kam&robi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tutaj 10 miesiecy temu przy odbiorze z schroniska po 7 miesiacach od adopcji obecnie Quote
Patia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 No nie ale fryz :-o :crazyeye: Kam&Robi , jeszcze raz Wam dziekuję , za metamorfozę Aziego :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Przejrzałam cały wątek o metamorfozach i jestem pełna podziwu dla Was. I tyle uśmiechniętych pyszczków :loveu: :loveu: :loveu: Jesteście WIELKIE!!! Quote
Em-ka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='kam&robi']Tutaj 10 miesiecy temu przy odbiorze z schroniska obecnie Piękna przemiana.... :) :multi: Quote
Rybc!a Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Tutaj 10 miesiecy temu przy odbiorze z schroniska obecnie Brawo! Cudowna przemiana! Ja dodam tak nieśmiało, jeszcze niepełną przemianę " mojej " Kruszynce. Wyciągnęłam ją ze schroniska i zawiozłam do Neris. Ona wciąż szuka swojego domku. Tak wyglądała w schronisku: Już u mnie: Z samochodu ( wiozłam ją do Pomiechówka- do Neris ) A tu już u Neris: Quote
anula1959 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jeeeeeeeeeeee ,ale roześmiany pycholek:lol: Cudna psina ,jaka radosna! Quote
Korenia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A ja chciałam przedstawić Punię ;) 8-śmio latkę z Wrocławia: W schronisku: Jak przyjechała do mnie: Po obcięciu dredów - jeszcze u mnie: I w nowym domku: Sorcia za dużą ilość zdjęć, ale nie mogłam się zdecydować ;) Quote
Mada&Teodor Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Super metamorfoza Korenia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Mada&Teodor']Super metamorfoza Korenia :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze taka niepełna, bo dopiero trwa tydzień ;) Quote
Mada&Teodor Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Korenia napisał(a):Jeszcze taka niepełna, bo dopiero trwa tydzień ;) Ale i tak widać juz ogromną różnicę :) i uśmiech na pysku :) Quote
kacpru Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 poplakalam sie ze wzruszenia :-( i ustawilam na pulpicie,czy moge? Quote
malagos Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Taaaa, to zdjecie to podsumowanie roku i wysiłkow wielu z nas, dogomaniaków!:loveu: Takich scen zyczmy sobie w przyszłym roku codziennie! Quote
Korenia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='kacpru'] poplakalam sie ze wzruszenia :-( i ustawilam na pulpicie,czy moge? Myślę, że tak ;) Nie mojego autorstwa, ale nowa pańcia Puńci pisała, że zdjęcia możemy sobie 'brać;)' [quote name='malagos']Taaaa, to zdjecie to podsumowanie roku i wysiłkow wielu z nas, dogomaniaków!:loveu: Takich scen zyczmy sobie w przyszłym roku codziennie! Też tak sądzę :loveu: Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dawno nie widziałam tak pięknego i wzruszajacego zdjęcia. Quote
brazowa1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Czarny pudel azzazelo powalił mnie na kolana,po prostu nie moge wyjsc z podziwu,gratulacje i wielkie podziekowania! Zeby kazdy pudlowaty mial takie szczescie.... Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dawno nie widziałam tak pięknego i wzruszajacego zdjęcia. Dla mnie też jest mega wzruszające i mega piękne :loveu: Quote
anea Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 To ja jeszcze dodam to moja Tośke :) Na szczęcie nie była w tak tragicznym stanie jak wiekszość bid z tego wątku, ale jej przemiane też widać wyrażnie. Trafiła do mnie z przydrożnego rowu baaardzo głodna, zapchlona i zarobaczona i zmęczona ale na szczęście prawie zdrowa :) pierwszy dzień u mnie (początek czerwca) tydzień później aktualnie Tośka nie bywa zmęczona, ani głodna... tylko brudzic sie nadal lubi :) Quote
