Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataJ']I kolejna dobkowa metamorfoza - tu widac roznice bardzo! Pamietam jak ja zobaczylam w starogardzkim schronie….obraz nedzy i rozpaczy :-( Szybka sprawna akcja i udalo nam się ja wyciganac i dzieki pomocy dogomaniaczki Irmy zawiezc do Skierniewic gdzie teraz mieszka.

Dobcia jeszcze w schronisku
http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-45d97c61c4c24.jpg
http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-45d97c7606675.jpg

Tuz po przyjezdzie do nowego domku:
http://img131.imageshack.us/img131/9346/piesqp0.jpg

Już tu byłyśmy z naszą suńką, ale nie załapała się na żaden filmik :roll:
Milwa, nasza miłość:

Posted

Raczej, 18 kg na 32 dobermaniej suki. Układ pokarmowy, zapalenie jelit, trzustki i wątroby. Miesiąc sraczki w mieszkaniu, męczyliśmy się bardzo, bo smród był wszechobecny, ale cudem się udało. W listopadzie mienie 2 lata, odkąd jest z nami. Mamy dziś dzień wspomnień :roll:

Posted

zasadzkas napisał(a):
Raczej, 18 kg na 32 dobermaniej suki. Układ pokarmowy, zapalenie jelit, trzustki i wątroby. Miesiąc sraczki w mieszkaniu, męczyliśmy się bardzo, bo smród był wszechobecny, ale cudem się udało. W listopadzie mienie 2 lata, odkąd jest z nami. Mamy dziś dzień wspomnień :roll:

Jak to dobrze ze sunka trafiła do ciebie....:cool3:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
to ja czekam na metamorfozy V z zeuskiem :cool3: please:roll: to by było wspaniałe zobaczyc go pośród tylu innych szczęśliwych już psów:loveu:

a mnie się coś kojarzy, że ten psiak jest na którymś z filmików :cool3: tylko z innym zdjęciem "po"...

Posted

Jagienka napisał(a):
a mnie się coś kojarzy, że ten psiak jest na którymś z filmików :cool3: tylko z innym zdjęciem "po"...

zasadzkas napisał(a):
A mnie się kojarzy, że zdjęcia z telefonu raczej nie są używane w filmikach z racji jakości. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.

napisałam, że inne jest zdjęcie "po", pierwsze zdjęcie nie wydaje się jakościowo złe...

Posted

zasadzkas napisał(a):
A mnie się kojarzy, że zdjęcia z telefonu raczej nie są używane w filmikach z racji jakości. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.

To szkoda...Niestety nie stac mnie na aparacik i tylko na to mogę sobie pozwolic. trudno. Oglądałam wsyskie części i nie było Zeusa.

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
To szkoda...Niestety nie stac mnie na aparacik i tylko na to mogę sobie pozwolic. trudno. Oglądałam wsyskie części i nie było Zeusa.

Był podobny do niego bokserek.Zapisałam sobie jego zdjęcia,zobaczę jak to będzie wyglądać.Oczywiście,o ile nie macie mnie dosyć:diabloti: