Agunia-Pańciunia) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Rybc!a']A ja przedstawiam wam Dredzię-Sambę: Wyglądała tak: A wygląda tak: CUDOWNA PRZEMIANA.... JAK TO MNOSTWO MILOSCI I OPIEKA POWODU ZE TE JANIOŁY PIEKNIEJA....:loveu: Quote
Ulka18 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ale wspaniale metamorfozy :multi: :loveu: :multi: Mozna sie poplakac z radosci i wzruszenia :bigcry: Dredzi Samby w ogole bym nie poznala, ze to ten sam pies :crazyeye: Quote
BeataJ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dobermnaka Sonia wyciagniete przez nas ze schroniska w Gdansku I te jej przerazone, smutne oczka... W trakcie pobytu w domku tymczasowym I już u siebie w domku stalym. Zycze Wam i sobie tylko takich adopcji! Beata Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 BeataJ jestem po ogromny, a wręcz nieopisanym wrażeniem! Nie dość, że uwielbiam czekoladowe dobki to jeszcze taka cudowna przemiana! Wprost nie mogę uwierzyć! Sonia :loveu: Quote
BeataJ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']BeataJ jestem po ogromny, a wręcz nieopisanym wrażeniem! Nie dość, że uwielbiam czekoladowe dobki to jeszcze taka cudowna przemiana! Wprost nie mogę uwierzyć! Sonia :loveu: Trudno nie byc pod wrazeniem! Sonka jest niesamowitym psiakiem. Zaraz po niej wyciagnelysmy kolejna bide ze schronu - Shille ( nasze dobeczki wyciagane ze schronu zawsze sa na S :lol: ). Z wygladu suczka niewiele sie zmienila, bo nie byla wychudzona. Ale z zachowania....calkiem innym pies! Shilla nadal szuka stalego domku. Tu jeszcze w schronie.... a tu juz na tymczasie, gdzie aktualnie przebywa - NADAL SZUKAMY DLA NIEJ DOMKU!!!!! Beata Quote
Patia Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 A ja dziś chcę Wam wszystkim pokazać Pigwunię , która biega już za Tęczowym Mostem. W lutym 2006 roku wypatrzyła ją w schronisku .Ania. Pigwa miała w brzuszku ogromnego guza , bez szans na adopcje i z wyrokiem wydanym przez lekarzy wegetowała w schroniskowym boksie. .Ania. przygarnęła Pigwę .Pigwulinka zamieszkała w cudownym domu , gdzie była otoczona wspaniałą opieką . 9 stycznia Pigwa odeszła za Tęczowy Most. Wszyscy dziekowaliśmy .Ani. za szczęśliwe miesiące jakie dała temu kochanemu rudaskowi . A że Pigwa była z .Anią. szczęśliwa nie ma wątpliwość ten , kto oglądnie te zdjęcia Pigwa w schronisku :-( : Pigwa u .Ani.:loveu: : Dziekujemy .Aniu. :loveu: Quote
szuwarek_k Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Brawo dla Ani!!!! Pod jej opieką sunia zmieniła się nie do poznania.:) Aż ciężko uwierzyć, że uśmiechnięta Pigwa i to smutne, zaniedbanie stworzenie ze schroniska, to ten sam pies. Szkoda tylko, że miał tak mało czasu dla siebie... <*> Quote
.Ania. Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Patia, dziękuję za wstawienie Pigwuni :-). Dopiero jak dostałam zdjęcia Pigwy ze schroniska zobaczyłam jaka ona była tam okropnie smutna, a u nas pysio bez przerwy jej się śmiał... Te 3 ostatnie zdjęcia są moimi ulubionymi. Widać na nich jaka Pigwunia była szcześliwa. Szkoda tylko że była z nami zaledwie 10 miesięcy :-( Quote
blue.berry Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jak już nie mogę to przychodze tutaj. zdjecia tym roześmianych paszcz sa czyms tak cudownym. dziękuje Wam wszytskim ktorzy daliście tym psom dobry dom i kochajace serce. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Faktycznie widac zmiane u psinki. Aniu a Ty dzielna niesamowicie jestes ze podjelas tak piekna decyzje. Quote
black sheep Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :placz: :placz: :placz: jakie to smutne i wzruszające zarazem! Nie na moje nerwy;) Quote
Rybc!a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Zobaczcie, tu lepiej widać jak Samba się zmieniła: Oprtóc tego dodam tu jeszcze zdjęcie, bokserki Buni, która już zawitała w tym wątku: A tu już w nowym domu: Quote
BeataJ Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Przeczytalam caly watek, zajelo mi to kilka dni ale warto bylo. Wielkie :klacz: dla wszystkich!!! Beata Quote
ewa_m Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To najslodsze zdjecie na swiecie. Cudko!!!!! Trzy slodkosci!!!! Quote
Behemot Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ewa_m napisał(a): To najslodsze zdjecie na swiecie. Cudko!!!!! Trzy slodkosci!!!! RE-WE-LA-CJA!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ulvhedinn Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ulvhedinn napisał(a):Jeszcze niepełna metamorfoza, ale juz niewiele brakuje;) Konga- Kora po przyjściu do schroniska... (zdjęcie ze strony schronu) Troche później (jeszcze w schronie): W dniu, kiedy ja zabrałyśmy z Rebellią... I zdjęcia cztery tygodnie później: Z tymczasową(?) opiekunką Drap mnie,drap.... A teraz: Quote
Asior Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 normalnie to niewiarygodne!!!! To chyba największa matamorfoza o jakiej czytałam na dogo!!!!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ulvhedinn napisał(a):A teraz: moze to głupie pytanie...ale je zadam a co sie stało z tym biedactwem ze bylo tak pokiereszowane???boszszsze...tragedia.... i po raz kolejny sie powtórze ze metamorfoza jest niesamowiata i widac jak z oczu znika smutek i bol.... Quote
ewelinabuck Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 sliczne metamorfozy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='ulvhedinn']A teraz: ulv............ to co zrobiłyście dla psiaka............ nawet nie wiem co powiedzieć :oops: macie dobrych uczynków nadmiar już na kilka kolejnych wcieleń............ Quote
Apbt_sól Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hipek z Dzierżoniowa skazany na smierc a uratowany przez aniołyyyy Watek Hipka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38011 Hipek zaraz po zabraniu ze schronu... Hipek w nowym kochającym domku!!!gdzie miłosć i dobrzy ludzie odrazu widac relax na pyszczku :) Kolejne szczescliwe zakonczenie oby wszystie sie konczyły tak wspaniale!!! Quote
Megula Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To jest niemozliwe jak na pyszczach tych wszystkich psow widac uczucia! :shake: Od tych smutnych po te piekne usmiechniete pychole! :multi: :loveu: Macie wielkie serca ze tak zmieniacie ich zycie! Quote
Asior Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hipek, cos niesamowitego....jaka przemiana...rewelacja!!!!!!! Quote
Recommended Posts