Sabina02 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Oto moja Nela, ktora adoptowalam w marcu ze schroniska w Tczewie. :) W schronisku: W domku: Quote
jola_li Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Przyszłam popatrzeć na tych, którym się udało trafić na Takich Ludzi i zaczerpnąć łyk radości :)! Quote
Baski_Kropka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Patrz patrz :D Oczy można napatrzeć i nacieszyć się :) Quote
jola_li Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Bardzo Was proszę o głosy na Fundację Bernardyn w Krakvecie! Właśnie weszłam na stronę głosowania i zobaczyłam, że są Im bardzo potrzebne. Głosujcie, proszę i proście innych o zagłosowanie - może tym razem uda się, by wygrały psy :smile:. Quote
paulaprzygoda Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 to i ja wstawię metamorfozę: przed: (sierść w tragicznym stanie - największy kołtun był wielkości mojej pięści.... niestety trzeba było dużo powycinać.... po: 2 dni później - suczka na razie tylko wyczesana i bez kołtunów. nadal przed kąpielą - boi się wody więc dajemy jej trochę czasu na oswojenie się. jeżeli ktoś ma ochotę, można wejść na mój profil na facebooku i obejrzeć więcej zdjęć - tu nie chcę zaśmiecać: https://www.facebook.com/paula.przygoda?ref=tn_tnmn pozdrawiam! Quote
Tigraa Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Metamorfoza mojego staruszeczka Tuptusia, który jest już za TM, ale w naszych sercach wciąż żyje. Ślepy staruszek z chorym serduszkiem, został wyrzucony z samochodu w mroźny dzień w Mławie. Znaleziony i uratowany przez agatamakowska, adoptowany przeze mnie, dożył swoich dni w ciepełku i miłości. Na zawsze pozostanie w naszych sercach. Tuptuś w dniu znalezienia: I już w swoim domku, kochany: Edited May 26, 2014 by Ania-tygrysiczka Quote
sleepingbyday Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 jaka drogą w mózgu człowieka idzie myśl, w wyniku której on postanawia wyrzucić psaktórego miał całe życie, to ja nigdy nie pojmę. jak mozna powziąć taką decyzje i ją zrealizować i nie paść trupem? Quote
Baski_Kropka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Ale cudak! Widać, e na stare lata dobrze mu było. Szczęśliwe psisko! Quote
annika Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 [quote name='sleepingbyday']jaka drogą w mózgu człowieka idzie myśl, w wyniku której on postanawia wyrzucić psaktórego miał całe życie, to ja nigdy nie pojmę. jak mozna powziąć taką decyzje i ją zrealizować i nie paść trupem? powinni padać trupem! Quote
docha Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 pamiętam Tuptusia. on miał dodatkową przygodę na sankach z dzieciarami? Quote
matrioszka2 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 annika napisał(a):powinni padać trupem! No. Zdziwilibyśmy się - idąc ulicą - ile takich morderców leży na drodze. Quote
Tigraa Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 docha napisał(a):pamiętam Tuptusia. on miał dodatkową przygodę na sankach z dzieciarami? Tak, właśnie :-( Dzieciaki go wsadziły na sanki i woziły, a przerażony, biedny psina co raz z nich spadał. Po czym znudzone dzieci zostawiły psa na mrozie i poszły do domu... Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ania-tygrysiczka napisał(a):Tak, właśnie :-( Dzieciaki go wsadziły na sanki i woziły, a przerażony, biedny psina co raz z nich spadał. Po czym znudzone dzieci zostawiły psa na mrozie i poszły do domu... Biedna psinka :( Quote
Tigraa Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 A skąd te dzieci mają brać przykład, skoro rodzice buraki? Quote
darunia-puma Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Ania-tygrysiczka napisał(a):A skąd te dzieci mają brać przykład, skoro rodzice buraki? święte słowa!!! Quote
Mary&Shena Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [quote name='paulaprzygoda']to i ja wstawię metamorfozę: przed: (sierść w tragicznym stanie - największy kołtun był wielkości mojej pięści.... niestety trzeba było dużo powycinać.... po: 2 dni później - suczka na razie tylko wyczesana i bez kołtunów. nadal przed kąpielą - boi się wody więc dajemy jej trochę czasu na oswojenie się. jeżeli ktoś ma ochotę, można wejść na mój profil na facebooku i obejrzeć więcej zdjęć - tu nie chcę zaśmiecać: https://www.facebook.com/paula.przygoda?ref=tn_tnmn pozdrawiam! Myślę, że wstawienie w ten wątek zdjęć nie będzie zaśmiecaniem. Quote
dziuniek Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='sleepingbyday']jaka drogą w mózgu człowieka idzie myśl, w wyniku której on postanawia wyrzucić psaktórego miał całe życie, to ja nigdy nie pojmę. jak mozna powziąć taką decyzje i ją zrealizować i nie paść trupem? Za same psiaki wojtyszkowe i paluchowe w sumie 6000 ludzi musiałoby paść trupem. Polacy by wymarli!!! Ale szkoda, że tak się nie dzieje, zostali by ci bardziej wartościowi... Quote
Ingrid44 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 dziuniek napisał(a):Za same psiaki wojtyszkowe i paluchowe w sumie 6000 ludzi musiałoby paść trupem. Polacy by wymarli!!! Ale szkoda, że tak się nie dzieje, zostali by ci bardziej wartościowi... Podpisuje sie pod tym wszystkimi lapami. Wielka szkoda. Quote
phase Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [quote name='phase']TYMON Tymonek aktualnie, nadal szuka domku! Tymon przeszedł OGROMNĄ METAMORFOZĘ. Niestety odszedł za TM, ale przynajmniej miał kochający, swój, wymorzony domek, nie odszedł w samotności. Wiem że to nie jest dobra wiadomość, ale Tymon pewnie nie tylko mi, ale innym zostanie w pamięci.. Warto walczyć do końca. Patrząc na Tymon i jego metamorfozę aż chce się wierzyć i pomagać. Quote
Recommended Posts