Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjuta napisał(a):
No Fredzio wymiata! :loveu: I tylko kot niedopasowany kolorystycznie! :)

Ja ci dam niedopasowany :evil_lol:
Dopasowany jest do drugiego rudego kota (patrz na parapecie :cool3: )

Posted

andegawenka napisał(a):
O ja cie nie mogę, ja go znam z wersji przed......szok:crazyeye:. To na pewno ten sam ?;)

Nio , raczej....
Innych "czarnuchów" już nie mam żebym mogła podmienić.:cool3:

Posted

keria napisał(a):
Ja ci dam niedopasowany :evil_lol:
Dopasowany jest do drugiego rudego kota (patrz na parapecie :cool3: )

haha ja zauważyłam tylko jednego kota tego na parapecie właśnie :D dopiero po Twoim poście przyjrzałam się uważniej i widzę drugiego który się wtopił w pościel :D

Posted

karolkamadry napisał(a):
A to male po lewej to identyczne jak moja adoptowana baulenka Czesia...chociaz nie do konca moja chyba wyglada na duzo starsza...:) Cudne wszystkie:)

Ta mała od lewej to Felcia ma już 18 lat (wg pierwszego szczepienia) Jej pan twierdził że jest starsza i według niego miała by mieć już 20 lat.
Pan Felci zmarł i Felka trafiła do nas poprzez lecznicę. Sąsiedzi przyszli ją uśpić.
Ciekawa jestem ile twoja ma latek?

Posted

O rany, jakie cudowne metamorfozy! :loveu:
Jednak mam oczy w mokrym miejscu - oglądając fotki psiaków jeszcze w schroniskach chciało mi się ryczeć z żalu, a patrząc na mordki już w nowych domkach, chciało mi się beczeć ze szczęścia.
Lepiej psiaczki nie mogły trafić :loveu:

Posted

keria napisał(a):
Ta mała od lewej to Felcia ma już 18 lat (wg pierwszego szczepienia) Jej pan twierdził że jest starsza i według niego miała by mieć już 20 lat.
Pan Felci zmarł i Felka trafiła do nas poprzez lecznicę. Sąsiedzi przyszli ją uśpić.
Ciekawa jestem ile twoja ma latek?

A o mojej wiem tyle ze ponoc ma 12, ale wet po badaniu oczu stwierdzil ze ma wiecej...i niestety jej Pani oddala ja do schroniska tuz po swietach, bo musiala isc do szpitala ale po nia nie wrocila....No i teraz jeszcze sie rozchorowala, i wyglada na mocno zmeczona zyciem...

Posted

karolkamadry napisał(a):
jednak ja patrze na zdjecia to mam wrazenie ze ona jest starsza niz Twoj

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Na tym pierwszym zdjęciu wygląda jakby było jej zimno? Ale na drugim wygląda zdecydowanie młodziej od mojej Felci, moja ma zapadnięte wargi bo nie ma już ani jednego ząbka i oczka całkiem mętne. Twoja ma dłuższy pyszczek i jaśniejszy kolor i może dlatego wygląda na bardziej siwą i szczupłą.
Śliczniusia babuszka z Twojej suni, no ma szczęście w nieszczęściu, że trafiła na Ciebie.:loveu: