Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podany poprzednio link jest do wszystkich albumów tego czlowieka.
Poniżej podaję bezpośredni link do albumu, który chyba najlepiej oddaje obraz działań tego człowieka.
Niestety nie znam portugalskiego, ale częściowo można sobie przetłumaczyć poprzez google, a poza tym zdjęcia mówią same za siebie.
Zdjęć jest ponad 800, można sobie porównać pierwsze z ostatnimi i wszystko będzie jasne. Myślę jednak, że warto poświęcić czas na przyjrzenie się całej historii od początku do końca.

https://www.facebook.com/wilsonprotetor/media_set?set=a.271737139611311.63541.100003250815879&type=3

Posted

problem polega na tym, ze mi sie pokazuje strona bez jego albumów, tylko info, że czy to ten facet, a jak nie ten, to mamy w bazie jeszcze kilku takich ;-). może trzeba miec konto, żeby to widzieć?

no trudno, nie zapoznam sie.

Posted

Nasza tymczasowa Miśka. Mała sunia, którą ktoś wyrzucił na ryneczku naszej wsi. Pomogły ją złapać kobiety, które ją karmiły i trochę oswoiły. Małe, młodziutkie, zastraszone...

W tym czasie, jesień ubiegłego roku, miałam już dwie suczki tymczaski w domu. Ta została przywieziona jako trzecia, ale jak mus, to mus.

Po kilku tygodniach socjalizacji znalazła cudny dom u pani w Warszawie, przyjechała po nią cała rodzina

Posted

To Szelka :) Zaiste, ryjek ma cudny, oczy lemura i uzębienie piranii - też ma dom w Warszawie, na Renesansowej, cudni ludzie! Te 3 gracje ze zdjecia fotelowego pojechały po długim tymczasowaniu prawie jednego dnia do swych domów!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
może trzeba miec konto, żeby to widzieć?

Przyznam, że nie wiem czy trzeba mieć konto. Być może, że tak jest. W każdym razie jeśli jakoś się uda dotrzeć do tych zdjęć to szczerze polecam :)

Posted

malagos napisał(a):
To Szelka :) Zaiste, ryjek ma cudny, oczy lemura i uzębienie piranii - też ma dom w Warszawie, na Renesansowej, cudni ludzie! Te 3 gracje ze zdjecia fotelowego pojechały po długim tymczasowaniu prawie jednego dnia do swych domów!

Wielka radość, że tak im się trafiło :)!!!

Posted

problem polega na tym, ze mi sie pokazuje strona bez jego albumów, tylko info, że czy to ten facet, a jak nie ten, to mamy w bazie jeszcze kilku takich ;-). może trzeba miec konto, żeby to widzieć?

Spróbuj teraz chociaż lepiej tego nie oglądać....jatka:shake: https://www.facebook.com/wilsonprotetor/media_set?set=a.271737139611311.63541.100003250815879&type=3

Posted

jola_li napisał(a):
Wielka radość, że tak im się trafiło :)!!!

Tak, ale to było w ubiegłym roku jesienią, teraźniejsza tymczaska Greyka pół roku zalega u nas na kanapie i nic.......Marzy mi się okazanie jej tu, na metamorfozach :)

Posted

Dopiero trafiłam na ten wątek.
Te pieski już nie żyją, ale popatrzcie:

Misio-Puszek-Kłębuszek
Nużyca, cały wyłysiały, niedowaga, zaropiałe oczy, nowotwór

Został tylko nowotwór, niestety (zdjęcie tuż przed śmiercią)

Karmelek
W schronisku

W domu

Posted

tina i irish napisał(a):
nowe zdjęcia Pandy

Pierwszy dzień u mnie w domu tymczasowym

parę dni później

i teraz ponownie u mnie, już na stałe:)

jesteś wielka!!!! dosłownie, ta zmiana jest nie do opisania!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia

Posted

wyświetla mi sięta sama strona, co wcześniej, to nie album i nie widze nigdzie klika do albumu.dobra tam,pal sześć.

No to tak w duuuuuuuużym skrócie, bo naprawdę warte obejrzenia:

" class="ipsImage" alt="">

Źródło: https://www.facebook.com/wilsonprotetor

Posted

o kurka, 3 x mniej psa! co jej było w zad?

porządny ten facet. da sie przekleić z fb jakis post opisujący całą sprawę?
dzięki bardzo, faktycznie metafora warta pokazania.
ja metafory polecam wszystkim szykującym się do adopcji. żeby ciut umeili sobie wyobrazic, jak może wyglądac ta bida, którą widza z akratami, jak piekny pies może wyjść z kupki nieszczęścia.

Posted

danusiadanusia napisał(a):
dosłownie, ta zmiana jest nie do opisania!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia

dziękuję:) tym bardziej, że miała mieć problemy z chodzeniem a biega, skacze i nie ma nawet śladu poza małą blizną

bahlsa napisał(a):
I ta uśmiechnięta, szczęśliwa mordka na 4-tym zdjęciu.

to moje ulubione zdjęcie Pandy:)