Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorija
Dusia miała wielkie szczęście że do Ciebie trafiła
Wygrała los na loterii.
Widać że jest bardzo szczęśliwa.

Ale, o ile dobrze przeczytałam, to ona ma 10 lat i 10 lat spędziła w schronisku ?
Czyli całe życie ?
Jak to się stało ?

Metamorfozy są rewelacyjne.
To taki promyczek na pochmurne dni.

Posted

No nie całe 10 lat. Jako 4 miesieczny szczeniak dopiero tam trafiła z matką - mama sunia odeszła wkrótce za TM a Dusiak został i nikt go nie zabrał.
Słuchajcie polecam takie starsze psiaki. Brać je na kopki :-)

Posted

[quote name='Paulinka18']Przystojnego pana ma ten Fidel :evil_lol: a jak sierść mu się błyszczy pięknie[/quote]
...ale to nie po czipsach?....:cool3:
Bardzo lubie ogladać takie zdjecia, młody człowiek i jego pies :loveu:

Posted

A ja musze jeszcze raz "wyskoczyc" z nasza Malina :) - sunia wyciagnieta ze schronu w Ligocie.
W ligocie:

teraz:

I sprobojcie mi wytlumaczyc, ze ona nie jest piekna :loveu:

pzdr
GreenEvil

Posted

Proszę o uczciwą konkurencję i wklejanie zdjęć tego samego psa... a nie dwóch różnych, w dodatku zupełnie niepodobnych... :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halbina']Proszę o uczciwą konkurencję i wklejanie zdjęć tego samego psa... a nie dwóch różnych, w dodatku zupełnie niepodobnych... :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Moj TZ, który osobiscie wozil Maline do lecznicy jak zobaczyl to drugie zdjecie to mruknal "yyyyyyyy nie znam tego psa" ;) oswiecony przeze mnie zrobil wielkie oczy i dopytywal sie, czy to napewno ten sam lysy pies, ktory puszczal mu belty w samochodzie :evil_lol:

pzdr
GreenEvil

Posted

Tuf z Palucha - już nie wierzyłam, że go kiedyś tu pokażę :laugh2_2:

W schronisku :

W nowym, cudownym domu (adoptowany razem z koleżanką :))