Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
a ja czekam i czekam az pojawi sie wasza galeryjka na dogo i jakos doczekac sie nie moge :mad: no chyba ze jest a ja do niej nie trafilam to przepraszam :eviltong:

Ni ma i dopóki nie dorobię się aparatu to pewnie nie będzie, bo nie jestem wstanie w miarę regularnie fotek wrzucać.
Planuję w najbliższym miesiącu zakup jakiegoś aparatu więc być może i galeria się pojawi.
Ale zapraszam do galerii na niebieskim.

Posted

orpha napisał(a):
dwa zuoelnie inne ogonki ;)

No to juz jest granda.......ze siersć psom podmieniają, to przywykłam......ale ogony......szczyt szczytów oszustawa:-):eviltong:

Posted

Neigh napisał(a):
No to juz jest granda.......ze siersć psom podmieniają, to przywykłam......ale ogony......szczyt szczytów oszustawa:-):eviltong:

Widzisz jacy jesteśmy zdolni :evil_lol:

Posted

Neigh napisał(a):

haha grunt zeby psiakowi sie podobało :P
wlasnie sobie wyobrazilam jakby to bylo gdyby moje sunie sie ogonami pozamienialy :megagrin::roflt:

Posted

to ja dorzucę Gacka (żeby się nie obraził, że Dym jest a jego nie ma:))
chociaż nie jest to zmiana w tych takich - co? to ten sam pies? ;)
ale każda zmiana jest cudowna...

przed:
smutny i przetrącony przez autko jakieś

i u nas już:

:)

Guest malva
Posted

nadeszła pora zebym i ja się pochwaliła moja miłoscią-Ninka jest psiakiem adoptowanym od własciceli, którzy (w dobrej wierze zreszta)-niestety-nie leczyli jej choroby
to zdjęcie z czerwca:

a to zdjęcie z lipca

Guest malva
Posted

i jeszcze fotki "na stojąco" sprzed miesiaca

i z wczoraj:multi:

Posted

[quote name='Charly']
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: co? to ten sam pies?

hihihihi :evil_lol: dziękuję, Charly :):):)

ale bida:

ale za to jaka teraz piekna :D

Posted

mru nasz Gacula u Ciebie odzył jak patrzyłam na niego siedzacego na srodku betonowego boksu pogodzonego z losem to serce płakało a teraz nie moge sie napatrzec na zdjecie usmiechnietego psiego pychola ;]

malva juz nie raz pisałam ze Ninka jest piekna a to piekno zawdziecza Tobie- szczescie i mołosc :loveu: