Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

darunia, a nie pytają się Ciebie jaka to rasa i kiedy szczeniaki? :evil_lol:
Też miałam kiedyś dwa podobne do siebie kundelki (jedno ze schroniska, drugie znalezione w lesie) i jak szłam z nimi na spacer to ludzie mnie pytali co to za rasa i czy na sprzedaż :roll:

Twoje są niemal identyczne, niesamowite :crazyeye:
Może w okolicy jest jakaś rozmnażalnia takich wilczków?

Posted

dziekuje jeszcze raz wam wszystkim a co do rasy to wszyscy laicy oooooohhhh husky ojojojoj a mnie po prostu trafia wtedy jasny szlak bo ludzie niektorzy znaja chyba tylko kilka ras - husky,owczarki,jamniczki,boksie .....!!!!!seth to mix malamuta z husky a shilla to mix wilczaka czeskiego z ON

wiesz nie mam pojecia jak to jest z ta rozmnazalnia ale slyszalam juz nie o jednej z naszego regionu wiec wszystko mozliwe nie znam historii setha jego dziecinstwa i tego co przezyl ale niestety bije sie w piers ze shilli z tego meliniarskiego otoczenia nie wzielam wczesniej...

Posted

To ja tak przy okazji wkleję dwa bardzo podobne do siebie kundelki.
Mój Dyzio wzięty ze schroniska jako szczeniak kilkumiesięczny - jest u mnie już 6 lat. A we wrześniu wypatrzyłam Dyzię - prawie identyczna i też bez ogonka. Nie mogłam pozwolić żeby została w schronie - teraz Dyzia grzeje kanapę u mojej cioci.

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=502&i=psiaki3fu2.jpg][IMG]http://img502.imageshack.us/img502

Posted

Bej już był w metamorfozach ale mamy nowe fotki. :lol:
To sznaucer średni pieprz i sól.

Tak wyglądał w schronie

A tak wygląda teraz po 9 miesiącach w nowym domku.

Posted

Ale super psiaczki ... rzeczywiscie identyczne, jak brat i siostra :loveu:

A Panciow Beja na pewno niejeden przechodzien pyta z jakiej renomowanej hodowli jest ten cudny pies :cool3:

Wspanialy watek na dobry poczatek dnia :multi: