Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dharma napisał(a):
Mieszka pod Opolem i wyleguje sie w rozowym pokoju :D
MA kumpelke bokserke i jest bardzo kochany przez swoja rodzinke :)

Super,bardzo się cieszę,dzięki za informacje i fotki. Gonzo wygląda o niebo lepiej,nie poznałabym go w życiu.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Jest jak najbardziej w temacie....
Jeja, jaki on był chudy....:-(

Pan zwyrodnialec........Ludzie jeśli sie nie zmieni prawa w tym kraju, to któregoś dnia któras z nas pójdzie siedziec.......

Posted

[quote name='gusia0106']Jest jak najbardziej w temacie....
Jeja, jaki on był chudy....:-(

On nie byl chudy! On teraz tak wyglada!!!!!!!!!!!!

[quote name='Neigh']Pan zwyrodnialec........Ludzie jeśli sie nie zmieni prawa w tym kraju, to któregoś dnia któras z nas pójdzie siedziec.......
Watpie,zeby cos sie zmienilo....toz to TYLKO :angryy: psy

Posted

[

Watpie,zeby cos sie zmienilo....toz to TYLKO :angryy: psy

Dlatego mówię - kiedys dojdzie do takiej akcji, ktoś nie wytrzyma pobije takiego gnoja, psem poszczuje, albo ukradnie psa, którego Toz nie mógł odebrać.........i zamiast zwyrodnialec w więzieniu wyląduje dogomaniak. To tylko kwestia czasu.

Posted

Bianka ze schroniska w Orzechowcach, zastraszona, bita, drżała na sama mysl dotyku ludzkiej reki

Jej droga byłą ciezka i długa, najpierw była w hoteliku gdzie cioteczki pokazały jej ze człowiek to nie jest sam bol:shake:, a teraz juz jest w nowym domku w Niemczech... nie do poznania....:loveu:

Posted

anula1959 napisał(a):
A mnie się wszystkie wyświetlają ;)i są to cudne przemiany Aneczko:loveu:

halbina napisał(a):
u mnie już też! :multi:

Dziękuję Wam cioteczki! :loveu:

Posted

aha, a ja poznałam Didi osobiście, jechała z nową pańcią do białegostoku i przy okazji pańcia zboczyła nieco z drogi i przywiozła do mnie do mnie czarną jamniczką z chorą skórą z Waszego schroniska! A didi zwiedziła moją kuchnię i kazała sie miziać :loveu:

Posted

Kurcze, że Didi była u mnie to pewne, ze pani przywiozła mi czarną jamniczkę też pewne, a moze pochodziła ona spod Częstochowy?... Miała takie place na skórze.
juz odnalazłam wątek, jamniczka była z Myszkowa :p

Posted

Dokładnie,też mi sie przypomniało:evil_lol:

malagos napisał(a):
Kurcze, że Didi była u mnie to pewne, ze pani przywiozła mi czarną jamniczkę też pewne, a moze pochodziła ona spod Częstochowy?... Miała takie place na skórze.
juz odnalazłam wątek, jamniczka była z Myszkowa :p

Posted

Przesłodkie pysio!! Do schrupania normalnie !!!!! :D :D :D Podziwiam metamorfozę z otwartymi ustami! A ta zmiana w spojrzeniu mówi sama za siebie, na pierwszym przerażenie i smutek a na drugim mocny wzrok, spokojny i pewność siebie :)

Posted

Dzisiaj wybierałyśmy razem z babcią (dla babci;)) pieseczka z naszego schronu. A ponieważ podobieństwo do Kilusia ['] było uderzające, więc wypadło na tą calineczkę:loveu::

Dziewuszka jeszcze w schronisku:

Dwie godziny później w domu u babci:

Widać zmianę?? :cool3: