zuziaM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wspanialy watek ! Aby nabrac nowych sil ... warto tu zagladac. Quote
zuziaM Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nasza slodka Lunka ze schronu w Jeleniej Gorze wyciagnieta ( po prawie 3-letniej "odsiadce" ), kiedy zaczela miec problemy z lapkami ... wystraszona, brudna i ... brzydko pachnaca A tu - wreszcie po 4 miesiacach oczekiwania w hoteliku - w cudownym domku z przecudnym kolega w "basniowym ogrodzie" - u kochanej cioteczki maartuusia :multi: :multi: :multi: Quote
*zaba* Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 O losie jakie piekne te krzywe lapki,no cudo :)!! Quote
maartuusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Miłośnicy krzywych łapek meldują się w wątku "metamorfozy", psiak obok Lunki, Marian też ze schronu, tylko że jakieś 500 km bliżej, z Palucha, łapki tak samo chore, Luna z Jeleniej, przyjechała do nas dzięki wielkodusznej pomocy dogomaniaków: ZuziaM, Beamicha (z mężem), Seaside, Peter Beny, Jola K , Figa Bez Maku, Puchatek, Igusia, pidzej. Mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim. Dziękuję Kochani. Quote
kaLOlina Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 to ja moze cos od siebie: michu w schronie... Quote
kaLOlina Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 michu juz u mnie:) i teraz michu z nowa fryzurka:) Quote
kaLOlina Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 szukamy teraz domku:) gratuluje watek jest cudny...serio jakas gazeta moglaby zredagowac zdjecia zeby pokazac jakie slicznoty przy odrobinie milosci moga z psiakow wyjsc:) Quote
brazowa1 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 4ty miesiac u nowej Pani-Isabel __________________ Taka trafiła do dchroniska :-( Quote
Kobold Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No juz sie mialam odezwac na temat Tinki :loveu: brazowa1 to co zrobilyscie Ty, Abi, psokot i inne dziewczyny to jest niesamowite. Sledzilam ta Wasza szalencza podroz przez cala Polske. Twoja skromnosc chyba nie pozwolila na to, by przypomniec ta "wyprawe" Rozbity samochod, klopoty, powrot psow do schroniska i szalenczy wyjazd juz na drugi dzien, pozyczonym samochodem :crazyeye: zeby osiagnac cel :loveu: DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE ! ! ! Quote
kiwi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 to ja pokaże ligocką dosie, która przyjechała do krakowa - po to żeby potem jechac do nowego domu do wroclawia. przemiana zewnetrzna nie jest tak spektakularna, ale zobaczcie dosine spojżenie :) dosia w ligocie: zaraz po przyjezdzie do krakowa: po kilkunastu dniach hotelu: i w nowym domu :loveu: księżniczka noszona na rękach :-) \ :loveu: :loveu: Quote
Dusza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dosiuniu piękna! Pani i Pan bardzo w Dosie wpatrzeni!!!!:loveu: Życze kazdej bidzie takiego szczęścia! Quote
zdrojka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dośka, ale uśmiech, jejuuuuuuu :multi: :multi: :loveu: :p Quote
Siostra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zajrzenie tutaj rano to recepta na dobry początek dnia. Wszystkie psiunty piekne i szczęśliwe, a Dosia i jej nowa rodzina li udzka, i psia - BOMBA!:multi: Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='kiwi']to ja pokaże ligocką dosie, która przyjechała do krakowa - po to żeby potem jechac do nowego domu do wroclawia. przemiana zewnetrzna nie jest tak spektakularna, ale zobaczcie dosine spojżenie :) dosia w ligocie: zaraz po przyjezdzie do krakowa: po kilkunastu dniach hotelu: i w nowym domu :loveu: księżniczka noszona na rękach :-) \ :loveu: :loveu: ten wątek jest cuuudowny:multi: te psy sie świeją są takie szczęśliwe od razu widać różnice:loveu: jesteście suuuper:D Quote
olenka_f Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to jest najlepsza terapia na depresje aż chce się żyć:multi: :multi: :multi: Quote
Wiedźma Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Też tak uważam :) Za pozwoleniem matrioszki2 wklejam jej Malinka - Batona, pieska z mieleckiego schroniska. Malinek już po adopcji bardzo ciężko zachorował, ale dzięki nowej pani, jej mężowi i jej wspaniałym chłopakom, Krzysiowi i Bartkowi, wyzdrowiał. Wątek Malinka jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18519 A to już sam bohater w schronisku... ...i w nowym domu: Quote
anula1959 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cud , miód , szczególnie to ostatnie zdjęcie:lol: Quote
Jenny19 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 mam pytanie do wszystkich osób które współtworzą ten wątek...czy wyraziły by zgodę na to by wykorzystać część z tych zdjęć na innym forum? jest to ogólne forum wielotematyczne ale zauważyłam że jest tam dużo psiarzy...widziałam na innym forum że osoba pisząca artykuł o psach ze schroniska posiłkowała się właśnie zdjęciami metamorfoz waszych psiaków...też chciałabym stworzyć taki wątek... czy mielibyście coś przeciwko żebym wykorzystała zamieszczone tutaj zdjęcia? Quote
olenka_f Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 te Malinek to taki lorbas teraz śliczniutki :multi: Quote
kasiaprodex Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dobek po wypuszczeniu z łancucha po roku przebywania w schronie ( teraz w DT) tu w schronie a tu :multi: dobrze że tylko cztery łapy:evil_lol: Quote
olenka_f Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ile radości jaki cudny i szczesliwy:loveu: Quote
Recommended Posts