agnieszkal2 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam! Przedwczoraj adoptowalam przesliczna 2-miesieczna Nuke:)Moze nie ma jeszcze wielkiej roznicy w wygladzie,ale w JEDEN dzien z cichutkiego,smutnego szczeniaczka siedzacego w klatce,zmienila sie w szalejacego,slodkiego i rozpieszczanego psiaka:)Nawet reaguje na nadane jej imie! Quote
Jotbe Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :-) Jestem pod wrażeniem, bardzo ucieszył mnie ten wątek. Nie ma chyba wierniejszych psiaków niż te przygarnięte ze schroniska. One chyba " domyślają się ", że adopcja uratowała im życie od dalszych cierpień... Wreszcie poczuły sie kochane, co widać na załączonych fotkach.:multi: Quote
anielica Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Leonek ze schroniska pod Lublinem. Zobaczyłyśmy go z Tiger jak był 4-miesięcznym szczeniorem z diagnozą postępującej, wrodzonej ślepoty. Miał zupełnie stracić wzrok, więc pracownicy zdecydowanie odradzali nam adopcję :shake: Ale Tiger się uparła, i trafił do nas - najpierw do hotelu, potem do Rybki na tymczas (gdzie przeszedł nosówkę), a na końcu do swojego najcudowniejszego domku w Krakowie :multi: Oto Leoś: W dzień zabrania ze schroniska: W nowym domku :loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ech Leos Leos :) cudowny słodziak - wiem bo spał mi na kolanach 4h :loveu: :loveu: :loveu: dziewczyny uratowalyscie mu zycie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kesslee Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='anielica']Leonek ze schroniska pod Lublinem. Zobaczyłyśmy go z Tiger jak był 4-miesięcznym szczeniorem z diagnozą postępującej, wrodzonej ślepoty. Miał zupełnie stracić wzrok, więc pracownicy zdecydowanie odradzali nam adopcję :shake: I co z jego oczkami finalnie Anielico? Wzrok nie do 'odratowania'? Quote
Witokret Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 A to Terrusia vel Szelma, najpierw chora i cala w strupkach, a teraz juz po operacji oczka i wielomiesiecznej kuracji skory kochana i sliczniutka :loveu: . Milosc jest wielka :) ...Tadammmmmm! Quote
rotek_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 oj musiałam wejśc tutaj zeby sobie humorek poprawic......bo chyba juz na dzisiaj straciałam jakąkolwiek nadnieja:shake: ale ta ostarnia psina jaka słodka....metamorfoza bomba Quote
anielica Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 kesslee napisał(a):I co z jego oczkami finalnie Anielico? Wzrok nie do 'odratowania'? Finalnie - tak:) On miał poprostu zapalenie rogówki, spojówki, i co tam jeszcze dało się zapalić :shake: Nieleczone, stąd ta mgiełka na oku. Dalej bierze kropelki i odrobinę zmętnienia pozostało, ale WIDZIAŁ, WIDZI I BĘDZIE WIDZIAŁ! Quote
kesslee Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 anielica napisał(a):WIDZIAŁ, WIDZI I BĘDZIE WIDZIAŁ! Ah! To cudownie! :multi: Jak to dobrze, ze się nim zaopiekowałyście dziewczyny... Quote
majafaja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='anielica']Finalnie - tak:) On miał poprostu zapalenie rogówki, spojówki, i co tam jeszcze dało się zapalić :shake: Nieleczone, stąd ta mgiełka na oku. Dalej bierze kropelki i odrobinę zmętnienia pozostało, ale WIDZIAŁ, WIDZI I BĘDZIE WIDZIAŁ! cudownie ;) a czy ja moge prosic link do waktu - o ile jest, bo psaik przepiekny!!! trochedo mojej podobny :) Quote
anielica Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='majafaja']cudownie ;) a czy ja moge prosic link do waktu - o ile jest, bo psaik przepiekny!!! trochedo mojej podobny :) Proszę uprzejmie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38963 i sporo fotek naszego przepięknego LeONKA :loveu: Quote
Laguna007 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Moja Sonia była w schronisku nie za długo, i wielkiej zmiany nie widac w wyglądzie lecz w radości jaka bije z serduszka :) Sonia w schronisku:( I w domciu :D Myśle że teraz jest szczęśliwa;):) i życze to wszytskim psiakom!!! Quote
kesslee Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Laguna007 napisał(a): Przepiękna mordeczka! :loveu: Quote
weszka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A oto Filip - sznaucer średni ze schronu w Wałbrzychu który teraz grzeje doopkę w cudownym domku w Katowicach :) W schronie - same dredy, nie widać psa :( I kolejne etapy przemiany :) PATRZCIE, PATRZCIE!!! Quote
Apbt_sól Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No pikny ten nasz Wałbrzyszanin :D Dziekuje cioteczki za wyrwanie go z tego schronu , i za serudcho !!! młaa for all!! :) Quote
Marlena:) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Śliczne te Wasze psiaki...To ja moze się pochwale moim nabytkiem:cool3: Toffik na początku (ma jakies 3 miechy): Toffik juz u mnie na DT(jakieś 4miechy): trudno go wyciągnać ze stanu ciężkiego... Toffik u mnie na DT [c.d] (jakies 5 miechów) Mój Toffik (ma już jakieś 7 miechów) Mój Toffik dzisiaj jako 8-miesięczny słodziak: Quote
Paulina_mickey Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Marlena:) napisał(a):Śliczne te Wasze psiaki...To ja moze się pochwale moim nabytkiem:cool3: Toffik na początku (ma jakies 3 miechy): Toffik juz u mnie na DT(jakieś 4miechy): trudno go wyciągnać ze stanu ciężkiego... Toffik u mnie na DT [c.d] (jakies 5 miechów) Mój Toffik (ma już jakieś 7 miechów) Mój Toffik dzisiaj jako 8-miesięczny słodziak: oooo Tofi:D:loveu: Quote
Wiedźma Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wykorzystam świeżo nabytą umiejętność wstawiania zdjęć i wprowadzę na salony moją Łatkę, zgarniętą po długiej tułaczce z ulicy przez moją bratanicę i przyprowadzoną do mnie na tymczas. Tymczas, chwalić Boga, trwa prawie 3 lata :) Tu już uprana, odpchlona i odkleszczona, choć jeszcze chudzinka żebrowana: Tu rozmyśla najwyraźniej, czy trafiła na swoje miejsce... A tu, jak widać (???), Łaćka śpi w ulubionej pozie, wykorzystując moją rękę w charakterze kołderki. Łaćka - modelka, nochal ukochany: Quote
malagos Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 no niewiarygodnie kochana ta Twoja Łaćka! Zreszta co za imię, genialne! :loveu: Quote
Wiedźma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Podejrzewam, że wśród przodków ma jakiegoś kota, bo mruczy i łasi się zupełnie po kociemu. Tyle tylko, że bandytka małoletnia nie chcę się przyznać. Tu jest w galerii wyżełkowej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9543&page=44 Muszę jej założyć galerię, bo się rozpanoszy na całym forum! Quote
Recommended Posts