Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem wolontariuszka w Orzechowcach i chcę coś pokazać. Był pies o którym mówili, że pies nie do adopcji, wariat, Paaaaaaani Wy sobie z nim nie poradzicie. Godzina walki z Miczim aby go wydostać z boksu, kiedy był na pętli inne psy chciały go zagryźć, było bardzo niebezpiecznie i godzina zleciała niczym sekunda, przez ciągłe napięcie i uwagę aby go wydostać jak najszybciej. To wszystko na oczach dwojga młodych ludzi, kórzy chcieli dać mu szansę - nie odeszli, zostali pomimo tego co widzieli.

Miczi w schronisku

w nowym domu

DZISIAJ MIJA TYDZIEŃ OD ADOCPJI, psa, który ponoć się nie nadawał do ludzi ...

Posted

[quote name='Jenny19']Zrobiłam 3 część Metamorfoz.To mój pierwszy własnoręcznie zrobiony film więc proszę o wyrozumiałość:eviltong: Przepraszam za brak napisów ale w programie,który wykorzystałam nie dało się zrobić żadnych napisów.

http://pl.youtube.com/watch?v=tAiZsMaxoRQ

dzięki !! :)

nawet znalazła się tam nasza Iskierka, Morgana i Pola :loveu::loveu:

Posted

Chyba 10 razy to obejrzałam
i za każdym razem płyną mi łzy wzruszenia.
Oby było jak najwięcej ludzi, dla których tak ważny jest los zwierząt.

Posted

Ja tez sie poryczalam. Mam wszystkie filmiki i ciagle mnie wzruszaja:-( .Dobrze,ze psiaki maja juz kochajace domki. Oby bylo jak najwiecej takich metamorfoz

Posted

a czemu ja nie widzę? czy mogę komuś podrzucić zdjęcia moich psiaków i ich metamorfoz? też chcę pokazać moją Sabcię z sosnowieckiego schroniska i Jordana z Gdańska.