zdrojka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Modliszka, on jest przepiękny!!! :loveu: Cudo, nie pies! Quote
Asior Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jaaacieeeee :crazyeye: piękniejszego psa nie widziłam (noo może oprócz mojego ukochanego Krystka ze schronu) Jest poprostu piekny :loveu: Quote
Sonika Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Przepiękne są te metamorfozy :loveu: :loveu: Mysza faktycznie jak chiński grzywacz wygląda. :loveu: Quote
Shanara Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 będę sie powtarzać...piekne są te psiaki,aż trudno sie napatrzeć eh..aż trudno wyrazić co sie czuje oglądając te metamorfozy :loveu: Quote
gabryska Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cudne matamorfozy! A Red...:loveu: TO spojrzenie! Quote
modliszka84 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 i pomyslec ze Red spedziłw schronie ponad rok :shake: :crazyeye: i w dodatku nikt go w Polsce nie chciał pomimo wielu ogłoszen w necie...:roll: Quote
brazowa1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja w to po prostu nie moge uwierzyc..taki piekny mc haszczaka,tak oryginalny,niesamowity Quote
modliszka84 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 brazowa1 napisał(a):Ja w to po prostu nie moge uwierzyc..taki piekny mc haszczaka,tak oryginalny,niesamowity a na żywo jest jeszcze piekniejszy :loveu: ma jedno niebieskie oko, a wg niektórych osób kształ głowy ma podobny do oryginalnego dziekiego wilka.... Zresztą cały jest taki niezmiernie tajemniczy, ale cudowny i łagodny... Quote
Asior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 normalnie nie chce mi się wierzyć, ze nikt nie chciał takiego psa przeciez on jak wilk wyglada:crazyeye: jest niesamowity nieziemski :loveu: Quote
kiwi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no nie wiem asior, ja tam wole wilki w lesie niz w domu ;) malo prawdopodobna wydaje mi sie jego krzyzowka z wilkiem, takie psy maja bardzo silnie ujawniajace sie wilcze zachowania. Quote
Asior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 wiem ..ale wilki to moja pasja...podziwiam je za to jakie sa piękne i dostojne :loveu: Quote
BeataJ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witam, Kolejna metamorfoza. Może nie widac az tak bardzo z wygladu, suczka Sigma nadal jest chudziutka. Ale psychicznie jest już duza poprawa :multi: Sunka nadal szuka domku stalego, na razie przebywa w miejscu tymczasowego pobytu. Jeśli ktos ma chetnego na te kruszynke ( wazyla 18kg jak ja zabieralysmy ) to proszę o kontakt: spartankaa@poczta.onet.pl lub PW Tu jeszcze w schronisku w Gdansku - Kokoszkach: A tu już powoli widac przemiane :-) Zabrana ze schroniska 5 lutego. Beata Quote
sahara Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nie widać poprawy? Przeciez jej zaczęła sie sierść świecić z radości :evil_lol: Quote
BeataJ Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sahara napisał(a):Nie widać poprawy? Przeciez jej zaczęła sie sierść świecić z radości :evil_lol: No tak:-) dzis u nas piekne slonko, zaraz jedziemy z Sigmusia na spacerek, umieszcze potem foty aby dalsza przemiana byla widoczna. Beata Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='BeataJ']Witam, Kolejna metamorfoza. Może nie widac az tak bardzo z wygladu, suczka Sigma nadal jest chudziutka. Ale psychicznie jest już duza poprawa :multi: Sunka nadal szuka domku stalego, na razie przebywa w miejscu tymczasowego pobytu. Jeśli ktos ma chetnego na te kruszynke ( wazyla 18kg jak ja zabieralysmy ) to proszę o kontakt: spartankaa@poczta.onet.pl lub PW Tu jeszcze w schronisku w Gdansku - Kokoszkach: A tu już powoli widac przemiane :-) Zabrana ze schroniska 5 lutego. Beata a ja zawsze zwracam uwage na oczy...spojrzcie jak tym psiaczkom zmiennia sie spojrzenie , pojawia sie blysk w oku i ufnosc ktorej tam wczesniej nie bylo.....cudownie..i zycze Wam aby to wszystko dobro wrocilo do Was ze zdwojona siła....:loveu: Quote
rotek_ Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ja w oczach adoptowanych schroniskowych psiaków zawsze widze uśmiech...ich oczy się śmieją. To najpiękniejasza recz pod słońcem....takiej satysfakcji nie da żaden rasowiec Quote
