kaLOlina Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Malpka-jejku jaka ona cudna...weszka chyba tez zeswiruje na punkcie sznaucerow!! Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 no jakoś nie mogę się dopatrzeć co w Małpeczce może się nie podobać:mad: Quote
weszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 kaLOlina napisał(a):Malpka-jejku jaka ona cudna...weszka chyba tez zeswiruje na punkcie sznaucerow!! Nie wiedzę przeciwwskazań :evil_lol: :lol: Quote
weszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 olenka_f napisał(a):no jakoś nie mogę się dopatrzeć co w Małpeczce może się nie podobać:mad: Małpka w nowym domu chciała przejść przez dziurę w ogrodzeniu wokół ogrodu... Bez komentarza :angryy: Quote
olenka_f Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 no to i ja pomilczę:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a ja nadal was wszystkich podziwiam ;) i bez komentarza odnośnie suni :mad::mad::mad: Quote
OtisCzarnejPumy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anielica']KUBUŚ, znaleziony koło Lublina, prawie ślepy, z poderżniętym gardłem, strasznie pobity :-( KUBA W NOWYM DOMU! :lol: Mówiąc krótko i nie denerwując się za mocno na takich sqr...(o Wielcy Moderatorzy wybaczcie ale nerwy mi puszczają na widok takiego wielkiego nieszczęścia niewinnego zwierzaka), zrobiłabym oprawcy dokładnie to samo !!! I wierzcie mogłabym po tym spać spokojnie bez wyrzutów. Na szczęście dla psiunia jak widać został znaleziony w ostatniej chwili przez odpowiedzialnych ludzi i otrzymał należytą pomoc. Chylę czoła przed wszystkimi, którzy dołożyli starań o walkę o to psie życie i zdrowie. Mam nadzieję, że uczucie otrzymywane od psa i radość przebywania z nim wynagradza Wam włożony trud o wyprowadzenie psa na ludzi. Napiszcie trochę o postępach w prostowaniu psiej psychiki bo traumę pies po takich wydarzeniach musi mieć olbrzymią. Moje pytanie jest z trochę innej beczki. Czy wychodząc z psem na spacer zwracacie uwagę na agresję przelewaną przez właścicieli na ich pociechy? To co się przydarzyło temu zwierzaczkowi to prawdziwa tragedia ale czy wcześniej nikt nie mógł jej zapobiec? Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla obecnych właścicieli - macie teraz prawdziwego przyjaciela do końca, prawdziwy skarb, który zapewne ufa lub za jakiś czas zaufa bezgranicznie. Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jeżeli chodzi o mnie, to bardzo często zwracam na to uwage, miałam takli pewny przypadek, o którym jest tu gdzieś na forum wątek. Na szczęście pani tej niuni przestała ją lać i poszła po mózg wreszcie. Zrozumiała aluzje moje i mojej mamyy. Quote
Anashar Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 To ja tez cos dorzuce :cool3: Ligocka panna Migotka (teraz Nuczka), przywieziona do Krakowa, znalazla dom tez w Krakowie :lol: Migotka jeszcze w schronisku: Migotka juz w nowym domu :loveu: Czyli juz smiejacy sie pies :) Poza wystawowa :cool3: Quote
karolayna Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Anashar']To ja tez cos dorzuce :cool3: Ligocka panna Migotka (teraz Nuczka), przywieziona do Krakowa, znalazla dom tez w Krakowie :lol: Poza wystawowa :cool3: oc. doskonała lokta I :evil_lol: sliczna sunka :loveu: Quote
JIM Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Przepiękna sunia!! Ten jej ogon mnie powala...:loveu: Quote
dagusiek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 przegladnelam caly watek i jestem pod OGROMNYM wrazeniem jakie metamorfozy przechodza psy, dzieki milosci czlowieka do psa!!:loveu: az serce sciska jak sie widzi do czego ludzie sa zdolni:shake::angryy:, tacy to powinni przechodzic to co przechodzily te zwierzaki... oczywsicie wszystkie psiaki sa cudne:loveu::loveu: pozdrawiam Quote
dagusiek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ]Przedstawiam wam Bu-bu, kundelka adoptowanego ze szczecińskiego schroniska przez Panią Renate :) Po wykąpaniu, pierwszy dzień, po strzyżeniu Bubu obecnie: :loveu: :loveu: a jak zobaczylam tego pieska to sie poplakalam!!on jest okropnie podobny do mojego niezyjacego juz psa :placz:, po ostrzyzeniu wygladal identycznie! oczywiscie cudny psiaczek...:loveu: Quote
anetta Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Migotka :mdleje::loveu::loveu::loveu: Jestes piekna! A ten ogon!! :lying: Nie dziwie ze ze ludzie dzwonili aby cie adoptowac :cool1: Inne psiaki tez mnie powalily :loveu: Quote
NB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wszystkie psinki sa sliczne :) Po waszych metamorfozach....mniam Quote
Morgan:-) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wprawdzie moja Astunia już tu raz gościła wstawiona zdajsie przez Patię, ale co tam - wstawię teraz ja - czyli Pancia. Astunia zaraz po pojawieniu się przed furtką jednego dobrego człowieka, który się nią natychmiast zajął - listopad 2006. A tutaj Asta podczas świątecznej wizyty u rodzinki panci: I przemycę jeszcze 2, bo się nie mogę powstrzymać Pozdrawiamy Wszystkich Cudownie Odmienionych Quote
anula1959 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asta jest po prostu przepiękna, przemiana jest powalająca:loveu: . A jakie ma gustowne szeleczki;) Quote
mycha101 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Długo zwlekałam z zamieszczeniem jej zdjęć, ale już czas najwyższy. Nelka po znalezieniu (październik 2006) A tu Nelka w marcu 2007. Quote
kesslee Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='mycha101']Długo zwlekałam z zamieszczeniem jej zdjęć, ale już czas najwyższy. Nelka po znalezieniu (październik 2006) A tu Nelka w marcu 2007. odmłodniała dobrych pare lat :-o Quote
Recommended Posts