Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam pytanie.

Kiedys padl pomysl, zeby stworzyc kalendarz Metamorfoz. Byl nawet projekt (2 zdjecia, jedno brzydkie, czarno biale ze schronu, drugie wieksze, ladne juz w domciu)

Czy ktos cos wie na ten temat?
Czy taki kalendarz kiedykolwiek powstal?

Posted

przedstawiam mego kochanego Dyziunia:loveu:-staruszeczek adoptowałam go z Krzyczek w październiku-jest stale leczony-przekochany maleńki dziadunio:loveu::

Dyziunio jeszcze w Krzyczkach-płaczący o pomoc:placz::

i u mnie:loveu::

Posted

:klacz::klacz::klacz: Oktawia, to cudowna metamorfoza, zaglądam tu niemal codziennie, ale nie piszę, tym razem robię wyjątek, bo bardzo, bardzo mnie wzruszyło i ucieszyło szczęście i przemiana tego malutkiego staruszka
:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:
Jesteś wielka i wspaniała i obyście się sobą cieszyli długie, długie lata. Życzę zdrówka Dyziuniowi. Pozdrawiam

Posted

[quote name='PATIszon']A ja mam pytanie.

Kiedys padl pomysl, zeby stworzyc kalendarz Metamorfoz. Byl nawet projekt (2 zdjecia, jedno brzydkie, czarno biale ze schronu, drugie wieksze, ladne juz w domciu)

Czy ktos cos wie na ten temat?
Czy taki kalendarz kiedykolwiek powstal?

Był taki na 2007 rok - na ten też miał być :razz:

Posted

Sasa ma ponad 6 lat. Wyrzucił ją właściciel bo była chora... Poprosił sąsiada by ją oddał...
Jak Sasa była młoda - uratował ją sam, chodził na zloty, wspólne spacery... Urodziło się dziecko - pies wylądował w schronisku...

Sasa miała guza, zmiany skórne, gronkowca. Nadal jest leczona ale w porównaniu z jej poprzednim stanem to okaz piękności.

Posted

O Sasunia...bardzo za nią trzymałam kciuki na astowym forum :) miałam cały czas cichą nadzieje ze własie tam do domku trafi,bo decyzje o jej wziaciu była bardzo skrupulatnie obgadana hehe bardzo sie ciesze i zycze im wszystkiego NAJ na nowej drodze zycia ;)

Posted

[quote name='magdalena_w']:klacz::klacz::klacz: Oktawia, to cudowna metamorfoza, zaglądam tu niemal codziennie, ale nie piszę, tym razem robię wyjątek, bo bardzo, bardzo mnie wzruszyło i ucieszyło szczęście i przemiana tego malutkiego staruszka
:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:
Jesteś wielka i wspaniała i obyście się sobą cieszyli długie, długie lata. Życzę zdrówka Dyziuniowi. Pozdrawiam
[/quote]
Dziękuję Ci serdecznie za miłe słowa:oops:
A moją ślepaczkę Sikorkę staruszkę widziałaś na metamorfozach? to była metamorfoza roku-wyglądała gorzej jak Drenio

Posted

teraz jaaaaaaaaaa

to moja Sara w schronie w Orzechowcach:( dopiero nie dawno zobaczyłam te foty, ale juz wczesniej słyszłam ze była w takim stanie ze nie mogła sie podniesc z błota :(:(:(

a to juz u mnie

Pogryzione uszy to pozostałosc po schroniskowych kolezankach :-/

Posted

O jejku!
Niesamowita przemiana. Patrząc na takie zdjęcia człowiekowi sama sie gęba śmieje.
Na pierwszych fotkach Sara wyglądała okropnie, ale na kolejnych prawdziwa dama z gracją. Piękna sunia, naprawdę piękna.

Posted

Cudowne metamorfozy :loveu: kocham ten wątek :loveu:

nas tu jeszcze nie było z Pepą :loveu:

znalazłam ją na początku października 2007, łysawą, pokosmaconą, nieufną...

no i Pepa trafiła do mnie na tymczas i jak wiele z tu obecnych zasiedziała się :evil_lol:

po kąpieli :lol: