Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saga_86 napisał(a):
Piękne przemiany:loveu: A Laluna widzę ma swój typ psiaków, bo one wszystkie prawie identyczne:lol:

A skad wiesz ? :evil_lol:
No dobra mogą byc w kazdym rozmiarze i kolorze, byleby kudłate ;)

Posted

oglądając wszystkie te PIEKNE psiaki które cieszą się ogromną miłością ze strony swoich właścicieli.... aż serce się raduje:p:p:p

wystarczy że pies ma dom dużo miłosci i to wytarczy.... tak myślę i DZIEKI wszystkim którzy przygarneli te biedne psiaki które są takie szczęsliwe w swoich prawdziwych kochanych domkach....(widać to po ich uśmiechach)

ten watek jest jednym z najlepszych na DOGOMANI, bo pokazuje że są ludzie którym nie jest obojętny los biednych stworzeń... jakimi są psy....

Posted

Najpiękniejsza galeria,jaką widziałam.

Pozwolę sobie wstawić moją niezyjącą już sunieczkę-Nusie.
Właśnie info o Niej znalazłam na Dogomanii w 2003r i tak się zaczęła nasza wielka przyjaźń.
Nusia-przyszła do nas w październiku 2003r jako 10 letnai staruszka-odeszła 10.października 2006 w wieku 13 lat ["]
Moja ukochana Dziewczynka...

W schronisku

A tutaj już u nas

Posted

ooo jak to dobrze że są ludzie którzy przygarniają starsze psiaki:loveu: może powtórzysz ten wyczyn?mamy w Krakowie suczkę i pieska bokserki z malutkimi szansami na adopcje bo są już starsze....

Posted

No to ja Wam tu pokażę Basa , bordoga , którego właściciel zmarł :-( Bas był strasznie smutny .
Miłośnicy bordogów z forum DDB ( szczególnie nieoceniona Malibu) i rodzina zmarłego pana długo szukali przystani dla Basa. Dzięki ich działaniom pies jest teraz szczęśliwy :loveu: w nowym domku :multi:

BAS przed , popatrzcie jaki smutas:-( :

I Bas obecnie :

Posted

fochistka napisał(a):
ooo jak to dobrze że są ludzie którzy przygarniają starsze psiaki:loveu: może powtórzysz ten wyczyn?mamy w Krakowie suczkę i pieska bokserki z malutkimi szansami na adopcje bo są już starsze....

To moja druga schroniskowa staruszka.
Pierwsza-Luteczka-była z nami tylko 4 miesiące-miała zaawansowaną białaczkę i nowotwór płuc ['']
Niestety-ze względu na pozostałe psy nie mogę przygarnąć żadnej staruszki-wtedy sytuacja w stadzie była inna.

Starsze psy to prawdziwe skarby-można odkryć w nich niesamowite pokłady mądrości i doświadczenia życiowego.

Posted

Pierwszy dzień w innym świecie:

I zrobione moment temu (pies zaspany, w rozkopanej pościeli pańci:mad: - przecież 'dopiero' 12:30):

Zdjęcia zrobione w za małym formacie:roll:

Posted

to jest niesamowite jak psom dużo nie potrzeba...DUZO MILOSCI i widać że pupil jest w siódmym niebie... a i faktycznie jest to jeden z najlepszych wątków na dogo gdzie widać te cudne uśmiechy przemiany psów....
wielkie DZIEKI dla WSZYSTKICH włascicieli czworonogów...

Posted

[quote name='Patia']No to ja Wam tu pokażę Basa , bordoga , którego właściciel zmarł :-( Bas był strasznie smutny .
Miłośnicy bordogów z forum DDB ( szczególnie nieoceniona Malibu) i rodzina zmarłego pana długo szukali przystani dla Basa. Dzięki ich działaniom pies jest teraz szczęśliwy :loveu: w nowym domku :multi:

BAS przed , popatrzcie jaki smutas:-( :

http://img443.imageshack.us/img443/3239/1d7048aa942e2a38kp8.jpg

I Bas obecnie :

http://img47.imageshack.us/img47/9720/img5150mh6.jpg

http://img241.imageshack.us/img241/9026/img5204gk8.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/9922/img5205sq0.jpg

Każdy psiak zasługuje na życie w dostatku , cieple i przyjaźni.

Nie cytujemy fotek, pisałam pare postów wyżej o tym. Zamieniłam je na linki- Pianka