foxi Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 piekny i taki wszechstronny pies:loveu: kto by pomyślał że sie takie cudo kryje w tych kołtunach:p Quote
darunia-puma Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 piękne metamorfozy piekne psiaczki i kochani ich wlasciciele Quote
PATIszon Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A ja mam pytanie. Kiedys padl pomysl, zeby stworzyc kalendarz Metamorfoz. Byl nawet projekt (2 zdjecia, jedno brzydkie, czarno biale ze schronu, drugie wieksze, ladne juz w domciu) Czy ktos cos wie na ten temat? Czy taki kalendarz kiedykolwiek powstal? Quote
darunia-puma Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 swietny pomysl mozna by było szybciutko jeszcze zrobic na ten rok Quote
oktawia6 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 przedstawiam mego kochanego Dyziunia:loveu:-staruszeczek adoptowałam go z Krzyczek w październiku-jest stale leczony-przekochany maleńki dziadunio:loveu:: Dyziunio jeszcze w Krzyczkach-płaczący o pomoc:placz:: i u mnie:loveu:: Quote
magdalena_w Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 :klacz::klacz::klacz: Oktawia, to cudowna metamorfoza, zaglądam tu niemal codziennie, ale nie piszę, tym razem robię wyjątek, bo bardzo, bardzo mnie wzruszyło i ucieszyło szczęście i przemiana tego malutkiego staruszka :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Jesteś wielka i wspaniała i obyście się sobą cieszyli długie, długie lata. Życzę zdrówka Dyziuniowi. Pozdrawiam Quote
monita Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='PATIszon']A ja mam pytanie. Kiedys padl pomysl, zeby stworzyc kalendarz Metamorfoz. Byl nawet projekt (2 zdjecia, jedno brzydkie, czarno biale ze schronu, drugie wieksze, ladne juz w domciu) Czy ktos cos wie na ten temat? Czy taki kalendarz kiedykolwiek powstal? Był taki na 2007 rok - na ten też miał być :razz: Quote
doddy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Metamorfoza Sasy: W schronisku: I w nowym domu: Quote
szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hihihi nie mogę. ale całuśna dziewczyna. I jak nie kochać takie przylepy??? Quote
doddy Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Sasa ma ponad 6 lat. Wyrzucił ją właściciel bo była chora... Poprosił sąsiada by ją oddał... Jak Sasa była młoda - uratował ją sam, chodził na zloty, wspólne spacery... Urodziło się dziecko - pies wylądował w schronisku... Sasa miała guza, zmiany skórne, gronkowca. Nadal jest leczona ale w porównaniu z jej poprzednim stanem to okaz piękności. Quote
darunia-puma Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 nie no sliczna pociecha i kolejny raz usmiecham sie sama do siebie na takie wiesci Quote
Ka$ka9141868 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 darunia-puma napisał(a):kolejny raz usmiecham sie sama do siebie na takie wiesci Ja tak samo aż miło popatrzec na takie śliczne fotki :loveu: Quote
kate89 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O Sasunia...bardzo za nią trzymałam kciuki na astowym forum :) miałam cały czas cichą nadzieje ze własie tam do domku trafi,bo decyzje o jej wziaciu była bardzo skrupulatnie obgadana hehe bardzo sie ciesze i zycze im wszystkiego NAJ na nowej drodze zycia ;) Quote
oktawia6 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='magdalena_w']:klacz::klacz::klacz: Oktawia, to cudowna metamorfoza, zaglądam tu niemal codziennie, ale nie piszę, tym razem robię wyjątek, bo bardzo, bardzo mnie wzruszyło i ucieszyło szczęście i przemiana tego malutkiego staruszka :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Jesteś wielka i wspaniała i obyście się sobą cieszyli długie, długie lata. Życzę zdrówka Dyziuniowi. Pozdrawiam [/quote] Dziękuję Ci serdecznie za miłe słowa:oops: A moją ślepaczkę Sikorkę staruszkę widziałaś na metamorfozach? to była metamorfoza roku-wyglądała gorzej jak Drenio Quote
SZPiLKA23 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 teraz jaaaaaaaaaa to moja Sara w schronie w Orzechowcach:( dopiero nie dawno zobaczyłam te foty, ale juz wczesniej słyszłam ze była w takim stanie ze nie mogła sie podniesc z błota :(:(:( a to juz u mnie Pogryzione uszy to pozostałosc po schroniskowych kolezankach :-/ Quote
szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O jejku! Niesamowita przemiana. Patrząc na takie zdjęcia człowiekowi sama sie gęba śmieje. Na pierwszych fotkach Sara wyglądała okropnie, ale na kolejnych prawdziwa dama z gracją. Piękna sunia, naprawdę piękna. Quote
malawaszka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cudowne metamorfozy :loveu: kocham ten wątek :loveu: nas tu jeszcze nie było z Pepą :loveu: znalazłam ją na początku października 2007, łysawą, pokosmaconą, nieufną... no i Pepa trafiła do mnie na tymczas i jak wiele z tu obecnych zasiedziała się :evil_lol: po kąpieli :lol: __________________ Quote
Ka$ka9141868 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dwa ostatnie pieski prześliczne :loveu: Ale ten pierwszy jakie miał błoto w w schronisku:placz: SZPILKA gratulacje!! :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dziekuje....:oops: W Orzechowcach sa naprawde piekne psy tylko trzeba je stamtad wydostac..... Quote
szajbus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Zdjęcia uśmiechniętego pysia Pepy zwaliły mnie z nóg. Czy ona jest zawsze taka zadowolona??? Świetna sunieczka! Quote
malawaszka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 teraz już tak - wiecznie się cieszy i duuużo mówi :evil_lol: Quote
Recommended Posts