Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super! Gratulacje :multi:
Uwielbiam zaglądać na ten wątek :lol:
Mój po wzięciu ze schroniska nie był szkieletem, za to nie miał chęci do życia - ale szybko nabrał .... :evil_lol:

Mój był tutaj 1,5 roku temu, więc nie będę wklejał, ale jak ktoś chce zobaczyć, to wystarczy kliknąć poniżej jest na 1 stronie ;)

Posted

[quote name='halbina']oy każdy psiak trafił na dogomaniaka... ale uważajcie, Dogomaniacy, bo wykryto nową chorobę kynowirozę: Onet.pl Pies
O Mój Boże!!
Ostrzeżenie przyszło za późno! :placz:
Czy to jest uleczalne? :-o
Mam 90% objawów (oprócz tych marzeń o wystawach i medalach, bo psy bez papierów i ze schroniska ...) :-(

Chyba zaraziłem się przez dotyk ... :crazyeye:

Posted

M&D,tak mi przykro....podobno mozna sie szczepic,ale to dziala tylko we wczesnym dzieciectwie i nie zawsze skutkuje-ja zapadlam,mimo profilaktyki :shake:
Tutaj bedzie metamorfoza pieska,ktory nadal czeka w schronisku.To Boutique,małe cudenko o bystrych oczkach.Od trzech miesiacy jego domem jest buda,a powinna byc kanapa :placz: Nr 1020/08 ,moze czeka wlasnie na Ciebie?Przekazcie swoim znajomym,komu tylko mozecie,ze mały Boutique czeka na nich w schronisku w Gdyni.