brazowa1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Toska ma iscie krolewska postawe ,gratuluje pieknej suni! A tutaj przedstawiam moja schroniskowa milosc,ktora odnalazla swoj dom i pancie az pod Czestochowa.Dwa lata spedzila w schronie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29016 w lato,po postrzyzynach,schron dwa miesiace w domku i.... zobaczyłam Delmuche "do góry kółkami" w tym koszyczku :loveu: :loveu: No i na koniec wylewające sie futro z koszyczka... trzy miesiace: Quote
ewa_m Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Pozycje w koszyku zachwycajace. A to moje szczescia schroniskowe. Lolcia przed przyjazdem do mnie (rok temu) - schronisko w ostrowi maz. Lolcia miala szczescie, bo w schronisku okazalo sie ze jest szczenna i trafila na okres porodu i odchowania szczeniat do wspanialej rodziny, ktora zapewnila jej najlepsze warunki. Potem przyjechala do mnie i juz tu zostanie do konca. Tu ma swoj dom. I Lolcia pare dni temu A tu moja najwieksza milosc na swiecie TARA. Schronisko Gdynia. W jej przypadku wspaniali ludzie zorganizowali transport i dotarla do mnie do wawy. Jak ja zobaczylam to sie ze szczescia poplakalam, byla smutna i co sie pozniej okazalo bardzo chora. Moja rodzina byla zachwycona jak ja zobaczyli. A wszyscy mieli troche obawy bo zdecydowalismy sie na nia bez jakiegokolwiek opisu jej wygladu. Wiedzielismy tylko, ze jest stara i bardzo wyeksplatowana. Dopiero dzien przed przyjazdem do mnie dostalam 2 zdjecia z opisem, ze ona teraz tak pieknie nie wyglada. Nie bylo to waze, liczylo sie tylko to, ze jutro bedzie u nas. Teraz jest naszym skarbem. Zdjecia zrobione pare dni temu. Quote
Witokret Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='kacpru'] Piękne i wzruszające zdjęcie :loveu: Ogromne gratulacje :lol: Quote
brazowa1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam ewa m,to ode mnie dostalas te dwa zdjecia.Cale niedopracowanie wyniknelo z tego,ze mialam komp raz na tydzien i zanim włozylam zdjecia,to wyscie juz zadziałaly :) a opiekunka Tary w schronie-Ola tez jest teraz dogomaniaczka jako wiewiora1. Od Tary to wszystko sie zaczelo-adopcje za posrednictwem internetu. Potem,po prawie roku,przy transporcie chorego boksera,gdy poznalam Irme,pokazala mi zdjecia pewnej pieknej owczarki,wtedy do mnie dotarło,ze to własnie ona wiozła Tare do nowego domu. a zupelnie niedawno dowiedzialam sie,ze kaerjot,ktora razem ze mna zaangazowala sie w schronisko w Sopocie,byla ta,ktora odebrala suke z Gdyni. tak to Tara czarodziejska nicia połaczyla dogomaniackie ciotki :) jaka ona pieeeeknaaaa.... Quote
wiewiora1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ostatnio tak bardzo dlugo rozmyslalam co u moich pierwszych psiakow puszczonych w polske,,czyli Tara i Kika..Teraz juz wiem i jak radosnie oglada mi sie te wspaniale zdjatka,,,moze jeszcze i pani od Kiki ze szczecina cos opowie albo wrzuci jakas fotke, Tara jak zwykle z wywalonym brzucholem,ale wyglada pieknie ,,ja tez ja kochalam i pamietam,pamietam ten sznur ciagnacych sie psow po schronisku za mna a na czele Tara,,Nawet pod toaleta dzielnie czekaly..tak jakby ktos mial mnie z tamtad ukrasc!!:evil_lol: Oj to byly czasy,, a teraz Tara ma inna pania za ktora zakladam sie ze nie rusza sie na krok,,,Cala Tara i jak jej nie kochac,,, Ewa pozdrawiam i usciskaj odemnie mocno Tare:lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='brazowa1']Toska ma iscie krolewska postawe ,gratuluje pieknej suni! A tutaj przedstawiam moja schroniskowa milosc,ktora odnalazla swoj dom i pancie az pod Czestochowa.Dwa lata spedzila w schronie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29016 w lato,po postrzyzynach,schron dwa miesiace w domku i.... zobaczyłam Delmuche "do góry kółkami" w tym koszyczku :loveu: :loveu: No i na koniec wylewające sie futro z koszyczka... trzy miesiace: czadeskie...foty i przedewszystkim ostatnia- komitywa...extra.... Quote
Recommended Posts