne .
:mad: Tośka, w tyłek capnij brazową1 za to

http://img19.imageshack.us/img19/1524/dscf2854f.jpg
juz sam uśmiech jest nie do podrobienia :cool1: jedyny i unikalny :loveu:

"moje" Tosiencje :loveu: kochane

a wiecie , jedna moja psica po zmianie adresu zamieszkania Tośki , tez miała taka swoja małą metamorfoze ..Mika mi trochu bardziej posiwiała ...

mi az sie wierzyć nie chce ze to az 1,5 roku już minęło :oops:

Posted

brazowa1 napisał(a):
mma wrażenie,ze wszystkie psy VV sa do siebie podobne :roll: ten sam typ kundelka.
To raczej nie zbieg okoliczności... Moja Tośka prawdopodobnie się tam urodziła i prawdopodobnie miała tam swoje pierwsze (i ostatnie) szczeniaki, choć nie miała jeszcze skończonego roku :-(. A jej dziadkowie, rodzice, dzieci, rodzeństwo i pozostali powinowaci, o ile przeżyli, też mnożyli sie tam bez żadnej kontroli :angryy:, trudno więc żeby ta cała sfora nie była do siebie podobna... :roll:

Posted

fakt
To moja tymczasowiczka od Villaski.. w pierwszych dniach po przywiezieniu jej do mnie....

a to po roku od adopcji do wspaniałego domku w warszawie :loveu:

moze nie widać jakiejś powalającej zmiany, ale suńka po przjeździe od villaski, bała się wszystkiego, prawdopodobnie tam spędziła swoje całe życie w środku w domu, zaachowywała się tak, jakby nigdy nie była na polu... Do tej pory nie przepada za spacerami.....

Posted

A to Mabel, też od Villaski i też w takiej samej opłakanej kondycji psychicznej jak Tośka i Yoko (sunia z DT u Asior)
Jeszcze w schronisku:

A tu już w nowym domu, w Niemczech :lol:

Posted

Mam nadzieję że nikomu nie będzie przeszkadzać jak wstawię zdjęcia mojej kotki Wiktorii...

Taka byłam mała i całkiem dzika jak mnie znaleźli:

Ale dużo jadłam i wyrosła ze mnie duża dziewczynka!

Posted

cze jestem dogomaniaczka od ponad dwoch lat... Nie mam zdjec takich jakis specjalnych sprezd adopcji ale chce wrzucic kilka poadopcyjnych dla tych, ktorzy maja jakies ale do bulowatych. Watek sadddama jest oczywiscie na Dogo...

To moje najwieksze szczescie..:loveu: jaki anioleczek...

Obydwa zdjecia z 2007r

To marzec 2008

Spie sobie....