Nor(a) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ..a ja się tutaj powtórzę :razz: Klea w schronisku (na zdjęciu nie widać tutaj żeber i kręgosłupa, które wystawały przez skórę) Klea 4 miesiące później (zdjęcie z dziś)...taka umięśniona, duża baba się zrobiła :lol:. Nie jestem w stanie oszacować ile kilometrów dziś zrobiła na łapach w pełnym biegu. Znajomi, którzy nam towarzyszyli podczas wycieczki na pola gdy zobaczyli ją w "akcji", stwierdzili jednoznacznie: "ten pies nie może mieć TYLE! lat (szacowane 10-12), bo by tak w zyciu! nie biegał!!".. No cóż..każdemu psu tylko życzyć tak wyjątkowej kondycji i zdrowia. ;) .. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nor(a)']..a ja się tutaj powtórzę :razz: Klea w schronisku (na zdjęciu nie widać tutaj żeber i kręgosłupa, które wystawały przez skórę) Klea 4 miesiące później (zdjęcie z dziś)...taka umięśniona, duża baba się zrobiła :lol:. Nie jestem w stanie oszacować ile kilometrów dziś zrobiła na łapach w pełnym biegu. Znajomi, którzy nam towarzyszyli podczas wycieczki na pola gdy zobaczyli ją w "akcji", stwierdzili jednoznacznie: "ten pies nie może mieć TYLE! lat (szacowane 10-12), bo by tak w zyciu! nie biegał!!".. No cóż..każdemu psu tylko życzyć tak wyjątkowej kondycji i zdrowia. ;) .. ale cudowna przemiane widac...dziekuje Quote
modliszka84 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Nor(a)']..a ja się tutaj powtórzę :razz: Klea w schronisku (na zdjęciu nie widać tutaj żeber i kręgosłupa, które wystawały przez skórę) Klea 4 miesiące później (zdjęcie z dziś)...taka umięśniona, duża baba się zrobiła :lol:. Nie jestem w stanie oszacować ile kilometrów dziś zrobiła na łapach w pełnym biegu. Znajomi, którzy nam towarzyszyli podczas wycieczki na pola gdy zobaczyli ją w "akcji", stwierdzili jednoznacznie: "ten pies nie może mieć TYLE! lat (szacowane 10-12), bo by tak w zyciu! nie biegał!!".. No cóż..każdemu psu tylko życzyć tak wyjątkowej kondycji i zdrowia. ;) .. Nor(a) - jestem w szoku :crazyeye: Powiem tylko ,że każdemu psu życzyłaby6m takiego domu jaki Klea znalazła u Was i dziękuje za wytrwałośc ;) A Klea... no piękna jest po prostu!:loveu: Quote
Nor(a) Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 modliszka84 napisał(a):Nor(a) - jestem w szoku :crazyeye: Powiem tylko ,że każdemu psu życzyłaby6m takiego domu jaki Klea znalazła u Was i dziękuje za wytrwałośc ;) oj..to my Tobie dziękujemy :lol: ..bo inaczej byśmy się o niej nigdy nie dowiedzieli. To jest świetny pies!, o fajnym.. bardzo "cierpliwym" charakterze. Okazało się też, że jest psem ..pilnującym :crazyeye: . Nikt się nie zbliży do ogrodzenia gdy psy są akurat w ogródku, bo zjeżona na karku Klea szczeka donośnie na wszystkich i wszystko, a tak naprawdę to wzór łagodności na czterech łapach. Takie ma wyjątkowe połączenie cech. ;) Quote
Rybc!a Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Kolejna metamorfoza suczki, która w tej chwili jest na rancho ( DT ) W schronie: W DT Quote
BeataJ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 I kolejna dobkowa metamorfoza - tu widac roznice bardzo! Pamietam jak ja zobaczylam w starogardzkim schronie….obraz nedzy i rozpaczy :-( Szybka sprawna akcja i udalo nam się ja wyciganac i dzieki pomocy dogomaniaczki Irmy zawiezc do Skierniewic gdzie teraz mieszka. Dobcia jeszcze w schronisku Tuz po przyjezdzie do nowego domku No i obecnie!!! Beata Quote
Jagienka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='BeataJ'] BOMBA zdjęcie!!!!! Quote
Em-ka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='BeataJ']I kolejna dobkowa metamorfoza Dobcia jeszcze w schronisku No i obecnie!!! Beata Piękna metamorfoza................. :multi: Quote
Em-ka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='sahara'] To jej zdjęcie ze schroniska A to pierwsze chwile w domu Teraz Mysza wygląda tak Aż trudno uwierzyć........ i faktycznie ma cos z grzyweczki (gdyby nie ten włos taki gęsty, mocny i lekko kręcony) - prawdziwa PP! Śliczna jest! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts