andegawenka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Uczta dla ducha. Chłopak na tresurę się załapał, brawo!. Jest uroczy :loveu: Quote
Aleksa. Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Nutusia napisał(a):Świetny chłopaczek :) magdyska25 napisał(a):piękności :) andegawenka napisał(a):Uczta dla ducha. Chłopak na tresurę się załapał, brawo!. Jest uroczy :loveu: Dziękuję :) Tak, troszkę go uczę :) A w weekend, jak wizyta pójdzie dobrze jedzie do swojego domku, a ja się chyba zapłacze na śmierć :oops: Quote
andegawenka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Dziękuję :) Tak, troszkę go uczę :) A w weekend, jak wizyta pójdzie dobrze jedzie do swojego domku, a ja się chyba zapłacze na śmierć :oops: Weź nastepną biedę do nauki ...jest ich tyle...:roll: Quote
Aleksa. Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 andegawenka napisał(a):Weź nastepną biedę do nauki ...jest ich tyle...:roll: Wiem niestety, staram się pomagać bezdomniakom, ale niestety rodzice na stały DT nie wyrażają zgody :( ;) Quote
andegawenka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Wiem niestety, staram się pomagać bezdomniakom, ale niestety rodzice na stały DT nie wyrażają zgody :( ;) ...to może za parę lat:) Quote
Aleksa. Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 andegawenka napisał(a):...to może za parę lat:) sądzę że tak będzie :) teraz jedynie mogę być wolontariuszką :) Quote
Aleksa. Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Nutusia']Oby więcej takich jak Ty "jedynie" było... ;) Miło mi naprawdę :) to dodam jeszcze przystojniaka :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ellig Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [FONT=comic sans ms]Przedstawiam Wam [SIZE=3]Bian[SIZE=3]kę – naszą nową podopieczną. Naszą? No tak, bo opiekę nad nią przejęłyśmy razem z Ciocią Ewą Martą. Została wypatrzona przez ludzi kochających zwierzęta i tylko dzięki temu dowiedziałyśmy się o niej. Bian[SIZE=3]kę,odłowiły Macia i Lacia.[/FONT][FONT=comic sans ms]Cyt." Pierwszy raz usłyszałyśmy o niej kilka miesięcy temu .[SIZE=3]Bianka jest córką Śnieżki. Ma dokładnie rok i miesiąc. Całe dotychczasowe życie spędziła na wolności, ale trzymała się dość blisko ludzi. Nie pozwalała podejść....[/FONT] [FONT=comic sans ms]Tak wygladala po złapaniu:[/FONT] Tak u wet. A tak teraz po 2,5 miesiącach socjalizacji: I dzisiaj po wizycie u fryzjera:)Pani Beata, gromerka, powiedziala ,ze Bianka to jest Cairn Terier praktycznie jakby nie wiedziala,ze nie jest z hodowli to by nie uwierzyla, ze to nie jest rasowa sunia. Nawet kolor , umaszczenie - pszeniczny ma nasza dzielna Bianka:smile: Quote
Ellig Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 A teraz przedstawie Gabi, ktora zyla na polach pod Lesznem prawie rok. Tak jest teraz po nie calym miesiącu socjalizacji. Quote
agniecha82x Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='Becia66']Czemu ta Ninka jeszcze w hoteliku ? taka piękna psinka, ogłaszacie ją ? Ninka na prawdę wypiękniała, ale jej wygląd nie oddaje jej stanu zdrowia :( tu możesz przeczytać historię Ninki, jeżeli masz ochotę https://www.facebook.com/events/276437722475067/ rany po operacji nie chciały się goić przez długi czas. Znaleźć dobry dom zdrowym młodym psom jest trudno, a staremu i choremu znaleźć to już cud. Quote
Szczurosława Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 A to moja Korunia :) Totalnym przypadkiem natknęłam się na post Malawaszki o Korku. I dzięki zaangażowaniu wielu Wspaniałych Osób Korucha została wyciągnięta :) pierwsze dni: i już później: Quote
Lucyja Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Bera znaleziona w rowie: Zaraz po znalezieniu: Berusia w dt: W domu stałym :) Quote
Anula Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Wszystkie psiaki po metamorfozie są przepiękne.Uwielbiam na ten wątek wchodzić aby nacieszyć oczy i pomagać dalej bidom,ponieważ naprawdę warto popatrzeć na uśmiechnięte i zadbane. Sara-pudelek,kto by pomyślał na początku,że jest w typie pudla: U mnie w DT: I już w swoim prawdziwym domku,który Sarę uwielbia i poza nią świata nie widzi:lol:: Quote
rzepek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Miały mnóstwo szczęścia, że trafiły na TAKICH LUDZI:lol: Quote
Marlena:) Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Zamojska Afra, obecnie nasza łobuzica Carmen: http://www.dogomania.pl/forum/threads/216409-Afra-walczyła-o-życie-juz-wszystko-dobrze-Jest-własny-dom! W zamojskim schronisku: I u nas :) Quote
Donatka112 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Wygląda cudnie ! a jaka uśmiechnięta ! :) Brawo! Quote
Marlena:) Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 I powspominamy, bo nasz Toffik jest już ze mną 7 lat! http://www.dogomania.pl/forum/threads/31230-Dzikie-szczeniaki-smutna-historia-skrzywdzonych-piesk%C3%B3w-Znalaz%C5%82y-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-) Malutki, dziki, chorutki, urodzony w polach z poważną wadą serca, później wypadek, padaczka, zerwanie smyczy podczas ataku i długie tygodnie poszukiwań - po to by przez następne wiele lat być razem! :) Dziś już 7 letnia kochana psia klucha :) Quote
Recommended Posts