halbina Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Część fooetek sie nie wyświetla, Rybc!u... :roll: Quote
truskawa144 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dharma napisał(a):Mieszka pod Opolem i wyleguje sie w rozowym pokoju :D MA kumpelke bokserke i jest bardzo kochany przez swoja rodzinke :) Super,bardzo się cieszę,dzięki za informacje i fotki. Gonzo wygląda o niebo lepiej,nie poznałabym go w życiu. Quote
anula1959 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 halbina napisał(a):Część fooetek sie nie wyświetla, Rybc!u... :roll: A mnie się wszystkie wyświetlają ;)i są to cudne przemiany Aneczko:loveu: Quote
*zaba* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Nie wiem,czy powinnam,ale to tez "metamorfoza". Kabo w schronie http://img254.imageshack.us/img254/3810/dscf0023rb1.jpg Kabo dwa miesiace pozniej http://images24.fotosik.pl/186/b5d332bf17b6f439med.jpg http://images32.fotosik.pl/196/0b19b7e09d64ddc4.jpg Kolejnosc zdjec jest prawidlowa. Jesli post jest niezgodny z tematem,usune oczywiscie. Quote
gusia0106 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jest jak najbardziej w temacie.... Jeja, jaki on był chudy....:-( Quote
Neigh Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 gusia0106 napisał(a):Jest jak najbardziej w temacie.... Jeja, jaki on był chudy....:-( Pan zwyrodnialec........Ludzie jeśli sie nie zmieni prawa w tym kraju, to któregoś dnia któras z nas pójdzie siedziec....... Quote
Basia i Barni Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 tak to sadysta - matko jedyna-i zaufaj tu komuś Quote
*zaba* Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='gusia0106']Jest jak najbardziej w temacie.... Jeja, jaki on był chudy....:-( On nie byl chudy! On teraz tak wyglada!!!!!!!!!!!! [quote name='Neigh']Pan zwyrodnialec........Ludzie jeśli sie nie zmieni prawa w tym kraju, to któregoś dnia któras z nas pójdzie siedziec....... Watpie,zeby cos sie zmienilo....toz to TYLKO :angryy: psy Quote
Neigh Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [ Watpie,zeby cos sie zmienilo....toz to TYLKO :angryy: psy Dlatego mówię - kiedys dojdzie do takiej akcji, ktoś nie wytrzyma pobije takiego gnoja, psem poszczuje, albo ukradnie psa, którego Toz nie mógł odebrać.........i zamiast zwyrodnialec w więzieniu wyląduje dogomaniak. To tylko kwestia czasu. Quote
SZPiLKA23 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bianka ze schroniska w Orzechowcach, zastraszona, bita, drżała na sama mysl dotyku ludzkiej reki Jej droga byłą ciezka i długa, najpierw była w hoteliku gdzie cioteczki pokazały jej ze człowiek to nie jest sam bol:shake:, a teraz juz jest w nowym domku w Niemczech... nie do poznania....:loveu: Quote
Rybc!a Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 anula1959 napisał(a):A mnie się wszystkie wyświetlają ;)i są to cudne przemiany Aneczko:loveu: halbina napisał(a):u mnie już też! :multi: Dziękuję Wam cioteczki! :loveu: Quote
truskawa144 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Rosa w schronisku: Rosa 3 tyg później w nowym domu (fotki jeszcze ciepłe:evil_lol:): Quote
malagos Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 aha, a ja poznałam Didi osobiście, jechała z nową pańcią do białegostoku i przy okazji pańcia zboczyła nieco z drogi i przywiozła do mnie do mnie czarną jamniczką z chorą skórą z Waszego schroniska! A didi zwiedziła moją kuchnię i kazała sie miziać :loveu: Quote
truskawa144 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [LEFT]Z naszego schroniska? Chyba nie. Joi - nowa opiekunka Didi zabierała ją z Warszawy. [/LEFT] Quote
malagos Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kurcze, że Didi była u mnie to pewne, ze pani przywiozła mi czarną jamniczkę też pewne, a moze pochodziła ona spod Częstochowy?... Miała takie place na skórze. juz odnalazłam wątek, jamniczka była z Myszkowa :p Quote
truskawa144 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dokładnie,też mi sie przypomniało:evil_lol: malagos napisał(a):Kurcze, że Didi była u mnie to pewne, ze pani przywiozła mi czarną jamniczkę też pewne, a moze pochodziła ona spod Częstochowy?... Miała takie place na skórze. juz odnalazłam wątek, jamniczka była z Myszkowa :p Quote
Anja93 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Metamorfoza Znajdki.:loveu::loveu::loveu::loveu: W dzień podrzucenia jej pod schron: I w nowym domu!! Quote
psiuroszczura Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Przesłodkie pysio!! Do schrupania normalnie !!!!! :D :D :D Podziwiam metamorfozę z otwartymi ustami! A ta zmiana w spojrzeniu mówi sama za siebie, na pierwszym przerażenie i smutek a na drugim mocny wzrok, spokojny i pewność siebie :) Quote
Koperek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dzisiaj wybierałyśmy razem z babcią (dla babci;)) pieseczka z naszego schronu. A ponieważ podobieństwo do Kilusia ['] było uderzające, więc wypadło na tą calineczkę:loveu:: Dziewuszka jeszcze w schronisku: Dwie godziny później w domu u babci: Widać zmianę?? :cool3: Quote
Recommended Posts