Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wspaniale metamorfozy :multi: :loveu: :multi: Mozna sie poplakac z radosci i wzruszenia :bigcry:
Dredzi Samby w ogole bym nie poznala, ze to ten sam pies :crazyeye:

Posted

Dobermnaka Sonia wyciagniete przez nas ze schroniska w Gdansku

I te jej przerazone, smutne oczka...

W trakcie pobytu w domku tymczasowym

I już u siebie w domku stalym.

Zycze Wam i sobie tylko takich adopcji!
Beata

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']BeataJ jestem po ogromny, a wręcz nieopisanym wrażeniem! Nie dość, że uwielbiam czekoladowe dobki to jeszcze taka cudowna przemiana! Wprost nie mogę uwierzyć!

Sonia :loveu:

Trudno nie byc pod wrazeniem! Sonka jest niesamowitym psiakiem. Zaraz po niej wyciagnelysmy kolejna bide ze schronu - Shille ( nasze dobeczki wyciagane ze schronu zawsze sa na S :lol: ). Z wygladu suczka niewiele sie zmienila, bo nie byla wychudzona. Ale z zachowania....calkiem innym pies! Shilla nadal szuka stalego domku.

Tu jeszcze w schronie....

a tu juz na tymczasie, gdzie aktualnie przebywa - NADAL SZUKAMY DLA NIEJ DOMKU!!!!!

Beata

Posted

A ja dziś chcę Wam wszystkim pokazać Pigwunię , która biega już za Tęczowym Mostem.
W lutym 2006 roku wypatrzyła ją w schronisku .Ania.
Pigwa miała w brzuszku ogromnego guza , bez szans na adopcje i z wyrokiem wydanym przez lekarzy wegetowała w schroniskowym boksie.
.Ania. przygarnęła Pigwę .Pigwulinka zamieszkała w cudownym domu , gdzie była otoczona wspaniałą opieką .
9 stycznia Pigwa odeszła za Tęczowy Most. Wszyscy dziekowaliśmy .Ani. za szczęśliwe miesiące jakie dała temu kochanemu rudaskowi . A że Pigwa była z .Anią. szczęśliwa nie ma wątpliwość ten , kto oglądnie te zdjęcia

Pigwa w schronisku :-( :

Pigwa u .Ani.:loveu: :

Dziekujemy .Aniu. :loveu:

Posted

Brawo dla Ani!!!!
Pod jej opieką sunia zmieniła się nie do poznania.:) Aż ciężko uwierzyć, że uśmiechnięta Pigwa i to smutne, zaniedbanie stworzenie ze schroniska, to ten sam pies. Szkoda tylko, że miał tak mało czasu dla siebie...
<*>

Posted

Patia, dziękuję za wstawienie Pigwuni :-).
Dopiero jak dostałam zdjęcia Pigwy ze schroniska zobaczyłam jaka ona była tam okropnie smutna, a u nas pysio bez przerwy jej się śmiał...

Te 3 ostatnie zdjęcia są moimi ulubionymi. Widać na nich jaka Pigwunia była szcześliwa. Szkoda tylko że była z nami zaledwie 10 miesięcy :-(

Posted

Zobaczcie, tu lepiej widać jak Samba się zmieniła:

Oprtóc tego dodam tu jeszcze zdjęcie, bokserki Buni, która już zawitała w tym wątku:

A tu już w nowym domu:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jeszcze niepełna metamorfoza, ale juz niewiele brakuje;)

Konga- Kora po przyjściu do schroniska... (zdjęcie ze strony schronu)

Troche później (jeszcze w schronie):

W dniu, kiedy ja zabrałyśmy z Rebellią...

I zdjęcia cztery tygodnie później:

Z tymczasową(?) opiekunką

Drap mnie,drap....

A teraz:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
A teraz:

moze to głupie pytanie...ale je zadam a co sie stało z tym biedactwem ze bylo tak pokiereszowane???boszszsze...tragedia....
i po raz kolejny sie powtórze ze metamorfoza jest niesamowiata i widac jak z oczu znika smutek i bol....

Posted

To jest niemozliwe jak na pyszczach tych wszystkich psow widac uczucia! :shake: Od tych smutnych po te piekne usmiechniete pychole! :multi: :loveu: Macie wielkie serca ze tak zmieniacie ich zycie!