Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jenny, Tengusia,
czy moge dac linki do tych filmikow na strone i forum mieleckiego schroniska?
Na filmikach sa dwie bullki z Mielca : biala Sniezynka szczesliwie adoptowana i Bambarylka [TM *]...

Posted

[quote name='Tengusia']tak wykasowalam :(

Szkoda.:-( A pamiętasz może tytuł tej piosenki?

[quote name='pati']Jenny19 to co zrobilas o bullkach to najpiekniejsze video jakie widzialam to kiae prawdziwe , takie madre

Dziękuje.:oops: Ale to była wersja próbna.Musze poprawić filmik(zmienił się min adres strony Anashara).Mam nadzieję że druga wersja też będzie się podobać.;)

[quote name='Ulka18']Jenny, Tengusia,
czy moge dac linki do tych filmikow na strone i forum mieleckiego schroniska?
Na filmikach sa dwie bullki z Mielca : biala Sniezynka szczesliwie adoptowana i Bambarylka [TM *]...

Ja również nie mam nic przeciwko.;) Myślę,że im więcej osób zobaczy ten wątek i te wszystkie filmiki tym lepiej.Naprawdę niektórzy ludzie nie zdają sobie sprawy jak pies ze schroniska potrafi się zmienić( i nie mam tu na myśli bynajmniej zmiany fizycznej).Oto niektóre komentarze tych którzy oglądali filmiki:

"ja już nie mam wątpliwości gdzie poszukam kiedyś pieska:)"

"Zdjęcia chwyciły mnie za serce. Sam chce niedługo przygarnąć jakiegoś psiaka właśnie ze schroniska. "

"i wiesz... teraz wiem, ze kiedy bede miec wlasny dom, wezme psa ze schroniska a nawet dwa. Bede chciala im dac wsdzystko, zeby zobaczyc ten cudny psi usmiech! "

Posted

Dokładnie o tą.Dzięki:multi:

A wiesz co mnie zainspirowała do zrobienia tego filmiku? Właśnie twój filmik o którym mówiłam wcześniej.;) Bardzo źle że go skasowałaś:mad:;)

Posted

pati napisał(a):
Jenny19 to co zrobilas o bullkach to najpiekniejsze video jakie widzialam to kiae prawdziwe , takie madre

Zgadzam sie, swietny film razem z kilkoma filmikami Tengusi wstawilam je sobie w Ulubione. I tak sie wlasnie zastanawialam kto to ta "Komisarka", bo film jak dla mnie rewelacyjny, no po prostu boski, pokazuje go kazdemu, kto do mnie przychodzi...

Posted

natalia_aa napisał(a):
Zgadzam sie, swietny film razem z kilkom filmikami Tengusi wstawilam je sobie w Ulubione. I tak sie wlasnie zastanawialam kto to ta Komisarka, bo film jak dla mnie rewelacyjny,no po prostu boski, pokazuje go kazdemu, kto do mnie przychodzi...

Dziękuje:loveu: Wiem,że nick trochę dziwny,ale Jenny było zajęte a ja nie miałam wtedy weny na nic oryginalnego .Więc wyszło jak wyszło:eviltong:

Posted

Jenny19 napisał(a):
Dokładnie o tą.Dzięki:multi:

A wiesz co mnie zainspirowała do zrobienia tego filmiku? Właśnie twój filmik o którym mówiłam wcześniej.;) Bardzo źle że go skasowałaś:mad:;)

ciesze sie ze moje wczesne dziela byly dla kogos inspiracja :p