agniecha82x Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 to ja pokażę Ninkę :) Ninka na początku wyglądała tak: dzięki cudownej opiece w hoteliku Przystanek Psykoty Ninka teraz wygląda tak: Quote
magdyska25 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 taaa znowy ściemy! :loveu: piękne są psiaki! Quote
sleepingbyday Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 łoo matko, wyglądała jak muppet! odchowana wygląda bosssko, sierść świetna i jaka fotogeniczna :-) Quote
Jasza Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Metamorfoza,znalezione na JoeMonster: http://www.joemonster.org/art/23153/Bestia_ktora_zmienila_sie_w_przystojniaka Quote
stepelkaa Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Szarlotka tuż po tym, jak znalazłam ją za blokiem, wystraszoną, nie znającą dotyku : I u mnie na łóżeczku ok. 10 dni później : Quote
Nutusia Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Szybko się "przystosowała" ;) :) Śliczna. Też mam podobną - Piękną Helenę :) Quote
from_wonderland Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 sleepingbyday napisał(a):ależ piękny kot! A jakie ma ciekawe umaszczenie :) Quote
stepelkaa Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 u mnie tylko chwilowo była, teraz mieszka sobie pod Warszawą i wielki pieszczoch z niej, śliczna to fakt ;):) Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 from_wonderland napisał(a):A jakie ma ciekawe umaszczenie :) własnie dlatego piękny. Quote
jola_li Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 (edited) Przepraszam Wszystkich, ale to bardzo ważne, więc przekazuję serdeczną prośbę: UWAGA !!! PEŁNA MOBILIZACJA , głosujemy na krakvecie na BERNARDYNY, BERNARDYN FUNDACJA ZWIERZĄT SKRZYWDZONYCH, prosimy. Znacie procedury to nic nie kosztuje a wykarmienie ponad 100 takich olbrzymów to nie lada wyzwanie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492 Edited May 12, 2013 by jola_li Quote
Becia66 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Czemu ta Ninka jeszcze w hoteliku ? taka piękna psinka, ogłaszacie ją ? Quote
elaja Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Fajny wątek :lol: jedyny , gdzie mozna się popłakać z radości :-(:lol: No to i ja się pochwalę ;) Daisy w schronisku U mnie na tymczasie I w nowym domu z dużym kolegą Quote
elaja Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Kolejny kudłatek - Jantar , w schronisku czekał prawie dwa lata na dom ..... U mnie na tymczasie W nowym domu Quote
elaja Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Na koniec najlepsze - Zorka w schronisku na poczatku kwietnia Teraz jest u mnie i wyglada tak Quote
keria Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Piękne metamorfozy. Ja już kiedyś Daisy tu wstawiałam :cool3: Zorka cudna no i trzeba dodać szuka najlepszego domku pod słońcem. Quote
elaja Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='keria']Piękne metamorfozy. Ja już kiedyś Daisy tu wstawiałam :cool3: Zorka cudna no i trzeba dodać szuka najlepszego domku pod słońcem. Nie wiedziałam , że wstawiłaś :oops: ale ja dopiero co trafiłam na ten wątek :p A ten co ma teraz to co , zły ???:diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Cześć :) Ja, a raczej moja mama pod koniec stycznia znalazła psiaka.Sierść wyglądała myląco, bo lekko siwa :D łapa sztywna, guz pod szyją, więc ze strony mamy było zawahanie, ale przez telefon przekonałam ją i przyjechała z psem Odkąd jest z nami, dzielnie z moją sunia spaceruje :) max spacer był 17 km :) ale to niezmordowany roczniak :)Strzygę go sama, ale i tak wygląda według mnie lepiej niz przed :) Mam tyle zdjęć, że trudno było mi się zdecydować, które pokazać. :) dla chętnych filmik---> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lD7YxuObbBM Quote
Recommended Posts